Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. llb

llb Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

в знахарі купляла
    там якщо купляєте ліки понад 1 000 грвн - ще роблять 3% знижку

2. Irynka84

Irynka84 Active Member

Дівчатка, може хтось прокоментує результат аналізу на гормони
    ЛГ - 11,2 (норма 2,4 - 12,6), це нічого, що він знаходиться близько до крайньої межі?
    Завтра про це ще перепитаю лікаря.

І ще одне питання мучить мене від понеділка після першого сеансу фолікулометрії. Лікар сказала, що можливо цей цикл ановуляторний ( ну добре, на це я можу закрити очі - хоча це теж сумнівний діагноз), що мене найбільше насторожило, так це те, що вона сказала, що можливо у мене "полікістоз", додала що можливо мені про це вже говорили. Я 2 рази робила УЗД у Корінця і жодного натяку, він говорив, що усе чудово. Та й не має у мене ознак полікістозу, основна з яких затримка або відсутність місячних, у мене вони немов по годиннику - різниця в 1 - 2 дні. Що Ви скажите?

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

Мої показники:
    ЛГ - 11,2 (норма 2,4 - 12,6) має перевищув. ФСГ
    ФСГ - 8,2 (норма 3,5 - 12,5)

І знайшла наступну інформацію:
    Синдром полікістозних яйників (якщо ЛГ підвищений і ФСГ нормальний або понижений, співвідношення ЛГ/ФСГ високе приблизно в 60% випадків).

Це щось схоже до мого випадку. :sad:

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Не треба мучитись, це ж була всього навсього можлива гіпотеза невагітнення. Можливо картина зміниться.
    Завтра напишете, чи виріс домінантний фолікул!
    А у вас слиз є? Це ознака росту фолікула.

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

А якщо і так, то це ж лікується! Основне причину знайти і адекватне лікування - скоро будете вагітні ходити!!!

4. Irynka84

Irynka84 Active Member

Дякую, Іринко, за таку підтримку!!!

Слиз у мене є завжди. Цього місяця також.
    Болить мене майже завжди на 14 день в області яєчників, дуже сильно, і як я вже писала по тестах овуляція припадала на 17 день, при місячному циклі 28 - 31 день.

5. галичанка

Якщо високий ЛГ - ще може бути передчасна лютеїнізація фолікула, тобто порушення овуляції. Але що гадати, побачимо по УЗД

6. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

А ви сиділи спокійно 30 хвилин після того, як прийшли в лабораторію і до здачі крові? Навряд)
    По одному показнику про підвищений пролактин казати не можна, бо він дуже вередливий, підвищується при стресі, фізичному навантаженні, навіть, якщо за день до того кохалися із чоловіком.

Last edited: Oct 7, 2010
  7. галичанка

Вже є результати?

Це не пролактин, а ЛГ - лютеїнізуючий гормон :girl_wink:

8. NikaLovely

Йой, щось з очима! :girl_haha: Знаю прекрасно, але читаю між літер)

Ще ні. Гормони щитовидки за два дні будуть готові, а 17-ОН тільки на 16-те число.

9. галичанка

Як це так? Я сьогодні також здавала ТТГ і АТПО в Сінево - мені сказали на електронну скриньку буде завтра вечір...

10. Irynka84

Irynka84 Active Member

Мене чоловік привіз машиною, в якій я довше, ніж 30 хв сиділа :)

Я з великим нетерпінням чекаю завтрашнього дня - УЗД.

11. NikaLovely

А може сьогодні і буде. Здавала вчора на Чупринки, сказали, що аналіз 2 (або 3) дні робиться, результат за 3 години на електронній скринці. А 17-ОН робиться 8 днів.

Не беріть до уваги моє попереднє повідомлення, то я чухню написала)

12. Irynka84

Irynka84 Active Member

Ото я вже не можу спокійно сидіти та працювати.
    Ось, що я знайшла.
    У мене дуууууже схожі симптоми. Навіть мазанина була, правда вже трохи більше як пів року її не має. А поперек як ниє - слів просто не вистачає описати той біль.

Клінічна картина ендометріозу залежить від локалізації процесу, поширеності, психоемоційних особливостей пацієнтів. Основними скаргами при ендометріозі є дисменорея і диспареунія. Больовий синдром проявляється ниючими та тягнучими болями в нижніх відділах живота, у попереково-крижовій області, що підсилюються напередодні та під час менструації. Залежно від ступеня залучення сусідніх органів у патологічний процес можуть спостерігатися запори, дизуричні явища, болісні статеві стосунки й інші симптоми. У 19–40 % випадків ендометріоз протікає безсимптомно. При ендометріозі, найчастіше менструальна функція не порушена, однак частою скаргою буває перед- і післяменструальні шоколадного вигляду темно-кров’янисті виділення. За даними В.І. Кулакова і співав., гіперменорея зустрічається в 50–66 %, альгоменорея — у 70 %, сукровичні «шоколадні» кров’янисті виділення в перед- і післяменструальний період — у 56 %, дисменорея — у 30 % хворих. Безплідність виявлена в 25–60 % жінок з ендометріозом.

13. Hanny

Hanny Active Member

І в мене була схоха картина , але ніякого ендометріозу не виявили. Також дуже болючі місячні, до 7 днів , 3 дні як кровотеча , інші як мазанина , шоколадні виділення також прикінці М.

14. NikaLovely

Маю дві поради:
    1. Попитайтеся в своїх подруг, або родичок, що вже мають діточок, або вагітні, чи не мали вони таких симптомів до вагітності ;)? А тут вже і Hanny відписала)))
    2. Закрийте ті всі страшилки і налаштуйтесь на позитивні думки) Решта за вас зроблять лікарі.

15. Hanny

Hanny Active Member

І то не гарантія що поставлять правильний діагноз. Я як тільки заікалась що нерегулярні М, так мені сходу ставили полікістоз. Тільки толковий доктор сказала здати аналізи на гормони і подивитись кілька місяців підряд на узд і тоді можна такий діагноз ставити. А якщо місячні регулярні, то взагалі нема чого себе настроювати на такі діагнози як ендометріоз чи полікістоз. Краще показатися кільком лікарям і тоді робити висновки. Так що менше читайте, краще походіть на курси з МРП , навчіться відчувати свій організм і вагітнійте чим поскоріше.

16. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А в мене сьогодні був сумашедший день:suicide:почались М такі болючі, що я немогла стати з ліжка:sad:в очах темніло,слабість болі страшні думала, що я не виживу чесно.Але хоть вже на 7-й день поздаю всі аналізи і буду вже знати чи все добре, а то мене так мучить вже би здала як би можна було.

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

Дівчата підскажіть будь ласка чи могла я так нашкодити свому чоловіку тим, що в мене була Уреаплазма,Мікоплазма і тепер в нього такі погані показники спермограми?Бо я почитала про то все, і дуже засмутилась.

17. Seferi

Seferi Well-Known Member

Наталочка,я зараз теж лікую ту уреаплазму.То в мого чоловіка її виявили також.Тепер і він проходить лікування в уролога.А ваш чоловік здавав аналіз на уреаплазму і мікоплазму?Проходив лікування?

18. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

ні він нездавав,ми тільки в понеділок будемо здавати спермограму, і мазок.А там дальше буде видно що скаже лікар

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

А це кров беруть так?

19. Seferi

Seferi Well-Known Member

Мій чоловік здавав мазок.Каже,що процедура не дуже приємна,але чого не зробиш заради мрії.:girl_yes2:

20. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Ну я так зрозуміла, що він і буде той мазок здавати в понеділок

Thread Status:
Not open for further replies.