Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Я би віддала все на світі тільки щоб завагітняти природнім способом :sad::sad::sad::connie: так не хочеться йти на штучне, а та інсемінація я так зрозуміла до одного місця тільки марно тратиня грошей...

2. Seppy

Seppy Active Member

Як я Вас розумію! Тільки закралася надія, рахуєш дні затримки, якої ніколи не бувало раніше, і... впала температура, синяки під очима. До вчорашнього дня надіялася, що термометр поламався, а потім проревіла цілий ранок. Тепер ще й причину затримки треба шукати. Але я вирішила на якийсь час відволіктися від обстежень і аналізів. Стомилася ходити по лікарях. Коліжанки кажуть, що я вже зациклена на невагітненні і тому нічого не виходить.

3. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Моя мама теж так мені каже. Сама розумію, що потрібно все відпустити і розслабитись, але не дуже це виходить.

4. Irynka84

Irynka84 Active Member

Я також намагалася не зациклюватися на цій проблемі.
    Майже все літо не ходила до лікарів. Переїзд, робили ремонт, який ще не закінчився, купа різних проблем, старалася не надто зосереджуватися на бажанні завагітніти, але так нічого й не виходить. Намагалася менше думати про те, як сильно хочу дитятко. Не один раз читала, що комусь допоміг відпочинок, комусь ремонт у квартирі, бо голова переключилася на інше, у мене все це було, і чим закінчилося? - я знову вирішила піти до лікаря, бо час минає, і нічого не змінюється у твоєму стані - тому не хочу сидіти склавши руки. Але також не підтримую постійне ходіння по лікарях, від яких втомлюєшся. То ж, дівчатка, неодмінно робіть перерви.
    У нас плануючих неодмінно збудеться наша найзаповітніша мрія!

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Я навіть старалася менше заходити на цю гілочку, лиш би трішки менше думати про майбутню дитинку.

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

Мені робили інсемінацію - невдало. На мою думку, це помилка лікаря, який зашвидко сказав робити укол, для виходу яйцеклітини, фолікули були замалі (16 - 17 мм).
    Думаю, що я готова на наступну інсемінацію при потребі (хоча було дуже боляче після процедури). Зроблю фолікулометрію, якщо 100 % буде власна овуляція, пізніше буде тест на сумісність, навіть, якщо тут буде все ок, мабуть спробую ще раз інсемінацію, але в природньому циклі, без стимуляції, і просто в іншого лікаря.

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Якщо можна то скажіть будь ласка а перед тим ощищали сперму? І скільки то коштує?

6. Irynka84

Irynka84 Active Member

Ні, напишу в приват

7. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

От чого ми не робили ще, то тест на сумічність може варто зробити?

8. Irynka84

Irynka84 Active Member

Особисто моя думка, якщо плануєте інсемінацію, то 100% варто зробити тест на сумісність. Адже інсемінацію роблять коли обоє партнери несумісні. Сперміки вводяться відразу в матку, оминаючи слиз, через який Ви можете бути не сумісні з чоловіком.

9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

значить треба ще зробити тест на сумісність

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

Мені імунолог сказав, що шукання причини невагітнення треба починати з прохідності труб і аналізу на сумісність. Так що, думаю варто зробити.

11. галичанка

галичанка Well-Known Member

Співчуваю.... :girl_sad:Скільки було ХГ? То важливо, бо так лікар буде знати, чи є проблеми з невиношуванням чи це було щось нете із циклом...
    Оріанко, не переживайте, ви ще обов'язково в скорому часі станете мамою!

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

Seppy, скоро буде і на вашій вулиці свято :connie:

12. Tela

Tela Well-Known Member

Повертаюсь я знову до вас:girl_bye:,пройшло вже майже пів року мого лікування ендометріозу, тепер можна знову буде пробувати вагітніти, я така сьогодні ходжу рада від тої новини, що місця собі не знаходжу, через 2 тижні лікарка сказала прийти на УЗД подивимось як поживають мої яйники, а то вони вже зовсім розслабились, пора їм приступати до роботи)))

13. Irynka84

Irynka84 Active Member

Вітаю з кінцем лікування :). Любіться :) з новими силами та головне великою вірою та надією!

14. llb

llb Member

і мені киньте у приват ту вартість - а то я робитиму в жовтні - треба знати на що розраховувати

15. галичанка

Вітаю, Мартусю! Бажаю, щоб вже перша спроба після лікування увінчалась довгоочікуваною звісткою про вагітність!!!

16. slw

slw New Member

Сьогодні зустріла знайомого, який займається астрологією, він повернувся з Європейської конференції астрологів, і розказує що ніби в Чехії, поставлена державна програма співпраці астрологів і гінекологів, що було досліджено багато пар, які завагітніли з допомогою персональних астрокарт. Що думаєте?

17. Seppy

Seppy Active Member

Якщо комусь це допоможе, буду тільки рада, але сама не вірю у вплив планет на розвиток яйцеклітин:girl_nea:

18. галичанка

llb, в якій аптеці Ви купували летромару? Мені пропонують її також на наступний цикл. Якщо у вас є лишні таблетки - можу у вас купити!

19. tasha

tasha New Member

Тела, якщо не секрет, чим саме лыкувались?

20. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

вітаю із закінченням лікування! Тепер до роботи!!! Я теж через це пройшла і тепер мій результат 27 тижнів вагітності! Головне вірити що все буде добре!!!

Статус теми:
Закрита.