Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

А чому так сумно? Все у вас вийде...посміхайтесь:)

• Подобається Подобається x 2
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Нам треба познайомитись..це я до MUCHACHA, бо Надійку я вже знаю, як облуплену:ninja::ninja::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:наберетесь від мене позитиву..бо незважаючи ні на що, я повна позитивних емоцій і оптимізму:)все буде добре!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 10
  3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А я подумала шо то ти мене на каву запрошуєш...ех:sad:

• Подобається Подобається x 3
  4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

запршую..з твоїм персиковим тортиком:ninja::ninja::ninja:бо у плануванні жінці важливо добре і повноцінно харчуватися:y::y:..це важливо,щоб "нарешті стати мамою"...це я так філософствую, щоб червону картку не отримати:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 13
  5. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Як приємно, що ви Улянко повні оптимізму, молодці!!! А про знайомство - двома руками за:radist:
    А тортик за мною!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  6. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Молитва супружжя про дарування дітей.
    Вислухай нас, Милосердний і Всемогучий Боже, хай за молитви наші буде зіслана благодать Твоя. Будь милостивий, Господи, до молитов наших, згадай закон Твій про примноження роду людського і стань милостивим Покровителем, щоб з Твоєю поміччю збереглося Тобою ж всановлене. Ти владною силою Своєю з нічого все сотворив і заклав початок усього на світі існуючого-сотворив і людину за образом і подобою Своєю й високою тайною освятив об”єднання супружжя як передбачення тайни єднання Христа з Церквою. Зглянься, Милосердний, на нас, рабів Твоїх, священним шлюбом з”єднаних, що молять Тебе про допомогу й зіслання на них милості Твоєї, щоб бути їм плідними і побачити онуків та правнуків, щоб до бажаної старості дожили вони й увійшли в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому вічна слава, честь і поклоніння належаться зі Святим Духом на віки віків. Амінь

Молитва до Св. Герарда про материнство.
    О ласкавий Герарде, могутній заступнику перед Богом і Чудотворче наших днів, я кличу Тебе й шукаю Твоєї помочі. Ти на землі завжди сповняв Божі наміри, поможи ж і мені виповнити Святу Божу Волю. Благаю через Тебе, Творця життя, від якого всі походять, зробити мене плідною в наслідстві, щоб я виховала дітей для Бога в цьому житті і наслідників Царства Його слави в будучому. Амінь

• Подобається Подобається x 6
  7. MUCHACHA

Я знаю, що питання банальніше, але...Коли реально тест може показати вагітість? Я сама розумію, що мабуть, швидше ніж через 2 тижні ніц не покаже, але ніяк не можу себе заспокоїти. Сьогодні купила тест - нічого:sad::sad::sad: (для чого купляла:confused:)?) А всередині закралось якесь відчуття, що все буде ОК:) Може це я ще зарано робила? Останні місячні були 23 січня....

8. Siania

Siania Love Life

А хіба цикл не 28 днів триває??????
    Я думаю ще рано!!!

• Подобається Подобається x 1
  9. MUCHACHA

Ну от і я про це, що рано, а розум то не розуміє. Просто знаю точно, що овуляція вже пройшла минулого тижня, тому й надіюсь, що може.....:no:
    Ой, здається я вже дурію....:8:

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

в мене на 1-ий день затримки проявилась друга полосочка,але ледь-помітна...при циклі 30 днів...

11. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Мучача, тест може не показати НIЧОГО аж поки не пропустите мiсячнi. Якiсний тес МОЖЕ показати щось за 2-3 днi до намiчених мiсячних. Хоч деякi тести кажуть що показують за 5 днiв до мiсячних - за 5 днiв не показує. Ну принаймнi не у всiх. за 2 тижнi думаю вам навiть лiкар не завжди скаже. Потерпiть.
    Це як в анекдотi:
    Заходить дiвчина в автобус i каже мужчинi що сидить.
    - Поступiться мiсцем вагiтнiй дамi.
    Мужик глип на неї, а живота нема.
    - А де ж ви вагiтнi, живота не видно.
    - Так, у мене строк малий, всього 40 хв.
    ;)

• Подобається Подобається x 8
  12. MUCHACHA

Koza-Dereza, знаю, що це все смішно... Мені самій здається, що це вже в мене перебор. Чесно кажучи, я не можу прожити дня, щоб не думати про все це. Знаю, що потрібно розслабитись і заспокоїтись, як хтось тут писав - якщо вагітність є, то нікуди вона від мене не втікне, але, знову ж але....
    Дякую, що відкликнулись.

13. Koza-Dereza

Смiшно чи не смiшно, а факт є в тому що навiть якщо ви Є вагiтнi 2 недiлi, то ви просто на 99.9% не будете знати. Хiба шо ви якiсь радикальнi змiни в свому органiзмi спостерiгаєте, i це при тому що ви своє тiло знаєте дуже добре. От як я була вагiтна донечкою, одразу знала по кiлькох симптомах що НАПЕВНО вагiтна. Хоча на 100% теж не знала, але здогадувалась. (Одразу то не за 40хв, а за кiлька днiв)

Дивiться ще, з 23 сiчня має пройти хоча б 28 днiв. Тобто до 20 лютого, думаю нiякий тест вам нiчого не покаже.

• Подобається Подобається x 2
  14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

MUCHACHA,я Вас прекрасно розумію,сама через таке пройшла,ще й до тепер коли бачу в аптеці тести на вагітність-мене в жар кидає....силу-силенну їх перепробувала за ті місяці поки дочекалась такої бажаної другої полосочки....бажаю Вам її якнайшвидше побачити....

15. Андріана

Андріана Well-Known Member

мені тест показав за 3 дня до місячних (які мали б наступити), такий найдешевший

16. Koza-Dereza

Дiвчата, завтра день закоханих - КОХАЙТЕСЯ I ВАГIТНIЙТЕ!!!!! :)

• Подобається Подобається x 7
  17. Siania

Siania Love Life

Ви знаєте, я коли дуже боялась що таке може статись (я не хотіла і наразі не хочу ставати мамою) теж всі симптоми на собі відчувала))))
    Самонавіювання діє дуже сильно!!!

18. Koza-Dereza

На щастя в мене це спiвпало з реальнiстю. Плюс мої "симптоми" були дуже реальнi.

Плюс я завжди користуюсь презервативами, i в той раз коли завагiтнiла ними не користувалась. Тобто шанс був саме тодi, i великий.

19. MUCHACHA

О_О, це правда. Мене вже 2 дні низ живота ниє, так легенько. Містика...

20. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ех, та яке :sad::sad::sad::sad::sad:
    Гості приїхали :8:
    Наспівуючи (С. Левандівка)
    Любовь нечаянно нагрянет,
    Когда ее совсем не ждешь :umbrage:

Статус теми:
Закрита.