Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

На рахунок УЗД на симоненка я згідна з вами.Я ходила провіряти овуляцію сказали що є,а потім сказали що нема і не було:girl_sad:А Третякова я знаю,що вона хороший спеціаліст.

2. Вишенька

Вишенька New Member

Привіт всім. Може у когось була така ситуація як у мене, 5 день затримки зробила 2 тести результат негативний. Чи може тест помилятись?

3. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Може, ще й як. У нас зараз вибір тестів великий (є чутливі, є менш чутливі). Можливо, вам останній попався. Зробіть за кілька днів ще раз тест.

4. Lvivna

Lvivna Member

У моєї однокласниці затримка була 10 днів, тести негативні, а на 11 день вийшла чітка друга полоска, і тепер чекає двійню. Але в мене була ситуація, коли фолікул не тріснув, і через це була затримка, прийшлося місячні Дюфастоном викликати. Самий вірний спосіб - здати ХГЧ.

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчата я так хочу стати мамою:sad::sad::sad:так важко на душі.А коли йду по вулиці і бачу вагітних чи маленьких діточок то а ж сльози виходять на очі і серце болить.Чому зараз так багато жінок не можуть завагітніти особливо молодь???

6. donegka

donegka New Member

У мене теж схожий стан, та й думаю у багатьох плануючих такі ж емоції, іноді здається все немає сили більше боротися і щось робити, але дівчатка мабуть це Бог дає нам таке випробування і ми повинні переступити через свої бажання і сприйняти бажання Бога йому краще знати шо нам дати і коли, мені так здається.

7. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Цілом з вами згідна donegka.В мене після весілля була така дипресія,що я думала зрозуму зійду.Розкажу вам таку історію:моя сестра двоюрідна народила хлопчика і я хресна мама,але вона від нього одним словом відріклася її не цікавить нічого про нього з малим сидить тато її чоловік.Якось вона мені була привезла його на три дні то я так до нього була привязалась,що коли його відвозила то серце кровю обливалось як можна таку крихітну дитинку залишити.І мій чоловік сказав,що більше не дозволить мені брати на стільки часу брати малого бо я потім плакала цілу ніч.

8. Галюся

Галюся Well-Known Member

привіт дівчатка.
    в мене теж ситуація, правда з якої я дуже тішуся) сестра чоловіка народила хлопчика, 23 травня, на Зелені Свята будуть хрестити, і мене беруть за хресну маму!))) спочатку думала як з тим справлюся, але коли побачила малого, то впевнилася, що негативу не буде точно) так що готуюся))

9. donegka

donegka New Member

Ви знаєте Натальчик мені здається є різні жінки:в одних материнський інстинкт дуже розвинений, а іншим просто байдуже до дітей як наприклад ті мами які роблять аборти або залишають дітей. Тільки я ніяк неможу зрозуміти чому ж тоді Бог дає тим жінкам дітей, а ті хто дійсно хочуть і молять по це Бога недає, НЕРОЗУМІЮ ЦЬОГО.

10. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я теж не можу ніяк того зрозуміти???:confused::confused::confused:так мало того,що вона від нього можна так сказати відріклася тай щераз завагітніла і вагітна зараз на першому місяці і буде народжувати.Хоть за перше своє маля вона не піклується а що буде з тим другим???

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А по чому це видно,що мама відріклася від дитини?не віддала ж нікому!

12. Halchik

Halchik SiMpLy HaPPy

Дійсно, всяке є в житті... Але не переживайте! Господь зараз нас так випробовує, можна сказати , що готує до справжнього материнства!!!! Зате Він буде впевнений, що те дитинча, яке він нам пошле, буде найбажанішим і ніколи не залишиться без уваги, любові та опіки!!!! Так має бути!!! І ми все витримаємо, бо ми сильні!!!!!!

13. elvira

elvira New Member

дівчата мені приписали клостолбегіт для стимуляції можливо залишилось у когось 2-5 шт.я заплачу, бо в аптеках так дорого.будь-ласка відгукніться:girl_tender:: так хочеться дитинки:connie:

14. Lvivna

Lvivna Member

Так не можна говорити, бо одному Бог дає одні випробовування, а іншим - другі. Та жінка народила дитину, але звідки ви знаєте, як її життя далі складеться? Але кого він випробовує, тому ж потім і більше щастя дає, і коли завагітнієте і народите, набагато більше оціните цей дар.

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

В Біблії написано, нажаль, дослівно не згадаю, але зміст, такий, що навернення одного грішника є вагомішим за 100 праведників! І ще , я вірю, що у кожної людини на землі є призначення і нажаль не кожна жінка має призначення бути мамою

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

а зараз кожна з нас думає, "щоб це була не я"

17. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчата підскажіть будь ласка а якщо місячні почались 3 травня,то коли відбудеться овуляція???Минулі місячні були 2-го числа???Бо я щось не можу ніяк розібратись з тою овуляцією:girl_in_dreams:

18. Gajka

Gajka Well-Known Member

Маю таку програму на телефоні, що сама рахує що і коли відбувається. А так сама не дуже спец у цьому.

19. Virginia

Virginia Well-Known Member

А як називається та програмка?

20. Gajka

Gajka Well-Known Member

Menstral...................

Статус теми:
Закрита.