Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Huculka

Huculka Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

А чоловікові щитовидку перевіряли?Бо вище я писала, що постійно забитий ніс, який не лікується, також може бути симптомом захворювання щитовидної залози (в мого так виявилося), а погана спермограма - наслідком. Якщо не здавав ніколи ТТГ, то варто здати

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

Можна, але шкода від стимуляції може бути конкретна (при абсолютно нормальній овуляції). Чи варто так ризикувати? Краще ще два рази по одній дитинці:girl_crazy:

2. Stern

Stern Well-Known Member

Не перевіряли, бо це в нього вже давно і як наслідок від видалення мигдалин чи чого там, точно не знаю. А забитий ніс від хронічного тонзиліту. Я вже теж задумувалася, чи може бути це причиною поганої рухливості... Але, щоб це з’ясувати, то треба, мабуть, перше піти до вухо-горло-ніс-лікаря, і вже після того діяти.

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Кумедно, але мого чоловіка це також турбує. Але це в нього алергія... ТТГ не перевіряв...

4. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

І в мого також:girl_crazy:!!!! Але я не знаю від чого! Може це у всіх чоловіків така проблема:girl_cool:

5. maxaver

maxaver New Member

Хочу і я поділитись своїм досвідом, правда можливо в темі вже про це хтось і писав, але не маю такої можливості перечитати більше 800 сторінок. В мене теж були певні проблеми з можливістю завагітніти, після вирішення яких одразу сталось диво. Перша проблема була із гормоном "пролактин", який в мене перевищував норму втричі. Пила "Достінекс"(1табл=35 грн.). Цей гормон відповідав за овуляцію. А друга причина - копчик.... Так,саме маленький копчик, який врізався в шийку матки і перекрив прохідність... Причиною цього могли бути дитячі забавки на льоду, коли падаєш на м"яке місце і не задумуєшся над наслідками. Копчик мені вправляв відомий у Львові масажист, (він же мануальний терапевт), який ще й насміхався, наче "прийдеш через місяць на масаж вже не сама". Так і було....:girl_claping:

6. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Кохані мої дівчатка, я хочу поділитись із вами моєю довгоочікуваною радістю , я ВАГІТНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І подякувати Богові за його Ласку та Добро!

7. barsiko

barsiko New Member

Nadushka, щиро вітаю Вас з такою приємною новиною, будьте здоровенькі!!!

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Великі вітання з приводу такої чудової події у вашому житті)))

Останнє редагування: 27 Квітень 2010
  9. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мої сердечні вітання!!! Легкої і щасливої вам вагітності, дочекатися гарненького та здорового малятка!!!!:girl_claping:

10. Nadushka

Всім дякую за щирі привітання! Я Вам всім бажаю відчути смак материнства!!! Головне вірити!!!

11. Irynka84

Irynka84 Active Member

Вітаю!!! Легкої Вам вагітності! Здорового малятка!
    Все більше і більше гарних новин!!!
    Розкажіть коротко після чого Ви завагітніли? Що все-таки допомогло?

12. Kalina

Kalina Active Member

Вітаю,легкої вам вагітності!

13. Hanny

Hanny Active Member

І мої Вам ВІТАННЯ!!!

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

І я теж щиро приєднуюся до всіх побажань! Ростіть здорові!!!

15. Nadushka

Якщо коротко то мене прооперували в жовтні( у мене була киста), ще сказав лікар , що ендометріоз, після операції колола Люкрин депо і утворився на пів року штучний клімакс, після чого лікар сказав потрібно вагітніти , все проходило чудово місячні відновились після клімаксу і вже на 2 цикл я завагітніла. Більш нічого не приймала, а лише вірила і молилась.І хочу дуже подякувати долі , що звела мене з Мартином Т.Ю.

16. Huculka

Huculka Member

Я теж вітаю Надюшку з такою очікуваною доброю новиною! Ростіть здоровенькими!:girl_claping:

17. галичанка

галичанка Well-Known Member

Надійко, вітаю!!! Легкої і приємної вагітності! :girl_claping:

18. erene

erene Well-Known Member

Вітаю! Квітень багатий на гарні новини, бажаю всім дівчатам приєднуватись до нас і вже нарешті закрити гілку.
    А я збираюсь в п'ятницю на узд, щоб побатити наше серцебиття, не хотіла, але В.В каже що краще піти переконатися що все гаразд, ніж себе їсти, де шкоди більше ніж узд, тим більше подивитись як там моя загроза і тонус

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ви можете просто здати аналіз на ХГЧ(я так зробила,щоб не йти до 12 тижнів на УЗД).

20. януля

януля Member

І я приєднюсь до всіх привітань,нехай Надюшка і її майбутній карапуз будуть здоровенькі !!!! Легкої вагітності!!! :)

Статус теми:
Закрита.