Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. erene

erene Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Дівчата допоможіть- отримала результат антиспермальних антитіл- 1,34, як це розуміти, завтра буду дзвонити до В.В, але то завтра, а я вже не знаю що думати

2. Tela

Tela Well-Known Member

Ірен якщо ви так і здавали в Сінево як планували, то там збоку є зазначені діапазони норм, згідно тих норм то негативний результат допускається до значення 55, тому думаю вам не варто хвилюватись:girl_smile:, думаю якщо навіть ви здавали і в іншій лабораторії то результат ваш 1,34 всеодно хороший:girl_smile:

3. erene

erene Well-Known Member

Так я здавала в Сінево, алея турок не розумію- негативний це антитіл нема

4. Tela

Tela Well-Known Member

Саме так, їх нема, у мене було значення 0,7, тому не переживайте, це хороший результат, а ваш чоловік теж здавав цей аналіз? Якщо так то яке у нього значення?

5. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

ФСГ-3.4
    1.Фол.фаза____N 1,8-10,5
    2.Овул.пік_____N 4,5-18мо\л
    3.Лют.фаза____N 1-8мо\л
    Менопауза_____N 15-140 мо\л

ЛГ 19
    1.Фол.фаза____N 0,5-140 мо\л
    2.Овул.пік_____N 5-30 мо\л
    3.Лют.фаза____N 0,5-5,0 мо\л
    Менопауза_____N 30-100 мо\л

Був 22 день циклу. Може мені хтось з цим допоможе розшифруванням....

6. belik

belik New Member

Якщо когось зацікавить рецепт настоянки з борової матки, пишіть, я відповім у ПП

7. галичанка

галичанка Well-Known Member

Напишіть тут, це ж певно не секрет :girl_smile:

8. Hanny

Hanny Active Member

Я була сьогодні на УЗД, уявляєте ще нічого не видно. Знов здала кров на рівень ХГЧ і чекаю в 5-й результату.:girl_cray:

9. Карінчик

Тримайтесь! Обов"язково пишіть що показав результат!

10. Hanny

Hanny Active Member

Карінчик, от і мені лікар каже що напевно пізня овуляція і плідне яйце ще не потрапило в матку, про погане писати не буду.

11. галичанка

Ще опуститься! Сказали вам прийти через тиждень на УЗД?

Останнє редагування: 29 Січень 2010
  12. Hanny

Hanny Active Member

Так Галичанко, піду ще раз на УЗД, але сказала лікар що до середи -четверга повинно бути плідне яйце вже в матці. Ледве тримаюсь, в мене було таке передчуття що не побачу я ще свого малючка, а тепер взагалі розклеялась:girl_sad:

Ще разочок дякую всім ВАМ дівчатка за підтримку, буду за ВАС молитися.

13. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Дівчата завжди уважно читаю гілку, але зараз не дописую бо поки нема новин, наразі чоловік обстежується, лікується в Мартина І.Ю., робив вже 2 УЗД і одне обстеження в лікаря, ще його чекає як мінімум три аналізи, наразі лікар говорить що то напевно запалення в нього або якась зараза сидить, ще точно не знаєм.

14. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Hanny, все буде добре! Ви вже вагітні, за декілька днів побачите свою цяточку в матці і буде в вас спокійна і щаслива вагітність! Поменше всяких передчуттів, згадуйте свій стан, коли дізнались, що вагітні і перебувайте тільки в ньому)

Досвід показав, що це файно лікується ;)

15. галичанка

Женіть погані думки, вище ніс. Моліться, і все буде добре!

От аналогічний випадок з Текілою, я скопіювала з теми "Про користь і шкоду УЗД":

16. Карінчик

я дійшла до такої думки, що з моїм становищем з житлом, і деякими людьми по чоловіковій лінії я щось незнаю чи зможу я завагатніти... можливо в мене нормально все в організмі, а ось психічний стан... тяжко з ним... і я незнаю як з цим боротись.... :girl_cray: трошки вам поплачусь тут, а то більше нема кому...

17. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Справа в тому, що БОРОТИСЬ як раз не треба. Я недавно давала посилання на статтю, почитай її, щось корисне винесешь для себе!

18. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

В мене дуже схожа ситуація, про те що ми намагаємось завагітніти вже пів року ніхто не знає ні з моїх ні з чоловікових, при всіх запитаннях кажемо що не плануємо ще а трошки пізніше, дехто з них навіть не дуже хоче щоб я вагітніла, моя вам порада не звертайте ні на кого увагу, як ви за себе не подбаєте, то ніхто не подбає, такі вже в нас люди. Не нервуйтесь все мине, а дитина - це Божий дар, цінуйте себе свої нерви і в вас все буде добре.

19. Oriana

Oriana Well-Known Member

І то правда, щодо того, щоб не зациклюватися на проблемах. От для прикладу - чоловік довго пережівав, що немає нормальної роботи, вічно думав про це, переймався... врешті облишив ці думки з висновком, що це безнадійно. І, буквально через пару днів до нього САМІ поздвонили і запропонували ХОРОШУ роботу! Отак буває - коли чекаєш - не дочекаєшся, а коли не чекаєш - само приходить. І я собі так рішила просто не чекати на дитинку - сама до мене прийде, коли схоче:girl_in_love: Вже й БТ не міряю, і навіть не в курсі коли в мене місячні мають бути...:girl_haha:
    А в вівторок чоловік іде на повторні аналізи (попередні вже застаріли), і будемо готуватися до операції (хочби нічо не помішало, а то вже й так задовго відтягується...). І тоді будем собі безтурботно жити:girl_in_love: і чудо само про себе дасть знати незабаром:girl_in_dreams:

20. kolibri

kolibri Well-Known Member

в цій темці дуже багато песимізму!!!!!!!!! дуже часто зустрічаються слова не мрію, не надіюсь і т.д.
    Дівчатка все буде добре, у нас всіх!!!!Головне позитивно налаштуватись
    Я з наступного тижня починаю ходити на танець живота - кажуть позитивно впливає на жіночи організм, і розвіюсь заодно:girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.