Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Njyta

Njyta Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Привіт.Галичанко,ви вже купили ліки, які вам призначила В.В. Можете сказати скільки вони коштують.Як вам призначили їх пити і чи мають побічну дію?

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

А ми сьогодні здали спермограму..... нарешті!!!!!!!!!!! Особисто в очі не бачили, але лікар по телефону сказав що все нормально:girl_tender: На наступному тижні я, нарешті, піду поздаю деякі аналізи!
    Якщо чесно, то думала, що в чоловіка не все в порядку, а тепер навіть не знаю що думати.... трохи розстроїлась

3. Alisska

Alisska Загублений

Привіт.Дівчата,хто робив інсемінацію у В.В зорієнтуйте на яку ціну розраховувати .Дякую.

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Часто одні лікарі кажуть, що все в порядку, а коли береш в руки норми, то виявляється що не все добре. Хоча хай би там виявилось, що все найкраще! Бо щоб привести в норму стільки клопоту, ще більше як з жіночими проблемами...

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

Ще ні, шукаю. Вони бувають в розчині і в таблетках. В таблетках вони ніби є в одного її знайомого лікаря, але мороки розважувати багато. Чи добре поважать, бо 1 таблетку треба розділити на 20. Тому я ще шукаю в розчині, там 20 мл можна самому розділити шприцом на 20.
    А вам також призначили?
    Побічна дія є, як і у всіх ліків, але не страшна. Тут нема ризику цукрового діабету чи відмови наднирників, тромбів тощо, як в інших гінекологічних ліків. В.В казала, що буває виникає порушення сну, поки не адаптується організм. Ціна ніби висока, але якщо в упаковці 10 ампул, то на місяць треба тільки 1,5 ампули, доза дуже мала.

5. галичанка

Сьогодні питала в Знахарі - є в капсулах - 10 штук 390 грн. В розчині нема...

6. erene

erene Well-Known Member

А скільки тих капсул треба і як їх ділити, да в розчині було б простіше, а ти не питала в них нема наразі чи взагалі не буває

7. галичанка

В Знахарі не буває, але може в інших аптеках буває, принаймі в Інтернеті в інших містах в аптеках є. Ще буду шукати.
    1 таблетку треба розділити на 20, то треба іти в аптеку розважувати. Початкова доза - 1/20 табл наніч, а потім лікарка буде дивитись, чи треба більшу дозу.

8. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

може бути в Едельвейсі. По моєму.

9. Harmony

Harmony Member

Напишіть будьласка ще раз назву цих таблеток.хочу подивитись відгуки про них на польських- сторінках
    Чоловік здав спермограму і результати погіршились після прийому Гепадифу. Тепер в нас 10млн.
    Незнаю що то робити....але дуже дуже вірю що ми дійдемо до мети!

10. Milana Y

Milana Y New Member

Ось, почитала трошки цю темку, і думаю чому якісь пяниці, наркомани і гультяї вагітніють, народжують а потім і взагалі не пильнують своїх діток.І все в них виходить без проблем, а нормальні люди мають з цим проблеми, пють таблетки, уколи, аналізи, процедури і нічого не виходить. Чому так?

11. niamlyk

niamlyk Member

Сама не раз задавала собі таке питання... особливо коли подивишся по телевізору в новинах як порозказують про матерів які вбивають, морять голодом, залишають на вірну смерть своїх діток - аж страшно стає... і навіщо Бог дає таким людям дітей якщо вони їх не хочуть. А ті, хто справді дуже хоче діток не можуть довго завагітніти...

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

в тому то і проблема...що дуже хочуть.а треба не хотіти,просто жити,радіти життю і кохатися не заради запліднення,а заради задоволення і в імя КОХАННЯ і все тоді станеться само собою:girl_wink:
    маю коліжанку,вона тааак хтіла дитину,що не могла завагітніти.потім мала позаматкову вагітність..знову бажання...плани...а потім ми поїхали на Пасху в Париж.такі були гарні вихідні.ми гуляли,вечеряли,балакали (нас їхало 2 пари)..короче,після тих вихідних вони виявилися вагітними:) мабуть збилися на час з того бажання завагітніти і все вийшло! тепер вони мають двоє діток і нуль вільного часу:)

у нас все вишло просто,то ми що ненормальні?

можливо він їм дає дитину як спосіб навернутися на правильний шлях?
    бачила не одних "зразкових" батьків,які дітям давали усе матеріальне і нічого морального і людського.так що тут ще питання,що краще.

13. Oriana

Oriana Well-Known Member

Згадала свою подругу. Вона теж десь півтора року не могла завагітніти ( знаю, що то невеликий териін планування та все ж), і до лікарів ходила, і чоловік теж і нічого - казали, що в них все нормально... Потім їй набридло постійно сподіватися і розчаровуватися і вирішила урізноманітнити своє життя - влаштувалася на роботу, до того була домогосподаркою. І що ви думаєте? В перший же місяць завагітніла:)

П. С. Чомусь мені здається, що я завагітнію закордоном:) (плануємо на протязі двох років переїхати жити в іншу країну) Ну чомусь мені так здається, і чоловік каже, що теж так думає:):):)
    А тим часом чекаємо, коли трохи потепліє, бо ніяк його ті бронхіти не відпускають - вилічиться і через тиждень знову те саме... То от як потепліє, йде на операцію, яка вже давно мала бути зроблена....

14. Milana Y

Milana Y New Member

olenkastar, я не писала що "всі у кого виходить просто - є ненормальні" ,
    це ваш особистий висновок.
    Допис від Milana Y
    а нормальні люди (не наркомани, алкаші і їм подібні) мають з цим проблеми, пють таблетки, уколи, аналізи, процедури і нічого не виходить

Але поясню: Слава Богу що у вас все вийшло "просто", але у багатьох хороших людей так не виходить. Тому вони шукають причину. Може вам не зовсім зрозуміло це, бо у вас було інакше. У одних нормальних виходить як у вас, у інших складніше а ще в інших невиходить взагалі. Така мабуть Божа Воля.

бачила не одних "зразкових" батьків,які дітям давали усе матеріальне і нічого морального і людського.так що тут ще питання,що краще.

Я думаю, що нічого з перечисленого не є нормальним (бути дитиною алкаша чи таких батьків про яких ви писали)! Але у тих про кого ви писали є хочаб більші шанси у житті, ніж у тих про кого писала я!
    Це моя думка, і нічого особистого!

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

перепрошую, ще не зовсім навчилася користуватися функціями на форумі.

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А якщо люди стараються завагітніти на протязі 7-8 років? Добре, що є люди,пари ,яким це виходить легко. Просто подумайте,я к тим, кому не так легко.Просто розслабитися -це трохи не порада...Я би просто сказала,що таким людям ні за що не варто втрачати надії,боротися,вірити,молитися, що Бог таки подарує дитятко.
    ви щасливі, а скільки тих нещасливих,які мріють про материнство,батьківсто,а воно не приходить..ніяк.Змиритися? Леко сказати, коли сам того не почуваєш.І звичайон, що такі люди не можуть зрозуміти отої несправедливості життєвої.Чому ті,кому того не треба так легко то дається.Жінки покидають діток,в гіршому випадку вбивають... А поряд з ними є пари,які б любили свою дитинку понад усе,які б цінували той Божий подарунок...Тому й виникають такі запитання,чому так несправделиво?...

16. галичанка

Нальтрексон в малих дозах - Low Dose Naltrexone. Або антаксон.
    Їх призначають лікарі напротехнологи NaProTechnology

Напишіть будь ласка, про що там вони пишуть

17. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

дуже часто люди дають такі на мій погляд в деяких випадках дурнуваті поради. чому так думаю? та тому що ця порада підходить тим, хто планує не дуже довго, в загальному все добре, а чогось не виходить. то тоді можна таке казати. а не тоді коли за час планування (3 роки, та і більше) було всяке, я і забувала, і забивала, і були курорти, і вихідні, коли не думалось ні про що, відпочивали, розслаблялися, поринала в роботу з головою. особливо це стосується вже майже останьього року, я не знаю ні дня циклу, немає сексу заради запліднення, нічого, я просто живу і буду напено рада якщо...
    то чого люди звинувачують нас у надмірному бажанні? та бо тому що поняття не мають чого це коштує, не мають поняття які проблеми можуть бути при неплідді, вони навіть не знають про фолікули і весь той складний процес.
    мене це вже так достало "тобі треба розслабитися, не думати, не зациклюватися". а якщо у мене проблеми, чекають аналізи і все таке...
    за 7 чи 10 років, я думаю, бувають такі випадки, коли люди не зациклються, бо як же інакше, постійно про то думати теже неможливо. і дуже вже вони недоречні тут такі поради.

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

окей,без питань.:girl_flag_of_truce:бум радити всеможливі гормональні препарати,побічні діїї яких потім будуть лікуватися все життя:girl_blum:

.................................
    просто питання плідності/неплідності не лише має фізичний характер,а й насамперед духовний!
    знаєте після чого я завагітніла в моменті? після сповіді,де покаялася в свому гріхові,який боялася сказати довгі роки,від якого просто відмахувалася...а потім покаялися щиро.і сталося чудо.
    біля Львова є таке село Глиняни,там знаходиться старенька Церква з чудотворною іконою і хрестом. коли ми були там,то священник розповідав як жінка з вирізаними матковими трубами до них приїжала і прикладалася до чудотворної ікони і сталося чудо!вона завагітніла.і приїжала вдруге уже дякувати за дитятко.і всі лікарі дивувалися,що робили їй операцію як то можливо..ось так.:girl_curtsey:

19. Галюся

Галюся Well-Known Member

комусь ці гормональні препарати як раз допомагають дійти до своєї мети, завагітніти, виносити і народити здорову дитину. і плювати вони хотіли на їх побічну дію, хоча звичайно знають на що йдуть.

абсолютно солідарна з Ірчиком. розслабитися і отримувати задоволення можуть ті пари, в яких немає жодних проблем із репродуктивною системою, і у яких просто ще не прийшов час. а нам, у кого пробеми є, при чому у кожної свої, не менш серйозніші ніж в інших, треба робити все, аби добитися свого, дати життя своїй кровинці. от тоді можна розслабитися і виховуючи свою дитину, радіти життю.
    а так пробачте, я розслаблятися не збираюся.

20. erene

erene Well-Known Member

Ну ви загнули, а якщо ці гормонльні препарати, це єдиний вихід для жінки бути мамою, то що махнути рукою бо в них купа побічних, правильно каже Галюся в такому випадку плювати хочеться на всі побічні, лиш би мати те дорогоцінне заради якого хочеться жити, а з народженням дитини всі хвороби як рукою зніме.
    І ще дуже легко говорити зі сторони, коли з таким не стикаєшся, а чуєш лише від когось.

Статус теми:
Закрита.