Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Це Куніц Вікторія Володимирівна. Мені її порекомендувала також достатньо відома Зореслава Городенчук, лікар, канд мед наук, викладач курсів для вагітних, грудному вигодовуванню, методах розпізнавання плідності, недавно висупала на семінарі напротехнологів, оскільки вона пішла в декрет.
    Я шукала ще інших лікарів, і булакілька разів в різних, на жаль зразу вони видавали грубі помилки, що кардинально розходилося із загальнопринятими правилами в гінекології.
    Про В.В. можу сказати, що вона арно може зорієнтувати, де причина непліддя. І завжди направляґє зразу чоловіка на спермограму, бо часто і там є проблеми.

2. Korshyktan

Korshyktan New Member

В мене чоловік здавав спермограму і ніби показники добрі (так сказав лікар). А де вона приймає?

3. donegka

donegka New Member

А я дівчатка дякую Богу що звів мене з В.В, за три роки я була в декількох лікарях, тому маю з чим порівняти, дуже важливо у лікуванні і психологічні відносини лікаря і пацієнта, для мене особисто важливо шоб не було напрягів, а з В.В можна добре поговорити, порадитись, вона завжди підтримає і підбадьорить коли треба, мені вона дуже подобається, СУПЕР.

4. Christi

Christi Well-Known Member

Особисто мені Мартин Т.Ю. дуже подобається як лікар, толковий, знає свою справу, все гарно пояснить що до чого, буває важкувато до нього попасти на прийом. Особисто я задоволена.

5. галичанка

І ще я консультуюсь із Зореславою Городенчук, бо вона серйозно взялась за оволодіння напротехнологією, і я так зрозуміла, сама придбала собі книгу за 100 доларів! з напротехнології, їздила на семінар в Польщу. Зараз я пройшла виписане нею обстеження прогестерону і естрадіолу, вона дивиться на їх співвідношення (в нас лікарі цього ще не роблять), і по цьому вона побачила щось не те і зараз приймаю її лікування.

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Написала в ПП телефони В.В.і Мартина Т.Ю. і вагітнійте!!!

6. Korshyktan

Korshyktan New Member

Дякую Вам дівчата за поради і допомогу.
    Дай Вам Бог здоровя і швидшого здійснення мрій у вигляді бейбіків:d25:

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ----------

Nataljchuk як ти?
    Де пропала?
    Ти вже можеш потішити гарною новиною?

7. donegka

donegka New Member

Галичанко, а ти вже не ходиш до В.В?

8. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Привіт.Ні непорадую я вас нічим:girl_sad:тест повторний робила одна полоска так тут нето на що я нідіялась:girl_cray:

9. Gajka

Gajka Well-Known Member

10. Huculka

Huculka Member

Так, хороший лікар. Я зараз його пацієнтка. Єдине, що хочу сказати, що і навіть найкращий лікар часом не знає, що знами робити. Це я про себе. Так що чекаю через місяць на повторну лапару.

11. Korshyktan

Korshyktan New Member

Знайшла цікаву інформацію!!!!

В Красне Буського району у Храм святого пророка Іллі привезли особисті речі, образ і фото отця Піо. Прихожани храму стверджують що ці речі мають чудотворну силу особливо святий допомагає жінкам котрі не можуть завагітніти, або тим в кого можливі важкі пологи.
    Вже хрестили одну дитинку мама якої довго не могла завагітніти (їй вже більше 42 років) так ще й мала серйозні проблеми зі здоровям що аж проходила хіміотерапію. Але завдяки постійним молитвам до святого Піо жінка народила здорове дитятко.

Такщо дівчата молімось, вірим і чекаєм на чудо!

А ще доречі у Винниках теж є невеличка капличка де творятся дива Божі, зцілюються люди, мироточать ікони і являються лики святих.
    Завтра там планую бути, приїду розпишу все дтальніше...

Останнє редагування: 14 Липень 2010
  12. галичанка

Ходжу і до неї, і до Зореслави. Вони спільно обговорювали мій випадок, і Зореслава запропонувала спробувати нове лікування.

Отримала я нині результати АСАТ, знову завищені:sad: LDN не допоміг...
    І що мені робити? У Львові нема спеціалістів гінекологів-імунологів або я їх не знайшла...
    Їхати до професора, з яким співпрацює моя імунолог в Польщу - так польські результати не підтвердили українські...

Завтра іду до імунолога, В.В. буду радитись... Якщо вона скаже, те, що й минулого разу, певно треба буде іти ще до іншого імунолога.
    Тоді вона казала, що то якась помилка, бо в Польщі не знайшли їх. Але тут черговий раз їх багато! цього разу 77,75. А позитивний результат від 65...
    Я ще і в діагностичному здала імунограму, завтра будуть результати.

Останнє редагування: 14 Липень 2010
  13. Hanny

Hanny Active Member

А може перездай ще хоча би в двох лабораторіях, щоб знати 100%. Може якраз якась помилка? Тим більше , що в Польщі не підтвердили твої результати!!!

14. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Дуже шкода, і дивно, що вони так скачуть, ті АСАТ. На бебіплані в темі про АСАТ багато метипред обговорювали, були випадки, кому він допоміг.
    А не пропонували спробувати старим способом, типу два місяці виключити контакт зі спермою, а потім виключно в фертильні дні? :girl_wink:

Nataljchuk, ну що там в вас на УЗД?

15. галичанка

Я чула про цей метод, може спробувати... Треба уточнити у В.В. скільки місяців, бо я десь чула 3 і навіть 6, а це так довго...

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

Навіть не знала, що є така тема - дякую!!!

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ----------

Це добра ідея і я це вже робила.
    От мої результати: норма до 55-60 в різних лаб.
    В Меділайні осінню минулого року - 70, 31.
    В Титовця весною 2009 - 47.20
    Потім в Ділі - нема, але там якийсь інший метод, дають відповідь "позитивний" або "негативний".
    В Польщі - нема.
    Тепер того року - 2 міс тому Сінево 41,16, зараз 77, 75.
    Чому такі різні дані, може справді, то залежить від кількості с/а, колись більше, колись менше?

16. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я чула про два місяці, і вони, в принципі, довгими видаються. Але метод, як на мене, який має спрацювати. Якщо організм не стикається з подразником, то не виробляє антигенів проти нього. А потім організм і не встигне подумати як справу вже буде зроблено :girl_in_love:

17. Hanny

Hanny Active Member

Попробуй ще в Біокурсі, там якісно роблять аналізи. А ти вже говорила на рахунок цих аналізів з Зореславою Городенчук, що вона каже?

18. галичанка

І їй показувала, а вона якось не сприйняла їх серйозно. Хоча в книзі з конференції з напротехнології, яку я передивлялась, є в схемах лікування одночасно і метипред, і LDN.
    Зараз маю купу нових результатів і спробую ще раз з нею переговорити про це, як імунолог нічого не порадить.

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Дівчатка, знайшла цікаву статтю канадійського гінеколога (родом з Івано-Франківська) про планування. Виявляється лапароскопію не можна робити плануючим бо вона призводить до безпліддя. Ця лікар (Олена Березовська) консультує на лікар.інфо. Ось тут стаття - http://blogs.mail.ru/mail/academyhf/4A3E34A7FD0DE3A9.html
    А це цитата -
    Как важное дополнение, скажу, что такая серьезная процедура, как лапароскопия (малая полостная операция, когда в брюшную полость вводится специальный инструмент для осмотра органов малого таза) не должна применяться у женщин, планирующих беременность, без наличия строгих показаний для этого. Во всем мире количество проводимых лапароскопий снизилось значительно, потому что одним из серьезных побочных эффектов этого исследования является нарушение работы яичников, что часто ведет к бесплодию. В бывших странах Союза лапароскопия стала коммерческим видом диагностики, так как весьма дорогостоящая, и позволяет получить колоссальную прибыль врачу или лечебному учреждению на чуть ли не поголовном проведении лапароскопий

20. Christi

Christi Well-Known Member

Трохи дивна фраза: лапароскопію не можна робити плануючим бо вона призводить до безпліддя, а як тоді боротися з непрохідністю маткових труб, що вже свідчить про безплідність жінки, Мені здається що просто так лапару не роблять, а лише при показаннях.

Статус теми:
Закрита.