Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Нехай мені вліплять попередження, але Наталю, ну майте совість врешті решт. Вже і Медуза сказала, почитайте хоч що-небудь! Овуляція у всіх ІНДИВІДУАЛЬНА, і не факт, що вона прийдеться на середину циклу. Та доміряйте ви вже в тому циклі БТ і буде вам щастя. 2. - Ну який лікар буде робити інсемінацію, якщо не видно овуляції, то ж блін не просто взяв і впорскнув сперму на авось. І якщо це так і було, як ви могли таке дозволити? ще й не 1 раз!!!
    Імхо, або ви щось не договорюєте, або видумуєте, або просто лінь самій розібратися!

Вірджиніє, може дійсно просто почекайте і буде як буде (хоча я б вже не витерпіла). Бажаю вам сили.

2. Medusa

Medusa Well-Known Member

а нашо напрягатися? найдуться люди які підкажуть коли знову шось десь кудись, а я не винна, то все лікарі погані!!!
    (певно мені теж вліплять попередження. але мене й так не буде 2 тижні, їдемо відпочивати, то може то якось переживу...)

так от, їдемо відпочивати. затримка вже 3-5 днів, маю збій після ЕКЗ... тест у вівторок був негативний. спіткає мене та зараз на морі... тест робила зовсім без ніяких відчуттів, уперше - не вірю в таке... хоча з моїм щастям, по закону подлості могло б і статись це саме зараз - але раз у мені жевріє надія - то не бути цьому. і ХГ як Вірджинія не хочу здавати, бо то серйозніше ніж тест... ааааа, здуріти можна :sad:

Останнє редагування: 29 Липень 2010
  3. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

На то і є ДП щоб запитувати і звертатись за порадами.Мені краще написати вам і отримати швидку відповідь тому і питаю,а ти зразу починаєш мені таке писати:girl_sad:

4. Hanny

Hanny Active Member

А в мене типових симптомів і не було. Груди боліли як завжди, не тушнило, в туалет не бігала. Всі симптоми почались десь аж на 7-8 тижні, єдине що насторожило це висока БТ. ТАк що тримаємо за Вас кулачки!!!

5. Christi

Christi Well-Known Member

Тяжко вам допомагати і радити, навіть тим людям які в тому розуміються, якщо ви нічого не розумієте. Це приблизно виглядає як пояснювати вищу математику людині яка не знає таблички множення . Трохи смішні ваші запитання виглядають. Не ображайтеся
    І ще одне, ви може пошукайте лікаря для чоловіка, якщо ви пишете що ви перевірялися і все у вас добре, а от у нього трохи відхилення в спермограмі то може тут проблема з якою треба боротися?

6. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дякую всім за підтримку і за такі щирі слова:sad::no::sad:

7. Christi

Для чого читати якщо можна тут все запитати.

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Медуза, якщо жевріє надія, то, може, якраз воно? От тільки шкода буде, якщо М якраз на відпустку прийдуть :girl_sad:

9. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я думаю, Наталя мала на увазі, що зробили інсемінацію, а овуляції не відбулося. Інсемінацію ж роблять за день до овуляції або в день овуляції, коли фолікул "достигає", але ще не тріскає. А після інсемінації роблять контрольне УЗД, на якому вже констатують, чи відбулася овуляція, чи ні.

Nataljchuk, не нервуйте, а прислухайтесь до всіх порад, що вам дають вже протягом тривалого часу! В інтернеті повно інформації, є спеціальна література. Може вартує замислитися, якщо вже не одна форумлянка через ваші дописи радила хоч трошки "вчити матчасть", то це не просто так, га? І пишіть нормально, щоб не приходилося вгадувати, що ви мали на увазі!

10. Medusa

Medusa Well-Known Member

надія жевріє завжди поки нема гостей :)
    але зараза певно припадуть на відпустку... обідно. я все прорахувала, а вони так зі мною... завтра ще зроблю тест.
    боюся всього - будь-якого результату... все в мене не як у людей. живіт ниє вже від минулого четверга, о, то вже тиждень - ювілей! і ніц... тяжко я на ті всі гормони реагую... а може ще й спека посприяла нашим затримкам...
    Ні, роблять після того як пересвідчаться по УЗД що фолікул тріснув - так в Інтерсоно у мене було.

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Чесно сказати то стало дуже обідно, що так всі налетіли а ж до сліз:sad:прошу вибачення за незрозумілі запитання і т.д. більше запитувати не буду.

12. Hanny

Hanny Active Member

Ну принаймі питання будуть чіткі, і нікого вони не будуть дратувати. Книжечка ж невеличка, є багато цікавих тем, ілюстрацій і все чітко і гарно розписано по вимірюванню БТ і не тільки. Можу дати почитати!!!

13. NikaLovely

А в мене так, як я описала. Ще знаю, що роблять два рази - до і після овуляції, але то не в нашому місті.

14. Christi

Дякую всім за підтримку і за такі щирі слова

Та ладно, всі дорослі люди і давайте поводитися серйозно, якщо не права то не права, навчимося визнавати свої помилки

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Наталю, в вас зараз нема овуляції!!! Тест завжди показує полоску, овулька є тільки тоді коли тестова полоска така як контрольна або темніша, прочитайте інструкцію до тесту!!!! Там все чітко розписано. В вас цикл скільки днів?

16. Medusa

Medusa Well-Known Member

нє, в нашому теж!
    в Інтерсоно:
    36 год. після прегнілу вводять сперму в матку, ще через 24 год. вводять сперму у цервікальний канал. така методика.

17. NikaLovely

Ну якщо так, то зрозуміло. А якщо в природному циклі? Як вгадати? Кожен день ходити на фолікулометрію і тримати чоловіка напоготові, щоб, в разі чого, швиденько здати сперму, очистити її і вводити? Можна і не встигнути, яйцеклітина ж мало живе.
    В мене, наприклад, на фолікулометрії фолікул доріс до 18мм, на наступний день робили інсемінацію, а через день після інсемінації підтвердили, що овуляція відбулася. В приниципі, виходить майже на одне....

18. Medusa

Medusa Well-Known Member

а, тоді якщо ми говоримо про природній цикл, у мене такий досвід:
    робила у Томича, фолікул виріс сам, вкололи прегніл, через 36 год. інсемінація (без контролю УЗД, необробленою спермою, це неправильно, не повторюйте за мною ніхто!).
    Але прегніл все-одно кололи, щоб не було так що фолікул не тріснув - і все насмарку

19. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Хотіла поговорити на таку тему: одні джерела кажуть, що при плануванні вагітності бажано "планувати" її раз в три дні, оскільки сперма так найкраща дозріває, інші кажуть-щодня!

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я б так не ризикувала... коли хочеться, тоді і плануйте!!!

Статус теми:
Закрита.