Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. donegka

donegka New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Дякую Галичанко за побажання, я теж надіюсь шо скоро Чудо станеться

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

щойно читала інтерв ю з Розою Сябітовою ( професійною свахою з передачі "Давай одружимося" на 1 рос.каналі):
    "...Старший сын Денис — это моя тринадцатая беременность, а до этого шли одни выкидыши. Причем роковой всегда оказывалась седьмая неделя беременности — как раз на этом сроке я сделала аборт. Приходя в себя на больничной койке после наркоза, я ощущала внутри мерзкую пустоту, но вопрос "За что?" себе не задавала.

И так прекрасно знала ответ. Почти восемь лет мы с мужем, как ударники производства, жили под лозунгом: "Надо непременно родить". Чего только я не перепробовала, ко скольким врачам обращалась, к знахаркам разным ездила… Но в конце концов я смирилась: "Ну нет так нет. Живут же и без детей". Муж согласился: "Ты мне очень дорога, хватит себя мучить". И только мы решили поставить точку, как я опять забеременела. На десятой неделе, когда перешли роковой рубеж, легла на сохранение. На всякий случай. Особых показаний не было, но я перестраховывалась. И через семь месяцев нас уже было трое. А дочку Ксению, скажу честно, мы не планировали. Смеюсь, что ее ветром надуло. Я очень долго кормила Дениса грудью. Поэтому беременность свою заметила только на 17-й неделе, когда малышка уже шевелиться начала..."

3. Seppy

Seppy Active Member

Отримала я вчора результати:girl_cray: ФСГ, ЛГ, Пролактин - вище норми, але ж пів року тому було все добре, мала надію, що це "контрольна" перевірка. нажаль, думаю, таки прийдеться пройти курс лікування...

4. tasha

tasha New Member

От тільки недавно написала, що завдяки боровій матці стабілізувався цикл, так знову на 21 день пішли місячні. Просто в шоці. Вже дуже жалію, що зробила операцію по видаленню кіст, такого раніше не було та й овуляцію раніше відчувала на 13-14 день, а тепер слиз на 7-8 д.ц. і все. Думаю мої гормони шалять.
    Дівчатка, В.В. казала лише про перевірку труб, а за аналізи на гормони нічого. Я знаю що якийсь стреба здавати на 5 д.ц. хотілось би вже з ним і пити до лікарки, підкажіть, який саме аналіз то має бути?

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

І я дуже хочу поїхати до Джерела.А скажіть будьласка скільки кілометрів туда їхати?І чи ви пірнали в джерело,і яка вода?

---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

В мене є мрія перед відїздом в Гонг-Конг поїхати до святого місця щоб приїхати вже з пузіком:girl_tender:

6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

приблизно десь 180-190 км.

7. Seppy

Seppy Active Member

Я здавала теж на 5 день циклу ФСГ, ЛГ, ТТГ, пролактин, Т3, Т4. Найкраще, кажуть, піти на Русових, без запису, там немає майже черг, добре дивляться і дешевше значно ніж у приватних клініках.

8. donegka

donegka New Member

Ми їхали десь 2 год, вода холодна навіть дуже, ми окунулись з головою

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

Здала я сьогодні кров в діагностичному. Враження погані.
    По-перше, приходжу здавати кров, а медсестра питає мене, але яким тоном, прозвучало якось так з докором-насмішкою: "Чого ви хочете?" Хотілось сказати, я хочу сидіти дома і виховувати дитину!, а не волочитись по лабораторіях, мішати вам і здавати кров...

Друге, як мені брали кров, такого ще не було за всі ті десятки разів. Вона чогось вирішила брати не в звичному місці, а чуть не на долоні! Я їй кажу, в мене ніколи не було проблем з венами, всі нормально беруть, де полагається, на згигі руки. Але вона все таки проколола там, боліло сильно, і каже мені, щось вена лопає..., кров не тече..., буду колоти ще раз!:girl_mad::girl_nea: У звичному місці все в неї вийшло. Але те місце над долонею розпухло, зразу став проступати синяк, щей болить.
    Неприємно.

В Сінево до тебе ставляться як до людини і роблять все професійно.

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

Трохи насторожено ставлюсь до державних лабораторій, часом таке враження, що вони пишуть результати просто подивившись на колір крові чи сечі (це враження від нашої поліклініки)
    Де ця лабораторія конкретно, хто вас туди направив, хто хвалив, який лікар, потрібне направлення? Напишіть скільки коштують ці аналізи, що ви здавали.

10. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я просто зараз нічого одним словом не роблю бо ми з чоловіком їдемо до моєї мами відпочивати,але перед відїздом дуже би хотіла туди поїхати може якраз мені допоможе відпочинок і відвідування святого місця.А розкажіть чк там дуже цікаво???:girl_smile:

11. галичанка

Всі дослідження на раз зробити часто важко матеріально, тому певно через це вона вам не казала їх робити. Але як ви хочете - то можете попросити.
    Дуже часто, багато питань відпадає при фолікулометрії.
    Взагалі є дуже багато аналізів на гормони для оцінки репродуктивної функції: найважливіші, прогестерон П, естрадіол Е,
    щоб виключити гіперандорегенемію: 17-оксипрогестерон, ДГЕАС, стероїд-звязуючий глобулін, тестостерон,
    щоб виключити проблеми з щитовидкою, які також впливають на репродуктивну функцію: ТТГ, Т4 вільний, антитіла до ТТГ і антиТПО,
    щоб виключити гіперпролактинемію - пролактин.
    Прогестерон здають на початку циклу і всередині 2 фази, на 7 день після овуляції. А напротехнологічна схема, по якій я здавала, передбачає здачу П і Е, через день до піку слизу і після, в мене вийшло близько 8 разів за 1 цикл.
    Шкода, що ви не міряєте БТ, це б багато прояснило.

12. donegka

donegka New Member

Мені дуже сподобалось, ми ше заїжали в Почаїв, то приїхали спокійні, умиротворені

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

Дівчатка підкажіть хтось, чоловіку треба здати аналіз (мазок), без направлення лікаря, який би показав кількість лейкоцитів, де можна, в Сінево здається мазок неберуть тільки кров

13. галичанка

В урологів: Тимусь - клініка Титовця, він бере безболісно або в якогось іншого уролога з тої клініки, Копець - Короленка (репродуктивний центр). Може навіть в простих поліклініках в урологів, але щоб там добре зробили...

Треба пошуквати в Інтернеті, може в Біокурсі, Астарі, Унілаб?

---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

Знайшла в Біокурсі: Бактеріоскопія вагінальних, цервікальних та уретральних мазків Подзвоніть спитайте їх

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

І в Астарі щось таке є: Бактеріоскопія у чоловіків (уретра, сік простати-із забором матеріалу), 65, І є навіть термінове виконання бактеріоскопії (до 3-х годин) (cito), передзвоніть спитайте, чи це можна сьогодні зробити

14. галичанка

Капучінко, а ви чому про себе не пишете, як ваші справи?

15. Stern

Stern Well-Known Member

Ми вже давно закінчили дев’ятницю, ходимо, бо подобається, якось заспокоює...
    Щодо лікування, то такого конкретного нема. Були в того науковця-лаборанта, про якого тут писали, при нас робив аналіз, і сказав, що спермограма нормальна, а проблема в голові. На все свій час, треба не зациклюватися, відпустити проблему від себе. От ми і розслабилися, температуру не міряю...
    Єдине - сьогодні була в "Зеленій планеті", є люди, яким настойки трав допомогли. Я правда більше ходила з іншою проблемою, але заодно і про це сказала. Тому маю два види настойок - одну по своїй "недитячій" проблемі, іншу - по цій. Спробуємо ще таке, а там буде видно.

16. галичанка

Зорянко, а вам давно ще В.В. пропонувала зробити перевірку сумісності і прохідність труб, ви вже зробили їх?

17. Stern

Stern Well-Known Member

Сумісність ми робили, перевірку ні. Можливо я самовпевнена, але чомусь переконана, що там все ок. Крім того, теж чула різні відгуки про наслідки цієї процедури.

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

Сумісність ми робили, перевірку ні. Можливо я самовпевнена, але чомусь переконана, що там все ок. Крім того, теж чула різні відгуки про наслідки цієї процедури.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

колись 7 років тому у мене були такі ж негативні спогади, коли треба було там здавати аналіз на АФП під час вагітності ( тоді його робили лише у діагностичному і у "Біокурсі", де коштував відповідно).Так от, зіткнувшись з реаліями діагностичного, я фактично у кабінеті розвернулася і пішла в "Біокурс". Вийшло дорого, зате спокійно, просто і за 2 години був результат. І дуже шкода, що стільки років пройшло, а в діагностичному з аналізами крові все на тому ж місці.

19. галичанка

Я вже пригадала, у вас результат був не дуже. Скільки було АСАТ?

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

Може і так, а може справа в тому, що сперматозоїди не проникають в труби через той так званий шийковий фактор.
    Якщо АСАТ нема, то такий результат може бути викликаний
    1) інфекцією: мікроорганізми виділяють радикали, які знерухомлюють сперматозоїди. Щоб цього не було, потрібно контролювати, щоб не було якого небудь запалення, лейкоцитів. Бо людина пропила антибіотики, а потім зразу буває нове запалення, якщо поганий імунітет. Тому варто здавати час від часу мазки, щоб вчасно приймати міри і регулювати свій імунітет.
    2) причина - слиз дуже залежить від кількості естрогену, якщо його замало, то він такої консистенції що не пропускає сперму. Є ряд препаратів, рослинних, вітамінів, які додатково покращують слиз

А які у вас показники були на фолікулометрії? Здається 2 фаза (БТ) по 14, так?

20. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчата прийду додому і напишу вам показники свого чоловіка по спермограмі може хтось стикався з тим і має такі самі показники??? цікаво просто послухати інших.

Статус теми:
Закрита.