Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Irynka84

Irynka84 Active Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Вітаю!!! Легкої Вам вагітності!

2. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Kucjynchuk, вітаю! Легесенької і радісної вагітності)
    Хоч одна хороша новина з'явилася, і це так приємно! І справді, напішіть, як і скільки планували, які були відчуття цього вдалого разу?

А в мене дива не сталося. Зранку почалися місячні. Я не покаладала великих надій на інсемінацію того цикла, бо в нас і так тест на сумісність позитивний, та й сперматозоїди нормальну рухливість мають. Хотіла, щоб та інсемінація була поштовхом до звершення мрії.
    Чомусь не склалося, хоча і овуляція була по УЗД, і фаза друга тривала 13 або 14 днів.

Хочу піти до лікарки, як місячні скінчаться, здам мазок, і підемо у вільне планування надовго. Бо до гістероскопії я поки що не готова морально, а, крім неї, лишається імунологія та генетика, що буває рідше, ніж проблеми, які можна виявити за допомогою гістероскопії.
    Але не хочу над тим всим замислюватись. Треба, напевно, трошки розвантажити мозок. Йде весна, а з нею тепло, весняні свята, природа, подорожі, море. Ми з чоловіком ще молоді і пропускати стільки всього цікавого через постійні хвилювання і тривоги, ділити життя на цикли я вже втомилася. Крім того, засіла в голові думка, що завагітнію я випадково, коли сама того чекати не буду, бо очікування, підрахунки і плані - є моїми головними ворогами на шляху до звершення найсолодшої мрії в житті :girl_tender:

Last edited: Mar 11, 2010
  3. Irynka84

Irynka84 Active Member

Дівчатка, підкажіть. Чоловік минулого літа робив спермограму - все ок. Я здавала аналізи на Torch-інфекції все ок. Зараз чоловік знову робитиме спермограму (для нашого заспокоєння). Питання: чи потрібно чоловіку здавати ще якісь аналізи? коли спермограма в нормі, та й ніяких інфекцій у мене не має, значить у нього теж не має?

4. Medusa

Medusa Well-Known Member

Може здати ще мазок в уролога, щоб вже бути зовсім спокійним - якщо нема лейкоцитів, то він супер-здоровий!
    ну і молодець! А то ти останнім часом такими словами писала, що я тихенько ховалася під стіл... Де ж то можна, вивчити все на рівні професорів медінституту... Так точно заблокуєш собі всі "шанси"... Розслабся - і напевно отримаєш результат. Ти насправді молода-красива, все у тебе буде! Я дуже в це хочу вірити, а якби навіть віра наша була як гірчичне зернятко - вже б давно мали все, про що так мріємо.

Розкажу про свої "успіхи". Якщо памятаєте, мені 5 січня вкололи диферелін, після чого 14.01 почалися місячні. Мало бути ЕКЗ-не було через те, що різко впав гемоглобін. Тож доктор сказали мені чекати підняття гемоглобіну і ну місячних, звичайно. І навіть може бути затримка до місяця після того уколу. Так от, затримка в мене вже місяць (тобто після січня місячних ще не було), тести вчора робила аж два - негативно (один з них Евітест), ніякого ПМС немає вже (а був 3 тижні тому такий досить неслабий, я навіть пила мефенамінову кислоту, бо не могла терпіти). Зараз почуваюся порівняно дуже добре, але як мене вчора дістав той негативний тест!!! Я вже собі рішила, що ну напевне вагітна!!! Ну бо нічого не відчуваю... А якщо не вагітна - то коли ж прийдуть ті М??? Нє, ну мені без них не так і зле, може трохи ця ситуація приглушить мій ендометріоз - але ж мені потрібна овуляція, шанси...
    Коротше, видать все дуже заплутано...

Kucjynchuk, вітаю!!!

Last edited: Mar 11, 2010
  5. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ну от і все. Не встигла навіть ні подумати, ні щось зробити - зранку настала менструація:sad::sad::sad:

6. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Щиро всім дякую і завдання вам, щоб я за вас так потішилась)))))

Планували ми не дуже довго приблизно 5 місяців...але коли кілька раз не вийшло я вже занепокоїлась....радили мені забути, не думати, не зациклюватись на тому...але де ж там))))ходила, вичитувала, переживала....
    цього місяця думала вже серйозно за це взятись, після приходу місячниз...але так і їх не дочекалась...))))

Дівчатка, тримаю міцно за вас кулачки.....

7. галичанка

галичанка Well-Known Member

Співчуваю...

Шкода... Може спробуєш ті ліки, що і мені призначають. Сьогодні розмовляла з лікаркою (то що ти знайшла в інтернеті підходить) - вони позитивно впливають на мозкові центри регуляції репродуктивної системи, імунну систему. Їх в Польщі призначають дуже часто. Це співпадає з твоїми планами довгого вільного планування - їх треба приймати три місяці. Вже першого є шанс... Ти питала чи є вони в Знахарі і ск коштують?

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

То тобі лікують ендометріоз чи для ЕКЗ той диферелін?

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ----------

Бачила в лікарки Ірину - Ірчик може це була ти? А може Ерене? :girl_flag_of_truce:

8. Medusa

Medusa Well-Known Member

Диферелін був для ЕКЗ, але взагалі його призначають і для ендометріозу, лише не 1, а 3-6 уколів кожні 28 днів. Він "виключає" гіпофіз, настає "штучний клімакс", і ендометріоз потроху деградує. Але наскільки я читала, потім відновлюється надто швидко, на жаль...

9. галичанка

Дівчата кому потрібна лютеїна - тут посиденька віддає за бананиhttp://posydenky.com/showthread.php?p=667883#post667883, бо термін придатності скоро закінчиться!

10. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

А чому саме за банани?

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Напевно тому, що любить банани, любила б яблука - віддавала б за яблука:girl_smile:

12. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

ні то була не я. я здала аналізи на тестостерон, естрадіол і ще там якийсь сульфат і ще щось, так вони в мене завищені. отже причина полікістозу може бути через завишені андрогени. ну я ще в лікарки не була, тому точного діагнозу не знаю. а зараз пю денксаметазон і знову перездаю аналізи. от такі то справи.

13. галичанка

Може то і не з посиденьок... Правда лікарка сказала, що то дівчина з району (а Ірчик з Тернополя, Ерене здається зі Львова) Я так зрозуміла вона приїхала на консультацію, потім лікарка її своєю машиною завезла в якусь лабораторію аналізи здавати, а потім на УЗД. Добре, коли ти приїждаєш в чуже місто і тобою опікуються так. Лікарка щей попросила пропустити її в черзі, бо та певно вся голодна була, бо ж аналізи здавала.

14. Сонце

Сонце Well-Known Member

15. erene

erene Well-Known Member

так я зі львова,ні це була не я, я маю десь після 25 іти, коли будуть результати гормонів, а ще до того хочемо спермограму перездати

16. Галюся

Галюся Well-Known Member

то ото від тоді нема місячних????? капець!!!!!! може тобі краще здати кров на ХГ??
    Блін, Оленко, я вже тоді так сподівалася що то вагітність... ти до доктора дзвонила вдруге?? то вже якось ненормально, чесне слово.

17. галичанка

Галюсю, як в тебе справи?

18. Галюся

Галюся Well-Known Member

справи не погано, от чекаю місячних з дня на день (як вони мені вже надоїли).
    до Великодня відпочиваю з плануванням. трохи після всіх цих переживань поболювало серце, але зробила ЕХО і кардіограму, все в нормі, сказали що це через нерви. тому п"ю зараз барбовал і спокійна як двері.
    а так чекаємо на чудо... як і всі)

19. галичанка

Може як раз Бог дасть дитинку за цей час! А свої ембріони підсадите вже після цієї вагітності!

20. Галюся

Галюся Well-Known Member

будемо сподіватися що так і буде.
    нам віддали документи по ембріології, ну все що робилося, скільки було Я, скільки запліднилося і все таке. так от залишилося 4, хоча коли робили ЕКЗ то залишалося 7. ембріолог поспостерігав ще один день за ними і заморозив тільки 4. так що навіть з великою кількістю яйцеклітин нема гарантії що всі вони зможуть гарно запліднитися і далі нормально розвиватися...
    а за своїми дітками я обов"язково повернуся, і вже як собі хочуть, але мають причепитися)

Thread Status:
Not open for further replies.