Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Ще не була! Піду після свят...

2. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Перш за все не хвилюйтесь і не панікуйте! А то моя вагітна подружка так ридала після отримання результатів аналізів, що мабуть принесла дитинці більше шкоди, ніж би ті виявлені інфекції принесли, а пішла до лікарки, та їй розтулкмачила і виявилось що нічого страшного не має, просто є антитіла після перенесених вірусів і є надія що захворювання не повториться. Але це знову ж таки потрібно дивитись. моя лікарка пропонувала здати аналіз на активні антитіла до цитомегалавірусу, щоб бачити чи то я перехворіла колись ним чи він є в актимній формі, але я вирішила не заглиблюватись в це, бо багато хто вважає, що такі віруси не виліковуються, хіба що , як я писала, "посадити" печінку, "заробити" гастрит і викинути кучу грошей. Тому я сподіваюсь на чудо, хоча може саме через цитомегаловірус я не можу завагітніти?

3. Virginia

Але ж мене герпесу ніколи не було, краснухою я не хворіла... щось я вже нічого не розумію(((

4. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

5. Virginia

Знаю на 100% шо не хворіла

6. Hanny

Hanny Active Member

Почитайте тут

7. януля

януля Member

Дівчата а як прізвище лікарки В.В про яку ви усі пишите?

8. Huculka

Huculka Member

9. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Чоловік здавав в Меділайні, йому брали кров з вени і показало наявність мікоплазмозу, я здавала в Сінево, ті всі умови врахувала, там не тільки три години в туалет не ходити а ще багато іншого( в мене було 5год):girl_in_dreams: буду чекати думку лікаря з цього приводу, аж самій цікаво.

10. Kalina

Kalina Active Member

А я сьогодні прийшла від лікарки, бо вчора подзвонила до того лікаря що мені робив чистку після ЗВ бо місячних вже немає майже 3 місяці, він послав мене на УЗД до Прокопчук,ну от вона мене подивилася звичайним датчиком, нічого такого не побачила а потім вагінальним та й питається чи я часом не вагітна, то я їй кажу що не планувала, а вона мені пояснює що в матці щось є діаметром 4 мм і що це може бути вагітність 2 тижні, відправила мене на аналіз ХГл,якщо буде позитивний то буду на зберіганні а якщо негативний то терміново місячні викликати.Сьогодні здала той аналіз в Меділайні, результат 0,25 МО/л а толерантні межі на 2 тижні 50-300 МО/л(медіана 150МО/л)в лабораторій сказали що негативний але в інтернеті прочитала що 0,25 це сумнівний результат і повторити через 2-3 дні, але працюють лабораторії аж з 8,9 квітня.Подзвонила до лікарки то вона сказала пити Дуфастон 2 рази в день 10 днів щоб викликати місячні і не тягнути бо можуть бути проблеми, а я щось боюся пити бо можливо результат і позитивний щоб не нашкодити.
    Дівчата а якими препаратами вам викликали місячні?

11. Halchik

Halchik SiMpLy HaPPy

мені Шидлик так само таке призначив, щоправда з 15 по 25 день, щоби підтримувати стабільний цикл

12. Hanny

Hanny Active Member

А в Біокурс дзвонили?
    А ще можливо в "Євролабі" на вул. Крупярській, 9 тел. 260-26-96

Останнє редагування: 31 Березень 2010
  13. Huculka

Huculka Member

Я звичайно не експерт в цих питаннях, але наскільки пригадую, коли робила ХЧГ, то мені казали, що позитивний результат від 15 починається і коли в мене було 0,2 - то це негативний результат. Звичайно, розчаровувати вас не хочеться, але до думки лікаря таки варто прислухатися (занадто малий показник). Але для спокою спробуйте здати ще раз (може медінститут працює)

14. януля

януля Member

Думаю якщо Ви вагітна то дуфастон Вам точно не зашкодить,його дуже часто назначають для підтримки вагітності.

15. Hanny

Hanny Active Member

Хоріонічний гонадотропін(Beckman Coulter,USA) н/в - меньше 5,0 мо/л; 1-4тиж до10т; 4-6тиждо100т; 6-8тиж15т-200т, 8-14тиж10т-100т, 15-16тиж20т-70т, 17-18тиж12т-45т, 19-20тиж 8т-45т, 21-22тиж 4, 5т-35т

16. Kalina

Kalina Active Member

Обзвонила сьогодні всі,працюють з вівторка,результат через 4 дні, я просто переживаю що з першою вагітністю на 5-6 тижні результат був також низький бо була загроза переривання, але питала в аптеці то сказали що його призначають і на підтримку з перших тижнів, та й тільки що читала інструкцію то пише що при загрозі аборту також вживати 2 рази на день, то думаю не зашкодить, а після свят побачимо, піду здам ще раз ХГл. Бо цього тижня ще не можна бо в мене вени дуже далеко розташовані і сьогодні на двох руках брали кров і ніяк взяти не могли, то тепер синяки на пів руки.

17. Hanny

Hanny Active Member

Kalina , в мене був такий самий показник на 5-6 тижні. Моя лікар сказала , що це однозначно вагітність, показник трошки занизький, і що може через пізне запліднення. Але на УЗД в мене нічого не було видно.
    Ви головне постарайтесь не дуже хвилюватись, моліться і просіть Господа Бога про маленьке чудо. І ми всі тут за Вас помолимось і будемо чекати гарних новин.

18. Medusa

Medusa Well-Known Member

Kalina, тільки врахуйте що дюфастон не можна кидати різко пити при вагітності. Тобто якщо почнете його пити по 2 таблетки в день - то треба буде пити, поки не знатимете точно результату ХГ. Ну або зменшувати дозу поступово. Бо якщо відміните різко - може спровокувати викидень...

19. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Куніц Вікторія Володимирівна

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Статус теми:
Закрита.