Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

По графіку температурний скачок на 32 або 34 день, тобто овуляція могла бути 32 чи 34 дня. Домінантний фолікул міг зявитись 27 дня, вони ростуть по 2 мм вдень приблизно,тому 32 дня міг спокійно лопнути. Може просто пропустили цей процес, бо як такий довгий цикл, це не дивно, важко вполювати овуляцію.

але на 25 були десь по 3 -4мм. може він лопає коли має 6 чи сім. а ще одного разу приходжу на УЗД на 11 ДЦ. температура вже тоді чогось піднялася, і ну і я кажу що скачок вже був, тобто О відбулася. а мені кажуть ні, у вас фолікулярна киста щось 30 чи більше мм. то виходить ще з минулого циклу, чи що? щось я нічого не розумію в тих циклах своїх. на УЗД кажуть О цього циклу не було бо фолікул не виріс точно.

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Веде, до неї ходить Мар'яночка, а може ще хтось, може Януся, бо та їй допомогла завагітніти. В ЖК на Мазепи там в неї купа вагітних.

Я б так категорично не говорила, бо фолікули ростуть дуже швидко, нема, нема, а потім бах і виріс, лопнув і не видно. Якщо ви тиждень не були на УЗД, він спокійно міг вирости з 6 до 18 і лопнути, чого ж тоді був той скачок БТ. Хоча може і не було. Хочеться думати, що все у вас нормально.

То цілком міг бути фолікул з того циклу. Бо до 18 мм вони ростуть приблизно по 2 мм в день, а як киста, то і по 5 мм вдень.

Підіть обовязково до уролога.

Давайте постарайтесь на січень 2010! :girl_smile: А скільки часу ви плануєте?

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Та ми ходили. Та телепень попався. Може то, а може не то. Я те саме можу сказати. Але ми сильно-сильно віримо і все буде добре. Адже ми дуже цього хочемо. Це ж усе таки багато!!?
    Ще коли я у школі вчилась і в інституті я бачила себе мамою мінімум трьох діточок, бачила себе осяяною дитячими усмішками, я не звертала уваги на слова мами-лікаря - зачекай, тобі хоча б одне виносити з твоїм здоров"ям-(((( А я ніби і не чула тих слів. І зараз я збираю себе до купи і говорю собі ну не може просто розвіятись моя така велика мрія. Просто на усе час потрібен і я буду здорова і мій коханий і буде таки в нас по хаті пробігати зграя малих розбишак :radist::radist::radist::connie:!!!!!!!

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

І мені .... і мені спрогнозуйте будь-ласочка)))))))

4. галичанка

Старайтесь, щоб в січні 2010 року нас порадували гарною новиною!:girl_smile:

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

Що ж порадити? Ми були тільки в двох урологів: Черепанина і Тимуся, інших не знаю. Може і ви до Тимуся сходіть ще.

5. sanne

sanne New Member

Текіло,щиро вас вітаю,легкої вагітності,бережіть себе і дитинку.

6. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Я також приєднуюсь до побажань!!!!!ВІТАЮ!!!!!!

7. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

галичанка, бачу ви шарите у цих тємах)
    можете мені підказати: у мене після позаматкової залишилася одна труба... Овуляція по графіку відбуваєтсья щомісяця (є 2 яєчники), у мене шанси завагітніти через місяць? Тобто тоді, коли дозріває яйцеклітина з того боку, де є труба ? правильно я розумію?
    після того що сталося читала на різних форумах, що у жінки була 1 труба і є яєчник, з різних сторін і вона завагітніла.. Чи це виняток ?
    наперед дякую за відповідь)

8. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

Щиро вітаю з такою хорошою новиною :girl_wink: Легкої вагітності і здорового гарного малятка :connie: Чекаємо підтвердження попереднього тесту :girl_claping:

9. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Зробила сьогодні повторно .... і підтвердилось)))))))))))

10. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

вже 1.5 року плануємо:girl_sad:
    До речі, сказав лікар чоловіка, щоб я паралельно зробила аналіз на прохідність труб. Чула, що дуже боляче. Дівчата, хто через це проходив?

11. галичанка

Є десь спеціальна тема про цю процедуру в "Ой, слаба, я слаба". По відгуках в кожного больові відчуття свої: когось сильно болить, когось ні, але варто помучитись, щоб знати, чи все в порядку Перед процедурою треба, щоб мазок був ідеальним, не було ніякого запалення. Про Огієнка читала гарні відгуки, але там дорожче, і на той час я вже зробила в своєї лікарки.

Яйники не обовязково працюють почерзі. В мене на УЗД було таке, що і підряд працювали. Тому може бути шанс часом і щоцикла, а часом може бути перерва і в 2 цикли.
    Якщо нема одної труби, як бачите з цього прикладу є можливим те, що яйцеклітина мігрує до другої труби, вона її вловлює, але чи це постійно так чи виняток :confused:

То ви перебільшуєте. Але хто зна, скільки ще б ви чекали, якби не молитви наших посиденьок і їх різдвяний піст, який ми присвячуємо у намірі стати матерями

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ура!!!! Вітаю ще раз і бажаю легкої вагітності!!!

13. Linet

Linet Well-Known Member

Приєднююсь до побажань Здорової і щасливої вагітності!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

Так мені лікарка казала що яйцеклітина дозріває в одному яєчникові а може мігрувати в другу трубу.

14. Tela

Tela Well-Known Member

Ой Крапочко, поки у мене нічого нового, планую 4-5 січня до Вікторії Володимирівни на сумісність йти(так ми з нею домовлялись минулого циклу), і вже після цього аналізу буду бачити далі що робити...Чекаю від вас уже хороших новин)))

15. Єва

Єва Well-Known Member

Текілочко, вітаю!!! Спокійної і безпроблемної вагітності! Нехай бейбік росте здоровий!

16. Tela

Tela Well-Known Member

Текілко і я приєднуюсь до усіх привітань!!!!!! Міцного вам здоровячка і вашому малюку!!!!!!!

17. Надька

Надька Well-Known Member

Вітаю, ось і маєе новорічний подарунок!!!!

18. Єва

Єва Well-Known Member

То Текіла має новорічний подарунок, а мій народиться на другу річницю весілля :)

19. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

І я приєднуюст до привітань, і дуже тішуся!
    Teqila і ще дуже тішуся, що все вийшло природнім шляхом!
    Бачите, як організм налякався стимуляції, і зробив все САМ!
    Наші організми мудріші за нас, і треба собі довіряти!!!!!!
    Бережіть себе і мацьопу - і все буде гаразд!!!!

20. галичанка

Нюто, процедура перевірки прохідності труб вже позаду? Як ваші справи?

Статус теми:
Закрита.