Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

але то вже байки ходять,
    про джерело св.Анни я вже писала у выдповыдный темі, можу ще тут продублювати
    немає такого, що туди їздять просити виключно про дитинку, то є святе місце, туди кожен їде за СВОЇМ зціленням

Джерело знаходить в селі Онишківці на Рівненщині (до чого тут Золочів :girl_in_dreams:)
    їхати треба трасою Київ-Чоп в напрямку Бродів, км за 10 за Бродами повертаєте на Радивилів, далі прямуєте до Почаєва, проїжджаєте Почаїв їдете до Кременця :girl_in_love:, між селом В.Млинівці та Кременцем (вже практично в самому Кременці) звертаєте наліво, і ще близько 18 км сільскою дорогою (там вже будуть вказівники)

Найкраще їхати власним авто, зі Львова близько 200 км в одну сторону (106 до Радивилова + 55 до Кременця +15-18 до джерела), часу займає 2,5-3 год (бо від Радивилова до Почаєва дорога дуже покручена-швидко не поїдеш і все через села)
    Якщо власного авта немає-можу написати як доїхати потягами-електричками-маршрутками, єдине що - з Кременця треба буде брати таксі

з собою для окунання бажано мати нічну сорочку і хрестик натільний (хоча багато молоді окунаються і в купальниках)

Є ще дорога з Дубнівської строни, попрошу, щоб Lingerie написала, вона там частіше буває і більше знає ту сторону

2. donegka

donegka New Member

3. Stern

Stern Well-Known Member

До кожного святого місця треба їхати з вірою, інакше можна все життя їздити і не отримати бажаного. Ми теж були на тому джерелі. Але результату поки нема:sad: Мабуть, віра була не достатньою, а може атмосфера мені не підійшла. Багато-хто купаєтья в тому джерелі, як на звичайному озері, нема тієї умиротвореної атмосфери, відповідно і налаштуватися важко. Вода холодна, то як люди (особливо чоловіки) починають лізти, то вголос навіть висловлюють думки про те, щоб часом щось не відморозити... А якщо йдуть вже такі некоректні жарти, то про яке чудо може бути мова?!

4. Angel

Angel Well-Known Member

дівчата дуже треба знати,де роблять а наліз на ХГ,максимально швидко! і якщо можна,координати,дякую!

5. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Всім привіт! Давно я тут не показувалась,але все читала, і за всіх тримаю кулачки, вітаю всіх хто досяг своєї мрії! Здоров'ячка вам! А в мене зараз 42 день циклу,немає ознак ні вагітності ні місячних... єдине що за собою спостерігаю це те що дуже хочу спати,особливо до обіду... тест ще не робила,боюсь розчарування... Але починаю "дозрівати" і напевне на вихідних все таки його зроблю.

6. Hanny

Hanny Active Member

ЛДЦ "Євролаб", вул. Крупярська,9, т. (бічна Личаківської, як їхати в Шевченківський Гай),
    МЦ "Біокурс", вул. Новаківського, 8\1 (в районі Церкви Юра),
    МЛ"Синево":
    • ул. Мазепы, 25-Б. График работы: пн.-птн. с 8-00 до 18-00; суб. с 9-00 до 14-00
    • ул. Чупрынки, 62. График работы: пн.-птн. с 8-00 до 18-00; суб. с 9-00 до 14-00
    • пр. Красной Калины, 53. График работы: пн.-птн. с 8-00 до 18-00; суб. с 9-00 до 14-00
    • ул. Личаковская, 129 (частная поликлиника «Галина и Елена»). График работы: пн.-птн. с 8-00 до 16-00
    • ул. Мечникова, 8. График работы: пн.-птн. с 8-00 до 16-00
    МЛ"ДІЛА", вул. Джорджа Вашингтона, 6

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

«Унілаб»-українська незалежна імунологічна лабораторія вул. Тургенєва, 72
    МЛ "Меділайн" вул. Наукова, 96
    ЛЦ "Медіс" вул. Дністерська, 27

7. Angel

Angel Well-Known Member

дякую!!!!!!!

8. Hanny

Hanny Active Member

А я вчора познайомилась з Erene (Іринкою) після дев'ятниці, вся світиться з середини наша майбутня мамуся.
    Було дуже приємно поспілкуватись з тобою Іринко.

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

Чекаємо гарних новин!:girl_smile:

10. Angel

Angel Well-Known Member

:girl_cool:я теж чекаю гарних новин,але не стосовно мене)))то інформація для подружки

11. erene

erene Well-Known Member

Не довго я раділа, сьогодні з ранку проснулась- мажучі виділення, далі паніка страх, В.В трубки не бере, поїхала до Музиченка на Мечнікова, зробили узд, загроза, матка в тонусі в сильному тонусі, назначив лікування.
    Маю запитання по узд, ось яке заключення-" В порожнині матки віалізується плідне яйце діаметром 11 млм, ембріон чітко не віалізується висновок- вагітність 4-5 тиж, але я подивилась по календарі що має бути 1,5 млм-2,5млм, а не 11, чи я не правильно зрозуміла, мається на увазі розмір плідного яйця, а не ембріона, поясніть хто може

12. MaryF

MaryF Well-Known Member

Erene а шо вам лікар назначив?

13. Hanny

Hanny Active Member

Ти головне побільше відпочивай, лежи, може випий щось заспокійливе (але тільки по рекомендації лікаря) . Тонус в багатьох є вагітних, чітко виконуй рекомендації лікаря і не бійся. А ми за тебе помолимось у відповідній гілці і будемо тримати кулачки.

Last edited: Apr 16, 2010
  14. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Не гарантую,що я повністю права,але здається на такому малому терміні говорять таки про розмір плідного яйця(ембріон ж не візуалізується).Ти головне не переживай(по собі знаю,як це не легко,але зараз це дуже потрібно) і лежи(навіть в туалет не вставай).
    Що тобі призначили?

15. erene

erene Well-Known Member

Но-шпа по 1 т 3 р, утрожестан вагінально 3 рази на день, вібуркол по 1 свічні на ніч, вітамін е, валеріанка

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Мені призначали трохи інші ліки,але тієї ж дії.Надіюся,ліки допоможуть.Але спокій тут-найголовніше.Тримайтеся!Бажаю вам чим пошвидше відновитися.Буду за вас молитися і тримати кулачки.

17. Галюся

Галюся Well-Known Member

на державну програму попадають виключно пари, у яких жіноче безпліддя, наприклад відсутність овуляції, яєчників або труб і ще різні патології. в основному програма розповсюджується на підсадку донорських яйцеклітин і т.д. і туди справді важко попасти.

так, роблять

18. Huculka

Huculka Member

Я, на жаль, порадою допомогти не можу, бо не дуже орієнтуюся у цій проблемі. Але підтримую морально і теж буду за вас молитися. Правильно кажуть дівчата - головне не хвилюватися і дотримуватися рекомендацій лікаря. А може варто ще намагатися додзвонитися до своєї лікарки, все-таки ситуація серйозна

19. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, я приймала вагінально лютеіну від 4 тижня вагітності,зараз наче все нормально і я помалу собі її відмінила: тиждень ставила по півтаблетки, тоді кілька днів по 1/4, а сьогодні вже не ставлю взагалі, так правильно? Питаю у вас, бо ви на прогестероні знаєтесь.
    І ще, чи знає хто доки В.В. у відпустці буде?

20. donegka

donegka New Member

До кінця цього тижня, з понеділка буде на роботі

Thread Status:
Not open for further replies.