Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Тільки не пророцтво, а скоріше, візуалізація (з фільму Секрет), побажання :girl_smile:

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

До речі, Галичанка не одна була.

3. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

:)

Мій - нижній ярус. ) І та панянка - також моя "дитинка". )))

Дякую, галичанко, але в нас, мабуть, не вийде... хіба наступної весни.

4. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

так, Ірусь, можеш відкривати унікальний бізнес:girl_crazy:....

а я недаремно минулого тижня питала Лілю...маю я "чуйку" на майбутніх мам..цьом:girl_in_love:

6. галичанка

То скільки у вас діточок, розказуйте, скільки кому років, імена :girl_smile:

7. Liliyah Romanova

Та я до трьох тижнів боялася говорити, бо був страх, що цього разу знову не піде. І то страшних такий страх! Але ніби все в порядку.

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

угу...дуже ж той страх майбутнім мамам з невдалим досвідом нервів з"їдає:girl_devil:

9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

:)

Троє. 17, 9, і майже 5. Юлія, Луціе, Мартин.

10. erene

erene Well-Known Member

Так це була я

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

Ну от знову хороші новини, ти Ірусь за крок до своєї мрії. Тримаю кулачки на руках і ногах

11. Liliyah Romanova

Є таке. Мене лиш щось штрикне і я вже переживаю. Але лікар сказав, що до березня мене бачити не бажає. :xaxa:
    Бажаю всім плануючим дівчаткам розтиснути кулачки, міцно обійняти свої половинки й покластися на Божу волю, бо Він найкраще знає, коли ЧАС! :girl_in_love:

12. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Галичаночко, дуже рада за Вас!!!!!Ну тепер в перед, з Божою ласкою ми скоро за вас порадіємо!!!!!

Я вже думала, що я цього циклу буду радіти, але не ....
    Гості мали бути 10(як і у Вас Галичанко)....прийшло 10-е - почав нити живіт, думаю а ось і вони...але ні!! дуже тошнило цілий день, але їх таки не було...рудості було...
    11-е - знову живіт поболює, поперек тяне - їх нема!!!!!! ну думаю, треба завтра тест купити))))
    але, ввечері почало мазатись(((((((( а зранку 12-го місячні((((((:)girl_cray::girl_cray::girl_cray:

На свята всі питають:ну коли вже? давайте вже? за поповнення????
    а мені серце рветься((((((

чоловік з плимінником так бавиться, діти знайомих так до нього лізуть....
    Братова каже, що я поправилась дуже і бліда...кажи, ти від нас приховуєш((((

Ой, як тяжко!!!!!!!!!Вибачте, що так настрочила!!!!!!!

13. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Лілю, вас вітаю з вагітністю.
    Галичаночко, тебе з суттєвими покращеннями. Ми всі віримо, що у вас все вийде.

В мну сьогодні почався новий цикл. Почала міряти температуру, скачала програмульку, куди то все записувати, будемо спостерігати цього місяця за фолікулом, і якщо чоловікова спермограма виявиться хорошою, то того циклу точно мусимо.... :)

14. Надька

Надька Well-Known Member

Може й мене щось запитаєте ??? ;):girl_flirt::girl_crazy:

15. галичанка

Бідненька, Kucjynchuk, дуже вас розумію.... Але щастя вже скоро, от я вчора відкрила свій вагітнопрогноз, вже давно забула про нього, так Ліля нагадала. І там на січень 2010 написано: Текіла (яка достроковозавагітніла), потім ви, потім Kiberyatkо, hrystusja. Так що не вішайте ніс! А треба ще дописати в план NikaLovely, галичинку, Ерене, Tela, Карінчик, Крапочка. А на лютий 2010 - Ерене, Chortenia, Нюта, Глорія, Nadushka, Mokka Virginiа

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

А ви також маєте чуйку на майбутніх мам?

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

З тижні позаду, і лікар спокійний - все буде добре, гарно виносите ту дитинку!

16. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Як я люблю, коли день починається з гарних звісток!

Вітаю Liliyah Romanova з вагітністю! З вас треба брати приклад)

Галичаночко, дуже-дуже рада за покращення спермограми в чоловіка! Дуже хочу, щоб то було єдиною причиною невагітнення в минулому і тепер все буде добре і дуже скоро!

От не знаю, завжди їх в першій фазі здавала, може і не треба? На УЗД ж буде видно і роботу ФСГ (коли з'явиться домінантний фолікул) і ЛГ (коли він трісне). Взагалі ж дивляться їх співвідношення, щоб виключили синдром мультифолікулярних яйників, але в мене не такі. Може і не здавати їх?

17. галичанка

І я про те ж. Мене трохи хвилювало питання описане тут http://www.apteka.ua/article/10789 Але лікарка мене переконувала, що це мене не стосується. В тебе нема ніяких симптомів з описаних там? Якщо є, може краще здати ці гормони (тільки які саме, то треба ще розібратись раз то так широко поширено, як вони пишуть)

18. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

В мене не відкривається посилання :sad: Можеш скопіювати інформацію сюди або в ПП, чи написати, про що саме там йде мова?

19. галичанка

Це досить велика стаття, її в ПП не відправиш http://www.apteka.ua/article/10789 ГИПЕРАНДРОГЕНИЯ У ЖЕНЩИН ЧЕМ ОНА ОПАСНА И КАК ЕЕ ЛЕЧИТЬ? А.Г. Резников, чл.-кор. НАН и АМН Украины
    В мене відкривається, попробуй ще. От початок статті: Гиперандрогения — наиболее часто встречающаяся патология эндокринной системы у женщин. По данным литературы, гиперандрогенное состояние диагностируют у 10–20% пациенток [12].

Останнє редагування: 14 Січень 2010
  20. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Допишіть ше мене в плани, бо в грудні в нас не вийшло, різдвяний вечір приніс одночасно радість і розчарування, зараз немаю дуже як писати, але як тільки заходжу на форум читаю цю гілку і за всіх переживаю, все в нас має бути добре, треба тільки дуже сильно хотіти і вірити в чудо...

Статус теми:
Закрита.