Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Seppy

Seppy Active Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Гінекологія №1 (вул. Русових, 4) моя лікарка порадила туди звернутися, я прийшла без направлення, тільки з переліком аналізів, які хочу здати. думаю зі стелі вони не пишуть, бо клініка спеціалізується на репродукції. Платила останній раз 25грн. за кожен показник.

2. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Значить пишу вам саме основне. Кількість спермадозоїдів в 1 мл. в нього 3 млн/мл.,а має бути 20 млн/мл.та більше
    Загальна кількість спермадозоїдів у всьому еякуляті в нього 84,8 млн. а має бути 40 млн. та більше ну це норма я так зрозуміла?
    Кількість живих сперматозоїдів в нього 38%,а має бути 70-80% та більше
    Кількість мертвих сперматозоїдів в нього 62%,а може бути 20-30%
    ну і там ще є пару таких важливих показників але дуже довго писати.Порядте щось?

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Вот такі в нас непреємні показники:girl_sad::girl_sad::girl_sad:

3. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Тут якась помилка! Бо з такими числами чоловік мав здати десь 25-30 мл. сперми :confused: А де саме здавали аналіз?

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Десь помилка, або ви зле переписали або в лабораторії 84,8млн/3млн=28 мл Скільки було мл сперми?

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Та ні правельно переписала:girl_nea:ми здавали в Астарі.Ну але показники жахливі?

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Значить щераз Кількість сперматозоїдів в 1мл. в нього 3млн./мл а має бути 20млн./мл та більше
    Загальна кількість сперматозоїдів у всьому еякуляті 84,8млн.,а маєбути 40 та більше

6. Huculka

Huculka Member

Я напевно щось пропустила, про кого саме йдеться? Бо у нас теж показники аж дуже різняться выд місяця до місяця.

7. NikaLovely

Nataljchuk, я думаю, треба взяти аналіз, піти в Астар і вимагати, щоб вам аналіз переробили або віддали гроші. Не можуть бути такими показники.

8. Huculka

Huculka Member

Ті інші показники, про які ти не написала, теж є важливими. Чи є аглютинація, агрегація, яка кількість лейкоцитив, кристалів Бехтера, зерен ліпідів тощо. По одній лише кількості і рухливості жодних висновків робити не можна

9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Значить лейкоцити (нейтрофільні гр-ти,лімфоцити) (400) в нього 1-2-3 в п/з а норма має бути Поодинокі
    сімяні кристали бетхера в нього не виявлено а норма пише немає
    спермаглютинація... (через 1 годину) в нього +(агрегація - локальні хаотичні скупчення) а норма пише нема
    Що тепер мені порадите?

10. Lvivna

Lvivna Member

Ніяка не помилка, в мого чоловіка при нормі в 3-4 мл. загальна кількість сперми була 10 мл., а у всьому еякуляті при нормі більше 60 млн./мл. загальна кількість сперматозоїдів була 920 млн./мл. Наскільки я вичитувала аналізи різних сермограм, у чоловіка Nataljchuk не така вже катастрофічна ситуація, 38 % - це вже щось, дівчата писали, що вагітніли з такими показниками, що це практично неможливо. Тут потрібно тільки підкоригувати, мій пив Зіман 1 т.- 2р./день (1 місяць), і вітамін Е 400 - 1 т. в день 2 місяці. І як бачите, я вагітна, і це при тому, що у мене ще були проблеми з гормонами, було проведено 3 стимуляції безрезультатні, провірка труб, постійні фолікулограми, на Дюфастоні півроку сиділа, борову матку пила, і через кілька місяців, як залишила тільки пити для себе БМ, завагітніла.

11. Seppy

Seppy Active Member

Дівчаточка прокоментуйте будь-ласка: ФСГ - 12,0, ЛГ - 19,0, Пролактин - 14,0 на 5 день МЦ. Знаю, що це зле, але аж через тижень лікарка з відпустки вийде, нема сил чекати. Правда, за два дні до здачі аналізу захворіла бронхітом, температура була 38.7, антибіотиків не було, лише аспірин і АЦЦ.

12. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

NikaLovely дуже вам дякую за відповідь

13. NikaLovely

Ну тоді я чогось не розумію (і не в мене одної така реакція). Ми здавали в декількох лабораторіях, в т.ч. і в Астарі, і всюди кількість сперматозоїдів в 1мл була результатом ділення загальної кількості на об'єм!

Nataljchuk, майже всі проблеми вирішуються правильним лікуванням при правильному діагнозі. Якщо брати до уваги лише загальну кількість сперматозоїдів, то поки що проблема тільки у співвідношенні живих/мертвих форм. Напишіть, будь ласка, всеж об'єм (перший показник), а також показники рухливості.

Seppy, напишіть норми лаборатории.

Last edited: Jul 1, 2010
  14. Lvivna

Lvivna Member

Мій чоловік здавав на Короленка і в Унілабі, і показники майже були однакові, такі, як пишу, думаю, треба бачити папірець, і тоді вже щось говорити.

15. галичанка

галичанка Well-Known Member

Lvivna, ви не правильно зрозуміли попередній допис, не у вас помилкові результати, а дуже дивними виглядають результати Наталійчук, якась неувязочка там, це ж очевидно, що загальна кількість=кількості в 1 мл х кількість сперми. Наталійчук, так який загальний обєм еякуляту? 28 мл?

Тут йдеться не про перевищення кількості норми, а про неправильний обрахунок загальної кількості.

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

Веронічко, давненько тебе тут не було... Є якісь гарні новини?:girl_wink::connie_pull-pigtail

16. Seppy

Seppy Active Member

Норми:
    ФСГ 1,8-10,5;
    ЛГ - 0,5-5,0;
    Пролактин - 3,6-13,4
    Невже у кожної лабораторії свої норми? Тоді я мабуть зробила помилку здавши аналізи цього разу в іншій? Завжди здавала на Русових, а цього разу не мала часу туди поїхати і пішла в Ванеру.

17. Lvivna

Lvivna Member

Незнаю, в якій лабораторії ви здавали аналіз, але, наприклад, для СІНЕВО ваші ФСГ і пролактин входять в норму для фолікулярної фази, а от ЛГ дійсно підвищений. Почитайте в неті, за що він відповідає, знаю, що він може підвищуватися навіть, коли жінка переносить якийсь стрес, або може означати порушення виробітку організмом прогестерону, тому він впливає на овуляцію, але ж це можна відкоригувати прийняттям прогестерону в якихось дозах... Бачу вже норми ваші, і думаю, що ФСГ і пролактин не настільки вже високі, знову ж-таки... А ще колись одна лікарка мені казала, що всі норми є відносні, тому що одному організму треба більше гормону, а другому менше, щоб завагітніти, і не можна всіх під одну лінійку підганяти, тому часто і виходять такі казуси, як, наприклад, повна несумісність чоловіка з жінкою по аналізах на 100 %, а вона завагітніла і народила.

18. Seppy

Seppy Active Member

Прогестерон теж при нормі 0-5 складає 6,1 і наскільки я знаю, ЛГ має бути у 1,5-2 рази менше ФСГ, але чому так? У попередні рази всі показники були в нормі, тільки співвідношення ФСГ і ЛГ було як і зараз "навпаки" ФСГ менше у 1,5 рази за ЛГ

19. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дівчатка, хто п'є Борову Матку, де її можна купити у Львові?
    Я у декількох аптека питала і все знайти не можу.

20. Lvivna

Lvivna Member

Чому ж помилку? Норми різні для кожної лабораторії, але вони вам не збрешуть, чи вони завищені, чи занижені, просто розрахунки роблять по-своєму... Я думаю, що вам треба просто хорошого лікаря, і все у вас вийде. От ви кажете, що здавали минулий раз на Русових, там є чудовий спеціаліст - Мартин Тарас Юліанович, я знаю, що він та-акі випадки витягував!..

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

Самої трави я так і не знайшла у Львові, хоча дівчата розповідали, що на Привокзальному ринку є якийсь дідусь, що трави продає, і є в нього. А я брала зелений чай 50/50 з травою в мережі аптек "Едельвейс", тільки не в кожній є, треба подзвонити в довідкову мережі, і вам скажуть, по якій адресі заїхати за нею...

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Хм... Ваш бронхіт і міг бути тим стресом, ще й яким, для організму...

Thread Status:
Not open for further replies.