Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

зайдіть в темку гомеопатія. Там декілька точно є. Та й судячи з дописів, таки досить хороших.

2. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Може бути водянка. Необхідно звернутись до лікаря!

3. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

А я от ходила до Вікторії Володимирівни щодо своїх незрозумілих місячних. Вона сказала, що вияснити причину практично не можливо.
    Я цікавилась чи варто зробити ще якісь аналізи (на сумісність чи обстежити чоловіка), але доктор наказала забути наразі про будь-які аналізи і приходити наступного разу лише з хорошими новинами. То я дуже стараюсь розслабитись і не думати про все те, але хоч помри, а в голові кожен день крутиться думка: вагітність, вагітність... Ну і що з собою зробити.
    Тела, а у Вас що нового ?

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатонтка, сильно не зациклюйтесь.
    моя найближча подруга не могла завагітніти 2 роки (проблема у чоловіка)
    казали лікарі,що тільки ЕКЗ, більше нічого їм не світить.
    скільки місяців вона то все вираховувала,ті овуляції, графіки,терміни, на чоловіка страшні гроші, вічно плакала,що набридли оточуючі своїми запитаннями КОЛИ? ЯК? ЧОМУ ЩЕ НЕ ВАГІТНІЄТЕ? а місяць чи два тому повністю заспокоїлась, відпустила від себе ті всі думки, розслабилась.
    а на Миколая тест показав їй дві полосочки,яких вона вже і не чекала....

5. sanne

sanne New Member

Була сьогодні на узд,сказали що все з дитинкою добре,відшарування уже не має.сьогодні виписують.Kalina як у вас справи,що сказали на узд?

6. Mokka

Mokka Well-Known Member

в тому то і справа, що овуляція не відбувається.
    Короче кажучи, лікарка сказала що не такі вже погані аналізи, як вона думала, прописала дюфастон 3 місяця пропити і побільше оптимізму :) так що побажайте успіху з наступного місяця. В мене чомусь гарне передчуття :)

Галюся, щось вас давно не чути, як ваші справи?

7. Neverland

Neverland Well-Known Member

Та обов"язково вийде! Оптимізм головне :) До речі, я звісно не гінеколог, але... Якщо чесно не розумію навіщо вам дуфастон. Це ж прогестеронний препарат, а у вас тетостерон завищений. І ще я колись давно читала мудрі медицинські журнали і один знайомий лікар казав, що якщо овуляція не вдбувається, то проблему треба в 1 фазі шукати, бо 2 наслідок першої. Але ящо лікарка хороша, то певно їй видніше...

8. галичанка

галичанка Well-Known Member

Яка схема дюфастону?

9. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Дуже хочу, щоб в тебе все получилось...Проте...Дюфастон ніц не поможе в плані налагодження овуляції. Хіба гарно врегулює цикл, тай то не надовго....Приймати його треба лише після О ,абож орієнтовно (якщо О немає) з 13-14 дня циклу, 12-13 днів. Призначайться для підтримки другої фази, при полікістозі також добре. А от на О ніяк не впливає - то гормон другої фази. Сама приймала пів року ,тому дешо про цей препарат знаю:girl_wink:

10. Mokka

Mokka Well-Known Member

Дякую, дівчата.
    Схема дюфастону, з 12-14 ДЦ по 1 таблетці 2 рази на добу.
    Лікарка сказала, що тестостерон не дуже підвищений, а от прогестерон низький, тому і призначила його.
    І ще сказала, що по аналізам вона не бачить класчного полікістозу, тому не треба переживати.
    Мучача, де?:girl_flag_of_truce:

11. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

12. галичанка

Неверленд, знайшла я розгадку, чому Мокка призначили дюфастон для пониження тестостерону!

„ Дюфастон обладает слабым антиандрогенным свойством (т.е. понижает мужские гормоны)”
    Прочитала, що лікарі призначають в таких випадках дюфастон, одна дівчина приймала дюфастон, і потім знову здала тестостерон – рівень понизився!
    А в Мокки не настільки тестостерон завищений, щоб приймати зразу сильні ліки, які мають купу побічних ефектів.
    А коли тестостерон знизиться і овуляція налагодиться!

Приємно, ще раз переконатися, що моїй лікарці я можу довіряти.

---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

Це показало кілька разів УЗД чи звідки знаєте? Я би порадила міряти БТ, по графіку було би видно, може все таки час від часу вона відбувається?

13. Neverland

Я до речі теж недавно наткнулася на інформацію на іноземному сайті для гінекологів про дуфастон, то там пишуть що цей препарат дуже добрий, і що його треба використовувати при тонусі, бо ношпа наприклад і магне В6 погано впливають на стінки плідного яйця і пропускають туди багато гадості, а Дуфастон навкаки дуже акуратний препарат і нічого зайвого не пропускає нікуди.
    Так що тепер бачу що ваша лікарка таки дуже прогресивна! :)

14. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

Галичанко, а може бути таке, що по БТ є дві фази, тобто скачок, і вища температура в другій фазі, і при тому О не відбувається? Бо в мне так:girl_sad:

15. галичанка

У вас є підтверджена на УЗД відсутність овуляції в 2-фазному графіку?
    УЗД має бути неодноразове, а нормальне з фолікулометрією, щоб побачити, як поступово росте фолікул, як потім раптово зникає. Бо ви можете прийти на 10 день циклу - а фолікула вже нема, він лопнув, лікар скаже, що у вас нема овуляції, а просто запізно прийшли.
    Для заспокоєння: в нормі пару безовуляторних циклів на рік.
    З мого досвіду графіків, які були без овуляції, вони зовсі інші, ніж коли овуляція була (підтвердження УЗД). Коли була фолікулярна киста, тобто фолікул не лопнув, переріс - температура піднімалась, але потім опускалась через пару днів до лінії, 2 фаза була коротка.
    Як хочете і маєте електронні варіанти графіків - можу глянути

16. Neverland

По ходу якщо графік двофазний то О відбувається, бо яйники працюють, якщо О нема то графік монофазний. Принаймні мій лікар О визначав тільки по графіку БТ, глянув і сказав що О відбувається і гормони здавати потреби нема. Але краще перепитати Галичанку, вона краще знає :)

17. галичанка

Ірчик, в будь якому випадку, двофазність графіка - це добре! :girl_smile:Це означає, що яйцеклітина самостійно дозріває, лопає або хоч намагається лопнути. Тут легко допомогти в такій ситуації.

18. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

фолікули були до 6 мм, і перед скачком Т також. гляньте на графік
    http://www.babyplan.ru/profile/60538

19. Єва

Єва Well-Known Member

Фолікули 6 мм перед скачком мало, має бути хоча б 18 мм. Графік дуже схожий на мій найперший на сайті бейбіплан, правда друга фаза короткувата. Але треба послідкувати ще хоча б один-два цикли, щоб було з чим порівняти.

20. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

я вибачаюся, але скажіть може таке бути що по графіку О, виділення білкові є , а самої О немає???

Статус теми:
Закрита.