Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

2 поверх ординаторська, хвилину іти по коридору, буде арка і зразу двері наліво

Вarsiko, як ваші УЗД-новини і що сказала лікар на АСАТ? Оксанко, то треба здається 10 днів чекати на результат в Сінево? Я думаю, може б то сходити, здати, після 3 міс прийому тих ліків.. Планую ще до імунолога сходити, там стан всього імунітету перевірити. Весною там були такі черги, бо аналіз то безкоштовний, може як раз вдасться впроситись, щоб поскоріше здати...

Останнє редагування: 29 Червень 2010
  2. галичанка

Дівчата, я виявила цікаву тему - заходьте сюди http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=45346&page=27, допис #263 "Мами після 40"
    Стільки оптимізму додають ці факти народження дітей зірками в зрілому віці

Останнє редагування: 30 Червень 2010
  3. Stern

Stern Well-Known Member

Дівчатка, привіт, щось всі "постійні" засачкували з відвіданням Служби в костелі св. Антонія!;) Чи то може я неуважна?;)

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Моя бабця народила тата в 43, а друга бабця маму в 41!!! Правда всі мої дворідні плеінники мого віку :)

5. MaryF

MaryF Well-Known Member

Розкажу я одну історію: у моєї мами є знайома, яка вийшла у 18 років замуж, а в 19 мала мала родити дитину...коли почалися роди (9 місяців) виявили, що дитина мертва і вже досить давно... сказали, що дітей більше ніколи не буде мати...мала після родовий психоз, але чоловік її підтримав і вони почали лікуватися і не втрачали надії...декілька років тому у віці 45 років вона родила хлопчика...

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ходила сьогодні в діагностичний центр на узд до Маслак В.О. вона мені сказала шо в мене інфантильна матка, що мені ще требе жити і жити з чоловіком ...

7. donegka

donegka New Member

Шо це таке інфантильна матка? і шо ж Вам тепер робити? шо сказали

8. erene

erene Well-Known Member

Я в неї була минулого року, вийшла від неї на ватних ногах, сказала що я пуста як жінка, тобто мої яйники не працюють, і що навряд вони будуть реагувати на горманальне лікування,треба робити надсікчу яйників. А колись була досить хорошим спеціалістом, лікувала мою тітку, як на мене їй давно пора на пенсію.Ніякої надсічки я не робила, результат бачите на лінієчці, так що я б на вашому місці не дуже їй вірила.

9. donegka

donegka New Member

Дівчата я була у В.В, брала мазок сказала шо багато лейкоцитів, призначила лікування і треба чоловіка перевіряти і лікувати. Я в шоці від того всього

10. erene

erene Well-Known Member

Якщо я не помиляюсь то це маленька матка, тобто розмір не відповідає віку, якщоне права поправте.

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

Я до неї водила свою коліжанку, такий самий діагноз, призначила їй антибіотики, чоловіка на аналізи, результат- вагітність 8 тижнів, до чоловіка діло не дойшло:girl_haha:

11. Virginia

та я і не повірила! Бо це не перше моє УЗД. Ніхто з лікарів такого мені не казав... та і в мене ж була вагітність... Одним словом, сказала прийти до неї в понеділок, щоб подивитись що буде з овуляцією, але я напевно не піду. Якась вона не приємна...
    це типу дитяча матка, нерозвинена...

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ----------

доречі, я до неї йшла по питанню запалення придатків, так що ... без кментарів

12. галичанка

Ти не писала... :girl_sad:Я щось пропустила?

13. Virginia

Давніше писала

14. галичанка

Співчуваю...:girl_sad: Але це все міняє, лікарям треба шукати тоді інші причини, наприклад, перевірити, чи не пошкодили ендометрій при вискоблюванні. Хоча я сподіваюсь нічого такого там серйозного не буде, виявлять якусь незначну причину (а може надфункція щитовидки, це впливає на виношування і легко коректується, а ти ж така худесенька, що може бути ознакою посиленої її роботи), легко її усунуть і ти скоро станеш мамою!

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Отримала я перші позитивні зрушення на УЗД після 3-місячного курсу лікування LDN!
    Завжди фолікул дозрівав до 18 мм і тоді була овуляція. Ендометрій тоді ж був переважно 7 мм. Це все було по крайній нижній межі норми.
    На 2 міс лікування фолікул дозрів до 20 мм, і овулював, ендометрій був 7 мм (хоча по гормонах виявлена їх невелика недостатність)
    А на 3 міс – виріс до 25 мм, а ендометрій 9 мм!
    У зв’язку з цим, Зорислава направляє мене здати знову Прогестерон і Естрадіол, щоб подивитись, чи там є якісь зрушення.

А я собі так думаю, треба подивитись, може і рівень моїх АСАТ впав і СД-кілерів, які були на крайній верхній межі або і перевищували трохи норму. Бо мої гінекологи щось на це не дуже звертають увагу...

Наступні дні поздаю ті аналізи. Так спішу здавати, бо зараз мені зменшують дозу LDN, або буде навіть перерва, бо замучила побічна дія – мігрені...:girl_sad:

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

А тепер про облом, як з мене нині неочікувано здерли 100 грн, добре, що хоч я мала при собі, а то не було б аналізу...

Всі аналізи такі дорогі, і я тішилась, хоч один в діагностичному центрі буде безкоштовний. Не вийшло... Записуюсь і прошусь, щоб поскоріше мене записали (черга є вже на кінець липня). Кажу, бо зменшують дозу препарату, і, можливо відміняють, треба дізнатись, чи поміг він! Я 3 місяці мучилась з його побічними ефектами, тому хотілось би знати, чи варто його і потім вживати з такою імунокорективною метою (і потрібно це для лікування дівчат, в кого, як і в мене АСАТ високі).

Записали на завтра, я така рада, думаю, може то із вдячності 5-10 гривень дати і тут чую: „З вас 100 грн!” :girl_impossible:Я відповідаю, так ж аналіз безкоштовний. А вона: „А ми будемо очі трудити, рахувати вам поза чергою, пацієнтів багато”. А справа в тому, що вона не буде рахувати, бо буде рахувати моя імунолог, за це я їй потім планую віддячитись. І я тому кажу „Ви не будете рахувати, а імунолог”. А та придумує нове:” Так ми будемо робити ті проби. Як ні, то ставайте в чергу або ідіть в Медіс.” А мені треба було робити таки в діагностичному, де я перший раз вже робила, бо і людина, що рахувала та сама, і показники ті самі (в кожній лаб трохи інші лімфоцити визначають). Отак і віддала 100 грн, просто за те що вони там похімічать над одною пробою більше. Скільки ж мені тоді імунологу давати, якщо вона дійсно буде півгодини сидіти рахувати, тоді аналіз вийде десь такої ж ціни, як в приватників, а офіційно він безкоштовний, навіть оголошення висять, бо це державна установа, держава їм платить за це...

Останнє редагування: 30 Червень 2010
  15. Huculka

Huculka Member

Я точно засачкувала, бо зараз дуже гарячий період на роботі. А ти почала нову дев'ятницю, чи просто так ходиш? А що взагалі коло тебе чувати, лікуєтеся чи просто відпочиваєте?

16. галичанка

Певно, всі "постійні" закінчили девятницю, а нову не починають, бо зараз літом не буде змоги ходити безперевно, пора відпусток...:girl_in_dreams:

17. donegka

donegka New Member

Вона завагітніла при великій кількості лейкоцитів?

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

Нам сказала застерігатись зарас :girl_sad: а я так надіялась на цей цикл

18. галичанка

Я так зрозуміла, що після лікування антибіотиками:

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

А не встигнете пролікуватись до овуляції? Були випадки, що вагітніли зразу після або і під час антибіотикотерапії (історія Аделаїди, яка чекала на свою донечку 4 чи 5 років)

19. donegka

donegka New Member

Навіть незнаю, до овуляції півтора тижні, за цей час я пролікуюсь, а чоловік має здати аналіз, добре якшо він буде нормальним, а якшо ні, то все пропало цього місяця:girl_sad:

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

До того ж у нас тест на сумісність не дуже добрий, так як у Вас здається

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

В.В казала буде брати його сперму і мій слиз з"єднувати в лаболаторних умовах і дивитись яка буде рухливість

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

Доречі дівчата ми з чоловіком їздили на цих вихідних у Почаїв і на джерело св. Анни, враження супер

20. галичанка

Черепанін каже в таких випадках пити те саме, що жінці призначив гінеколог, тільки дозування інше. Але писали, що він зараз у відпустці. А як таки треба аналіз - відправляйте чоловіка вже завтра зранку, чого тягнути? на післязавтра зроблять, і як буде потреба, ще пролікуєте його за 10 днів і тоді встигнете!

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

Добре, як ви будете вже проліковані, значить, інфекцію як фактор, що перешкоджає їх рухливості можна буде не брати до уваги.

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

Дуже багато завагітніло після відвідин цього джерела... Сподіваюсь чудо народження дитинки скоро прийде і до вас!

Статус теми:
Закрита.