Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Irynka84

Irynka84 Active Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Ще раз дякую. Але я була сьогодні у свого лікаря на Батальні, розазала йому ситуацію. Він сказав, якщо тес негативний, то - не вагітна. Призначив пити клостильбегіт, та через п'ять днів зробити УЗД росту фолікула.

2. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

В "Медіс" на Некрасова результат в той самий день, видають на руки з 16,30 до 17.00. По телефону не говорять.

---------- Додано в 10:06 ---------- Попередній допис був написаний в 10:03 ----------

Чомусь лікарі дуже упереджено відносять до тестів на вагітність. Кажеш, що була ледь замітна полосочка, на що отримуєш відповідь: "Ну і що, не знати як ті тести роблять, вони неправдиві". Хіба якщо друга полоска така сама як контрольна, то тоді вірять.

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Звичайно, що це найбільш ймовірно. Але малесенький відсоток ймовірності вагітності завжди є, бо тести можуть не показати вагітності. Є випадки, я читала, що в деяких жінок навіть ХГ в крові починає з'являтись тільки на 4-5 день затримки.
    Я бажаю вам удачі, щоб ви завагітніли успішно і виносили народили дитинку!!! Хто ваш лікар, може Томич?

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

Ви така молодець, за 9 місяців стільки обстежень... Обовязково отримаєте добрий результат! А спермограму здавали? Щоб не було так, що у вас все впорядку, серйозні препарати (клостибегіт), а треба підлікувати чоловіка...

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

Цього місяця стільки стимуляцій овуляції, були чи тільки передбачається: Ерене, Лапуля, Гуцулка, ви - я дуже сподіваюсь що з Божою допомогою скоро ви всі понаписуєте тут про свої вагітності!!!:girl_smile:

4. Irynka84

Irynka84 Active Member

Так, Микола Васильович. За порадою Scorpionshi.

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

Так, ще десь в липні. З цим у нас все ок.

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Я обов'язково проп'ю цей препарат. Правда не впевнена на всі 100, що він мені потрібен, (але чоловік наполягає, що слід робити, як каже лікар). Я кілька раз робила тести на овуляцію, які підтвердили, що вона в мене відбувається на 17 - 18 день при менструал. циклі 28-31 день.

5. belik

belik New Member

саме так, при нормальному перебігу О, температура знижається і на наступний день знов піднімається

6. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

А ви ходили на фолікулометрію? Овуляція була підтверджена? Чи перевіряли прогестерон в першій і другій фазі?
    Клостілбегід приймають, коли не ростуть фолікули, якщо в вас відбувається овуляція - навіщо ж він?

7. Irynka84

Irynka84 Active Member

Ні, користувалися лише тестами. Лікар Корінець на Батальній сказав, що їм вірити не слід, що це "дарма витрачені гроші". А я все-таки вірю, що вони показують правдивий результат. УЗД на ріст фолікула не робила, от після клостилбегіту маю піти зробити це УЗД і піти до свого лікаря. P.S Мабуть треба було перепитати та уточнити з лікарем про доцільність прийому цього препарату.

8. галичанка

Невідомо, чи тут є покази для стимуляції овуляції, бо досліджень власної овуляції нема, вище Іринка84 написала про це, крім тесту на овуляцію. Я одного разу розмовляла з В.В. про подібні випадки (бо мені також назаначали стимуляцію інші лікарі без досліджень чи маю власну овуляцію,і навіть без контролю УЗД!, без результатів спермограми!) І В.В. сказала, що часом буває пальцем в небом лікар попадає і настає вагітність...

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

Тут важко порадити Іринці84, що робити. З одного боку тільки 9 місяців планування, а норма, коли навіть за 12 місяців вагітніють, а дехто з лікарі називає навіть 1,5 року нормою... Може б і так все вийшло природно, і вже в скорому часі...
    Можна попробувати схему лікування лікаря, може як раз все вийде!
    З іншого боку, такий серйозний препарат, його можна тільки пару раз в житті... Може хоч би здати гормони, сходити на фолікулометрію, може є якась інша причина: недостатність 2 фази (визначити по прогетерону в 1 і 2 фазі), може пролактин підвищений, чи тестостерон завищений. Або хоч би починати стимуляцію овуляцію з рослинних гомеопатичних препаратів, як наприклад, оваріум...

Останнє редагування: 10 Лютий 2010
  9. Medusa

Medusa Well-Known Member

Іринко, оваріум стимулює овуляцію???

10. NikaLovely

І я вже неодноразово зустрічала таке.
    В мене був такий приклад. Одна лікарка з медінституту, після хороших аналізів на гормони і овуляції, підтвердженої на УЗД (ходила з власної ініциативи), виписала клостілбегід на три місяці зі збільшенням дози кожного місяця. На мої логічні запитання, чи будемо досліджувати ріст фолікулів і колоти щось, щоб він тріс, сказала, що нічого такого робити не треба, а якщо за три місяці не вдасться - перерва пів року, а потім чимось іншим стимулювати буде.
    Я не можу робити те, в чому не бачу логіки.

11. Irynka84

Irynka84 Active Member

Я маю пропити цей препарат по 1 табл. двічі на день протягом 5 днів, і відразу ж на УЗД.

12. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

І дарма вірите. Корінець правду сказав. В мене такі тести дуже гарно показуали О, хоча по УЗІ нею і не пахло...Вважаю, що лише УЗД моніторинг може показати чітку картину, а тести, то таке..."дарма витрачені гроші" - раз покажуть, два ні.

13. галичанка

Так, але не всі лікарі його застосовують. А як в тебе справи? Ти тоді появилась так ненадовго, я відписала щось на твій допис, але ти більше не давалась чути... Почитай, що ми там тобі писали тоді, може пригодиться... Як гемоглобін? Як справи в Галюсі, ви бачитесь?

14. Irynka84

Irynka84 Active Member

Сперичатися не буду. Але кожнісінького місяця всередині циклу у мене болить низ живота - притаманні ознаки овуляції, правда болить на 14-15день, а тест показує овуляцію на 17-18 день. Все-таки буду виконувати поради лікаря; покладаюся на Томича, на його досвід. і чоловік теж переконує робити так, як каже лікар.

15. NikaLovely

MUCHACHA чисту правду пише)
    Тести на овуляцію добре використовувати тоді, коли хоча б раз на УЗД є підтверджена овуляція, все гаразд їз гормонами, для того, щоб наступного разу знати приблизний її день. А так на тести можна витратити грошей більше, ніж на фолікулометрію, а користі з них ніякої не буде.

16. Irynka84

Irynka84 Active Member

От про гормони - я не знаю. Я була впевнена, що лікар сьоня скаже здавати аналізи на гормони, а він сказав пити клостилбегіт. Аналізу на гормони ще не робила.

17. Medusa

Medusa Well-Known Member

101 :)
    не знаю, самій цікаво...
    я його колола якось, по схемі відмінній від інструкції (лікар виписала). Але не знала, що це стимуляція!!! Я прозріла щойно...

Справи в мене нормально йдуть, якщо не рахувати (певно вплив дифереліну) що мене цікавить все що завгодно крім чоловіка у фізичному плані :sad: Капєц якийсь, коли вже то закінчиться...

Може хтось знає, після 1 укола дифереліну яка затримка має бути?
    Томич на жаль не призначає аналізів на гормони і на інфекції - ну, мені не призначав. Я б радила спершу зробити їх, а потім думати про клостилбегід. Його можна приймати лише 3 рази в житті, а хто знає що нас чекає у майбутньому.

18. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Я бачилась і розмовляла недавно. У нею все добре:girl_smile:

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

мені на інфекції здати призначила лікарка.яка вела мене після операції. Томич теж казав мені,що при плануванні вагітності треба здати на Торч.
    То може Irynka84 поговоріть з ним.

20. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

А це часом не Гук Світлана Дмитрівна?

Статус теми:
Закрита.