Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Можна але не факт що вын буде ынформативний, хоча б пару деньочків почекати треба - не відомо ж коли була імплантація.

2. Hanny

Hanny Active Member

Я скоро буду мамою. УРААААААААААААААА Показник - 25,896 мо/л, в п'ятницю йду на узд

3. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

в мене якесь навіть незнаю як назвати. сьодні 44 ДЦ, температура 37,2, але овульки не було по графіку... може я її не зловила. робила тест , він негативний...
    молюся шоб у животі хтось ріс, або навіть двоє)

4. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Hanny !!! я вас ВІТАЮ З ТАКИМ ЩАСТЯЧКОМ!!! Будьте здорові, легкої вагітності, хай все пройде як по маслу!!!!!!

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мої вітаннячка!!! Здоровячка вам та малятку!!!!!!!! Вже так багато вагітних. Просто baby-бум!:girl_in_love: Ще трішки і ми всі з тієї гілочки втікнемо!

6. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Ні, не обробляє. І взагалі, зберіть побільше інформації про інсемінацію, тому що дуже вже малий відсоток ймовірності, що таким чином завагітнієте, а деякі наші лікарі-мудрагелі вмудряються таким чином гроші заробляти.

7. Hanny

Hanny Active Member

Дякую дівчатка. Я буду за Вас всіх молитися і просити Бога щоб і Вас наділив даром материнства:girl_smile:

8. галичанка

галичанка Well-Known Member

Такий ж як і в природному с/а, а хіба це мало?! Тільки, якщо в слизі сперма погано рухається, то що ж робити, як не інсемінацію?

Hanny вітаю!!!! Побільше б таких чудових новин! Відкритка для вас тут:http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=625394#post625394

9. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Була в лікаря, зараз в мене зараз аноовулятрний цикл+"суперові лаборанти" з клініки... не побачили на направленні ще аналізи на тестостерон і пролактин, і їх мені не зробили!тепер мушу якось на завтра відпроситись і йти знову здавати кров... з щитовидкою в мене все нормі.
    В.В. пропонує мені на наступний цикл йти до неї на узд щоб подивитись чи є в мене овуляція чи нема, а тоді будем щось робити...
    дівчата це мені як удар по голові, в нас зараз так тяжко з грішми, а ті аналізи такі дорогі:girl_cray: але то не сюда, а в хустинку і так щоб ніхто цього не бачив і не чув... :girl_cray:

10. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

а гроші хоч віддали? Добре що тестостерон і пролактин можна здавати в будь який день циклу! Я що за лабораторія?

Ханні, вітаю!!!
    :girl_tender:

11. Карінчик

та навіть і грошей не взяли! просто не побачили що було написано на направленні!

12. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Карінчик, навіщо ж так? Може ну їх ті аналізи, якщо грошей немає? Ви ще навіть рік не плануєте, а ти вже засмучуєшся!

13. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Пролактин і гормони щитовидки здаються строго на 3-5 день циклу!!! Прогестерон-на 22 день

14. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Карінчик Сонечко ну чого ти розрюмсалась. Перестань, ану бігом візьми себе в руці!
    Ну бувають інколи ановуляторні цикли- вони ж в тебе не всі такі (треба дослідити).
    Давай наступний цикл міряти БТ!!!!

15. Карінчик

я хочу цикл врегулювати, бо дуже в мене скаче, я думаю що це через нерви, бо дуже вони в мене розгулялись останнім часом...

16. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Для врегулювання циклу мені прописали циклодинон-гомеопатичний засіб...на 3 місяця

17. галичанка

То добре піти на УЗД, побачите, чи то випадковість ановуляторний цикл, чи ні.
    А пролактин і тестостерон має тісний вплив на овуляцію, тому добре їх здати, щоб вже знати, їх треба обовязково здавати. Їх можна здавати і в 1 , і в 2 фазу. Перед здачею тестостерону не можна с/а.
    Добре, що все нормально з щитовидкою! Не переживай, наступного циклу все налагодиться, буде овуляція і сподіваємось дитинка!

18. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

ВІТАЮ!!!!!!!!!!!!!!здоров"ячка Вам!!!!!!!

19. Карінчик

Леді_І то вам прописали, але ж різні є фактори, а самолікуванням я займатись не хочу.
    а лабораторія це клініка Тітовця, чесно кажучи вони мали би бути трохи уважніші, раз такі гроші деруть з людей...

20. галичанка

Карінчик, може в Меділайні (на Науковій) буде дешевше? Подзвоніть спитайте їх, які там ціни

Thread Status:
Not open for further replies.