Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Він, ТТГ та АТПО поки що. Перший і третій ніколи не здавала. Поки що все.
    Я колись приймала Магвіт та Мукалтин для покращення слизу. Але організм зреагував тільки протягом одного циклу, і то не в повній мірі.
    Вчора дали підбірку з 15-ти картинок різновидів слизу і дали змогу показати, що саме я спостерігаю в себе, а не пояснювати на пальцях. Виявилося, зо ті рідкі явища, що бувають в мене, зовсім не плідний слиз. Не кажучи вже про його тривалість (рідно коли буває один раз за цикл).
    Мене злякали дані, що сперматозоїди живуть в неплідному слизі тільки 30 хвилин. Вони ж не встигають дістатися до місця призначення! Хм... а чому тоді тест-контакт на склі в нас був відмінний? Дивно...

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я думаю що так і має бути, треба пити щоциклу, поки збираєшся вагітніти.

---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

Може той слиз, що виходить - змішується плідний з неплідним, тому ти не бачиш плідного? Може тривалість, коли виходить плідний слиз невелика і кількість замала?
    Спитай її, чому тоді тест відмінний?!

Останнє редагування: 5 Жовтень 2010
  3. NikaLovely

галичанка, я напевно погано написала.
    Перший цикл, коли я пила то, в мене два дні був слиз, але не дуже добре розтягувався, якийсь густий. Потім я пила ще чотири цикли і не було ніякого слизу.

В мене в принципі слиз рідко буває, щоб з чимось змішатися. А такий, як має бути, важко переплутати з чимось)

Недоречно питатися про тест річної давнини. Але в мене є суб'єктивне пояснення тому позитивному тесту.

4. галичанка

Може такий слиз через високий рівень прогестерону - бо прогестерон загущує слиз...

---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:59 ----------

Я приймаю сильніше від Мукалтину - АЦЦ 200. Колись мені З. також призначала Мукалитин.
    А замість Магвіту - В6, 100 мг, роблять тільки в аптеці, бо це спеціальна доза, її вживають тільки пару днів.

5. NikaLovely

Питалася. Рівень не настільки високий (як в другій фазі, наприклад), щоб слиз загущувати.

в уколах? Щось змінилося?

6. галичанка

Яке, думаєш погано зробили? Щось не думаю, бо мені робили 2 рази, в різних установах, в різні роки, різними способми і 2 рази те саме.

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ----------

Ні, порошки. Він розріджує слиз. Коли минулого циклу, в мене виросло 2 великих фолікула, то слиз був гарненький. А цього циклу - один, слизу було мало, але був рідкий.

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

Веронічко, напиши мені будь ласка, яка цифра в тебе в 1 фазі з одиницями виміру. Щось я підозрюю, він вищий, як в мене в 2 фазі

7. NikaLovely

Не знаю одиниць виміру, папірець не під рукою.
    перша фаза: прогестерон - 8,53 (норми 0,5 - 6,0)
    друга фаза: прогестерон 78,58 (норми 10-89)

А він на препаратах відрізняється від того, що ти спостерігала в себе до того?

Напишу, як думаю. Я не лікар, тому думка може бути хибною.
    Перший тест робили через 3-4 години після СА. Він був негативний. В тому циклі і овуляції не було, і слизу я не бачила.
    Другий тест - змішували на склі. Тоді в чоловіка значно покращилися показники. В мене тоді був дисбактеріоз (майже повна відсутність лактобактерій) і невеличка кількість коків, що само по собі дає лужне середовище, яке, на відміну від природнього кислого, не вбиває сперматозоїди. Може через це тест був добрим. Тим більше, ніхто ж не дивився, як себе поведуть сперматозоїди через пару годин після їх зіткнення зі слизом. Це на хлопський розум. Слизу в себе тоді я теж ніякого не спостерігала.

Останнє редагування: 5 Жовтень 2010
  8. галичанка

Якщо при 10 (19-89) загущує слиз, то чому б не загущувати при 8,53?

9. NikaLovely

Це питання так і лишиться, певно, в повітрі) Бо ніхто, жоден з лікарів не бачить проблему в завишеному показнику прогестерона в першій фазі. І взагалі його здають тільки для того, щоб побачити різницю з прогестероном в другій фазі.

10. галичанка

Мені важко сказати, бо я не дуже ретельно спостерігала до того. Одне знаю, на цих препаратах, навіть в дні коли він не тягучий, то все одно рідкий

11. Irynka84

Irynka84 Active Member

Шкода (крім того у мене ревматизм серця). Досліджено, що ці АТПО МОЖУТЬ вплинути на роботу серця,але не обов'язково, що вони вплинуть.
    Хоча Ви мене переконали, і я вже сказала чоловіку, що будемо колоти уколи та питиму краплі.
    Лікар сказала, що уколи болючі :sad:

Була вчора ввечері ще у В.В. на фолікулометрії(на 11 день м.ц.) Пішла звідти без настрою. Є підозра, що цей цикл ановуляторний. Не має домінантного фолікула. Є багато маленьких. Сказала, що можливо це полікістоз, можливо!, ще зарано говорити на 11 день, оскільки овуляція в мене по тестах припадала на 17 день. То ж чекаю п'ятниці - наступного УЗД.
    Окрім цього додала, що матка ідеальна, ендометрій також.
    Я засмучена, невже полікістоз можливий? Я ж 2 рази робила УЗД в Корінця, і він казав, що все супер. Дивно мені було почути вчора такий можливий діагноз.

12. галичанка

Значить все попереду! Буде ще домінантний фолікул! В кого, як росте, в мене того циклу була овуляція на 10 день... Як нас вчать на курсах, на які я ходжу, яйцеклітина дозріває 6 днів, як раз 11+6=17

13. slw

slw New Member

Скажіть мені будь-ласка, свою думку. Якщо мені знову потрібно робити гістерскопію ніби видаляти поліп ендометрію? І прохідність труб. Чи можу я зробити відразу наприклад, у Мартина,гістероскопію і лапару подивитись труби і відразу при потребі забезпечити їх прохідність. Дівчата порадьте, хто знає. І чи якісно робить це Мартин. Видаляла поліп пів року назад у верніковського, і він знову виріс? Чому?

14. галичанка

Хтось писав, що Палига рекомендував Мартина, бо в того дуже якісний гістероскоп. Я чула випадки, що одночасно робили ці дві процедури.

15. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Я знаю:), раджу:
    можете відразу зробити і те і інше. Мартин лікар хороший. Тому, можете сміливо йти.

16. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Ну що ходила сьогодні я до лікаря нічого впринципі нового не сказав але...Сказав,що спермограма незнайкращих але якісь % є.Сказав що потрібно в понеділок перездати бо тамта вже трошки застаріла і мазок ще треба йому зробити.Лікар хороший нетягнув то все а зразу сказав, що якщо нам підходить то випише на три місяці йому курс лікування якщо щось допоможе то добре, а якщо ні то йти і пробувати спочатку інсемінацію а потім вже буде видно по ситуації я незнаю що вже собі і думати???

17. Lvivna

Lvivna Member

Сам Мартин, коли коліжанка лежала в нього на підтриці півроку тому, хвалився дівчатам в їх палаті, що сам його купив, бо він сучасний, а від держави не дочекаєшся...

18. Irynka84

Irynka84 Active Member

Може комусь цікаво. Тому пишу лікування, яке призначила лікар-ендокринолог через високий показник АТПО: уколи - тиреоідеа композитум 2.2мг 2р.на тиждень № 10, краплі лімфоміозот протягом 1 місяця тричі на день.

19. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка хотіла у вас спитати чи хтось завагінтяв після інсемінації? Просто цікаво чи є якісь шанси бо наскільки чула, що невагітніють після неї:connie::confused:

20. Oriana

Oriana Well-Known Member

От і закінчилися мої 4 тижні затримки,4 тижні надії, місячними...:sad: Таке розчарування, такий біль...:sad:Ще у четверзнала,що марно надіюся -хг було низьким,а в неділю вже вапала температура, і от учора почалося...Тішить,що хоч спокійно, тихо, зовсім неболючі. Сьогодні коханий здав спермограму, завтра будуть результати, і будем лікуватися, планувати, іти до мети знову...

Статус теми:
Закрита.