Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

шкода, що я "героїня сумної історії":sad::sad::sad::sad:

2. kati

kati Well-Known Member

.....але кінець обовьязково буде щасливим!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 8
  3. Kandy

Kandy Well-Known Member

Дівчата тримайте за мене кулачки. Завтра перший день затримки і я роблю тест!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 12
  4. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Обовязково будемо тримати Kandy.

В мене сьогодні день насичений подіями.По-перше я забрала аналізи, розстроїлася страшно, грибок нікуди не хоче від мене йти.Прийшла до сестри в лікарню пішли ми до лікарки питає за затримку - я говорю вже 10 днів, а тести негативні.Вона говорить ніякого лікування поки не почнуться місячні.Оглянула вона мене і говорить що шийка матки ціаннозна.А це перша ознака вагітності, але матка не збільшена.
    Знову перестаю пити ременс і починаю пити вітамін Е.
    Я заплуталася зовсім.........почекаю ще з тиждень і знову зроблю тест.

• Подобається Подобається x 8
  5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Але у вас витримка! :) Можна зробити аналіз крові на ХГЧ, це точніше, ніж тест.

Не розстроюйтесь, грибок, певно маєте на увазі дріжджі,це зовсім не страшно, легко лікується. Які вам препарати вже назначали?

• Подобається Подобається x 4
  6. SovaBa

SovaBa noctua

Ірушко, давайте :y:, потіште всіх нас, як би то добре було, щоб кількість пузатиків по швидше зростала :o

• Подобається Подобається x 5
  7. dream

dream Well-Known Member

З чистою совістю повідомляю, що зробила таки перший крок - була у гінеколога на узі, звичайному огляді (не засмійте, але вперше), поздавала мазки. Чому тішусь? Тому що каже лікарка, що з таких як я можна анатомічну карту малювати, все супер.

• Подобається Подобається x 10
  8. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

9. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Kandy памятаєте я вам радила займати себе чимось, щоб не зосереджуватися на ознаках вагітності, а сама після вчорашніх відвидин лікаря тільки й те і роблю що бігаю з градусником.
    Чекаю з нетерпінням на ваш допис))))

10. Уляночка

ы що робите з градусником:ninja:

• Подобається Подобається x 3
  11. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa:Міряю температуру кілька разів на день, і вона не падає нижче 37 і груди сьогодні почали боліти.
    Стараюся на цьому не зосереджуватися, якщо ні то ні.
    Але через свою "мнительность" я починаю приписувати собі якісь болячки,ну як пояснити цю температуру????????
    Якщо не вагітна, то я до вас приєднаюсь аж в березні, а на лютий з плануванням буде перерва на лікування:sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 1
  12. Дана

Дана Well-Known Member

Я дивуюся вашій витримці. Сьогодні зранку я би була перша на здачу аналізу(крові)і на всяк випадок ще би на УЗД сходила щоб підтвердити або спростувати власні здогадки. А чому ви не хочете зробити такий аналіз? Він же більш показовий ніж тести

13. Уляночка

а базальну зранку не вимірюєте:ninja:
    а груди справді болять..чи просто чутливі стали..а якщо ЦЕ ВОНО, то який термін?

• Подобається Подобається x 1
  14. Уляночка

Це простий страх..страх, що це не ВОНО, а якщо навіть і ВОНО, то ще більше страхів, чи не повториться ситуація, а чи все нормально, чи бється серце, чи розвивається ...

15. Leila

Leila Well-Known Member

Ірушко, я зрозуміла що вагітна коли в мене знову почалася молочниця (якої дужже довго не було перед тим), і вона була недовго, а базальну температуру міряють тільки раз зранку після сну і то не встаючи з ліжка. Ми коли планували малого, то чомусь перед місячними зразу вона різко падала. а тоді коли я бігла за тестом то зранку трималася. Успіху тобі

• Подобається Подобається x 2
  16. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Щоб температурою якось скористатися вона має бути базальною і мірятися в ту саму годину кожен день. Температура в здорової жінки як правило тримається високою до самого початку менструації. І неведіться на то що якась цифра температури означає вагітність це не так бо в тої самої жінки якщо вона міряє в різні години (відповідно записує в різні карти спостереженя) і в різних місцях температура в кожній карті є ІНША!

• Подобається Подобається x 2
  17. Уляночка

а що коли жінка вагітна, то як змінюється температура?

18. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Як ви точно описуєте мої почуття.Так саме так.
    Але ще й я не знаю де в нас в місті проводять такий аналіз, скільки він коштує.
    І якщо лікарка сказала що матка не збільшена, то термін напевне дуже маленький.І ще переживши осінь 2008 я почала боятися аналізів:sad:
    А також щодо витрачання грошей на цей аналіз - я стала зараз набагато бережливішую, відколи залишилась без зарплати і вся надія лише на зарплату чоловіка і вже зараз потрошку відкладаю на всяк випадок, тому ось і запаслася витримкою.

• Подобається Подобається x 6
  19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Але в стількох джерелах описано, що при вагітності температура тіла не падає нижче 37.І в мене з першою вагітністю так і було в мене постійно була така температура, і так само в подруги.
    Але можливо ви маєте рацію і походження цієї температури зовсім інше:confused:

20. Уляночка

ну..я так говорю точно, бо жовтень 2008 для мене також був страшний..а стосовно аналізів, то у Львові такий коштує в районі 40-50 грн, але наразі він тільки покаже факт вагітності, а далі з такими страхами, як у вас зі мною, треба його до 12 тижня здавати, щоб на узд через тиждень не бігати, бо це не найкращий варіант для дитини..так що чекайте тиждень і робіть знову тест, якщо ж він знову негативний, тоді ідіть ХГ здавати

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.