Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Так і зроблю, а поки що буду вишивати свого ангелочка і пити вітаміни.
    А також читати книжку про те як потрібно справлятися з переживаннями.

• Подобається Подобається x 2
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а що за книжка? мені також варто почитати:ninja:

3. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Дейл Карнеги. Как преодолеть чувство беспокойства
    Я її знайшла на сайті психолога Козлова Миколая, там багато книжечок.Поки що вирішила почитати цю.Кого що болить ........як кажуть

http://nkozlov.ru/library/psychology/d2364/

• Подобається Подобається x 3
  4. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Дійсно більшість вагітних жінок коли міряє температуру то бачить що вона досить висока порівняно з її ТИПОВОЮ БАЗАЛЬНОЮ ТЕМПЕРАТУРОЮ ТІЛА. Але може і не бути надзвичайно великих температур, може бути звичайні типові високі температури в особи але все ж таки є вагітність бо температура не падає нижче покривної більше 17 днів
    Оскільки кожна особа є індивідуальністю відповідно намає одної такої цифри для всіх це є тільки так приблизно, але це є базальна темперетура тіла а не загальна.

Останнє редагування: 29 Січень 2009
  5. Уляночка

6. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Якщо антибіотики довго пили. вони вбили мікрофлору. ЇЇ тепер треба відновити. Спробуйте попити ХілакФорте, або йогурт (таблетки такі) або ще якісь препарати з лакто-, біфідо- та іншими корисними бактеріями. Крім того, треба дотримуватися певної дієти: зменшити кількість/виключити з раціону солодке (бажано не вживати зовсім довший час), кисле, , газовані напої, шампанське, кава. Також не переохолоджуватися, бо це сприяє запальним процесам.

• Подобається Подобається x 10
  7. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я як пила антибіотики (хоч і йогурт паралельно з ними пила), то потім в мен ТАКА молочниця була, що то капець:suicide:

9. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Я доволі часто хворію. І при довшому використанні антибіотиків мені завжди призначали щось протигрибкове - типу ністатіну в таблетках чи чогось такоого. Не памятаю точно. А для шлунку - радили краще пити йогурти, але ті, що не довго зберігаютьяс я - до 2 тижнів (якщо більше, то користі в тому плані ніякої)

• Подобається Подобається x 1
  10. галичанка

галичанка Well-Known Member

Дивно, що вагінальних свічок не назначали, наприклад, Кандибене.
    Після курсу лікування треба обовязково створити сприятливі умови для розвитку молочнокислих бактерій. А це кислі умови, бо тільки цим бактеріям комфортно при кислому рН.Тому треба їсти салати з квашеної капусти, кисле молоко - одночасна це природне джерело корисних бактерій і вживати препарати мікрофлори, наприклад, Лінекс або вагінальні Вагілак. А ще постаратись, хоч пару днів не їсти солодкого.

Якщо вас нічого не турбує, нема печії, болю,виділень - можливо, просто поганий фахівець дивився ваш мазок, знаємо ми цих горе-лікарів.

• Подобається Подобається x 5
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

брешуть рибки...
    бре-шуть.

12. Уляночка

не завжди..не завжди:ninja::ninja:
    наступного разу не збрешуть

13. галичанка

Це ж забобони. Неможна вірити тим снам.
    Але коли мені сниться мій майбутній синочок - це так обнадіює, так приємно :rolleyes:. Хоча я більшість часу мріяла про першу донечку, чомусь сниться хлопчик, такий малесенький, гарнесенький :confused:.

• Подобається Подобається x 7
  14. Лідочка

Значить скоро він до вас прийде, ваш синочок і донечка,якщо дуже хочете теж буде, головне вірити:clapping:

15. Ірена

Ірена Well-Known Member

просто... знову розчарування...
    чаус нема.

16. галичанка

Дуже вас розумію... Найбільше діймає душевний біль в перший день менструації, сама плачу кожного разу... Але потім починається черговий період сподівання і надій.

17. галичанка

а це що?.:ninja::)

18. Лідочка

Не зрозуміла:ninja:Що значить часу нема:confused:. Спеціально подивилася ваш профіль, ваш вік. В вас часу немає??? В мене родичка народила першу дитину в 32 роки. А вам ще так мало років, чи ви не про вік мали на увазі????

19. галичанка

Та й я почала писати Ірені про вік - а потім витерла, думаю, може я не так зрозуміла? Та подивіться хоча б на нашу першу леді - 3 гарненьких діточок, і всі в такому пізному віці. Напевно, перша її дитина була десь близько 40.

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

ні ви просто Ірени історію не читали уважно. їй точно не пізно. вона за чоловіка хвилюється.

вибачте Ірено, що втрутилася. але у ВАС ТОЧНО ВСЕ ВИЙДЕ , бо ви цьогно прагнете ДУЖЕ!

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.