Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. slw

slw New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

В мене теж один з яйникiв припаяний до матки, i це нiяк не завадило менi завагiтнiти. При виношуваннi трошки тягнуло через то живiт. В мене крiм того матка всiяна якимись бiлими утвореннями, я вже писала що менi дiагностували iх як полiпи, i казали що вони мають абортивну дiю. Обов'язково пропонували чистку. I я нiчого не робила. Маю 2 лялi.

Дякую Вам, за обнадійливі факти, в мене поліпи ендометрію були в березні я у Верніковського їх удалила. Як сказав мені знайомий священик діти це Божий промисел, так що молюсь і надіюсь.

2. Huculka

Huculka Member

Якщо ви таки вирішили перевірятися, то тут на форумі найчастіше згадують двох лікарів (але не тому, що вони єдині добрі, просто чомусь так складається) - Мартина Тараса Юліановича і Куніц Вікторію Володимирівну. Мартин більше займається складними випадками, які потребують оперативного втручання, та й часу в нього малувато. Куніц (тут її називають ВВ) - плануванням і операціями теж. Ще є дуже хороша і приємна лікарка на Короленка - Сильвестр Галина, якраз планування - її профіль, можна до неї піти.

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

А ще добра гінеколог - Зореслава Городенчук, канд мед наук. Вона зараз в декреті, дає консультації, призначає лікування в благочинному фонді.

4. donegka

donegka New Member

Дівчатка я отрмала результат аналузу на антитіла: в мене- 8,99, в чоловіка- 7,98. Це добре чи ні??? хто знає?

5. галичанка

Якщо норма до 55, то результат супер! А які норми? В якій лабораторії здавали?

6. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Дівчатка! Хто завагітнів з наших ветеранів! Не маю часу перечитати, обрадуйте мене!!!!

7. donegka

donegka New Member

Здавала в Сінево. Норма до 55

8. Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Дівчатонька, не знаю, чи це писати в цю тему, але напишу...

Сьогодні по НТВ дивилася передачу про користь солі. Там показували жінку, якій всі лікарі казали, що вона безплідна і у неї немає жодних шансів мати своє дитя. Вона поїхала на курорт і пройшла курс лікування соленими ваннами. Зараз має донечку 3-4 років.
    Виступала лікарка-гінеколог, яка підтвердила, що ці ванни пробуджують всі потаємні сили організму і можуть вилікувати навіть безпліддя. Ця лікарка казала, що при прийнятті цих ванн треба дотримуватися таких основних правил:
    1) ванни робити в розрахунку 30-40 грамів солі на 1 літр води
    2) температура води має бути не вище 38 градусів
    3) час прийняття такої ванни 10-15хв.

Повторюю, що про це я сьогодні почула по телевізору, але якщо дана інформація комусь допоможе здійснити свою найзаповітнішу мрію - стати мамою - буду дуже рада.

9. slw

slw New Member

Я також дивилась цю передачу, головне дотримуватись 3 пунктів, про які написала inNusjalapusja.

10. Irynka84

Irynka84 Active Member

Привіт дівчатка.
    Я нарешті здала аналізи на гормони в Синево.
    Як на мене усі вони в нормі порівняно із зазначеними нормами.
    ось подивіться:
    прогестерон 0,652 (норма 0,2-1,5)
    тестостерон свобідний 1,58 (норма 0-4,1)
    пролактин - 13,2 (норма 4,79 -23,3)
    ЛГ - 11,2 (норма 2,4 - 12,6)
    ФСГ - 8,2 (норма 3,5 - 12,5)
    естрадіол 27,5 (норма 12,5 -166)
    А що ви можете сказати, чи направду вони в нормі?
    P.S. Результати отримала в суботу (за 3 дні), тому цього тижня планую ще піти до лікаря за роз'ясненням.

11. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Irynka84, а на який день циклу здавали аналізи? Якщо ближче до овуляції, то ніби норма)

12. Irynka84

Irynka84 Active Member

Я робила на 6 день циклу.

13. NikaLovely

Irynka84, а не було проблем з недозріванням і лютеінізацією фолікула? На фолікулометрію ходили?

14. Irynka84

Irynka84 Active Member

Я й не знаю точно. На узд була кілька раз. Говорили все добре. На фолікулометрії була один раз перед інсемінацією. Фолікул ріс (правда пила клостилбегіт, але в ньому думаю не було потреби, тести показували, що є овуляція). Інсем. була безрезультатна.

15. NikaLovely

а після? Овуляція відбувається? Якщо так, якщо фолікул доростає і тріскає, то для першої фази гормони - норма, треба ще прогестерон в другій перевірити на 7-8 день після овуляції.

16. Irynka84

Irynka84 Active Member

Я не знаю. Після не робила. Треба йти до лікаря, і починати з фолікулометрії. Дівчата скиньте, будь ласка, телефон Вікторії Володимирівни. Заздалегідь дякую! :)

17. donegka

donegka New Member

Дівчата незнаєте де В.В? може вона у відпустці, неможливо до неї додзвонитись

18. NikaLovely

Irynka84, краще все робити разом - температура, гормони першої і другої фази, фолікулометрія - буде вам повна картина, як і що в вас відбувається)

19. галичанка

Вона поїхала на відпочинок, має бути десь скоро, орієнтовно за тиждень.

20. llb

llb Member

Здали з чоловыком на карыотиа
    сказали що все норма
    в мене 46 ХХ, в чоловіка - 46 XY
    але стоїть якийсь діагнох ОА - що це таке ?????

Статус теми:
Закрита.