Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Може як раз це вагітність :girl_wink:

2. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Не наю, бо вчора як тільки побачила щось червонуватого відтінку( тепер в мене таке враження, шо просто побачилось), то зразу і живіт почав боліти, і ніби вже щось йде, прихожу додому .. ніц. Те саме сьогодні, після кожної пари бігала в туалет. Груди не болять, короче ніяких признаків вагітності((((
    До речі, а якщо така мала затримка УЗД побачить вагітність чи ні?????

Last edited: Dec 23, 2009
  3. Veselivka

Veselivka Member

не раджу поспішати на УЗД. На перших місяцях воно шкідливе. Краще зачекати, і тоді залишитеся впевненою, що дитинці шкоди не завдали. А вагітність можна легко підтвердити простим аналізом крові. Бажаю підтвердження гарної новини!!!!!

4. Єва

Єва Well-Known Member

В мене побачило коли полосочка на тесті була дуже слабенька (17 ДПО), але лікар то вагітність назвати ще не насмілювався, написав в заключенні "на дні матки гіпоехогенна ділянка, подібна до плідного яйця". Можливо така вагітність закінчилась би викиднем, якби мені вчасно не заборонили бігати, підносити важке і їздити в громадському транспорті.

5. галичанка

Текіло, а скільки у вас вже ДПО (днів після овуляції)?:girl_smile:

6. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Дівчата просвітіть, бо вже геть запуталась)))))
    Як можна вирахувати овуляцію, крім вимірювання т-ри і виділень слизу??????:girl_sad:

7. Єва

Єва Well-Known Member

В аптеках продаються набори тест-смужок.

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

дівчата привіт. не заходила на цю сторінку півроку....така рада за Уляночку і Лідочку - вітаю вас, нарешті дочекались!!!!!! А для всіх - ніколи не втрачайте надію і віру у те, що дива стаються.....Чекайте чуда і воно прийде саме у Вашу родину!!!

9. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Я за тим не дивлюсь. Попереднього циклу УЗД її взагалі не показало ((((
    Тому майже неймовірно, щоб я була вагітна.... хоча:confused:.
    Я ж чекаю місячних, щоб робити стимуляцію овуляції.
    В мене взагалі затримок нема (може 1 день максимум, а зара вже третій). За час мого статевого життя були тільки два рази. Тому не знаю що і думати.

10. llb

llb Member

а що ви пили ?????? може б і я своєму подавала............. а то вже дуже розстроєна
    і ще одне - чи хтось знає - що треба приймати для покращення росту ендометрію ????

11. Єва

Єва Well-Known Member

А який у вас ендометрій в овуляцію і після неї?

Просто дієти для росту ендометрію не існує. То шо треба їсти ананаси, як часто пишуть дівчата на різних форумах - такі ж казочки, як те, що від звичайних ананасів худнуть.
    За ріст ендометрію в першій фазі відповідає гормон естрадіол, а в другій фазі - прогестерон, який робить його "пухнастим", щоб надійніше відбулась імплантація. Завагітніти можна з ендометрієм під час овуляції не менше 8мм.

12. Neverland

Neverland Well-Known Member

В мене теж не було жодних ознак вагітності, ну взагалі, хіба груди ледь підпухли, але це я не рахувала за ознаку, бо в мене вони завжди набухали і бували рази що набагато сильніше ніж того разу. А зробила тест, а там таки вагітність :) Ознаки це ще не показник. Стосовно овуляції, знову ж, останнього циклу як я міряла температуру і рахувала овуляцію, вона в мене була десь на 20-21 день циклу, і я була впевнена що завагітніла саме на овуляцію, але ХГ і УЗД показали на 2 тиждні більше ніж я думала, тобто завагітніти я б мала одразу після місячних. Отаке то, так що всяке буває, головне вірити в позитив:girl_wink:

13. галичанка

Антибіотики самому собі назначати не можна, бо це ж серйозні препарати.
    Їх треба приймати двом. Ми пили азитрокс і мератин, але дозу, тривалість лікування має визначити уролог чоловіку і гінеколог вам (було пульс-лікування: курсами з перервою). Побачимо, чи помогло, будемо знати за пару тижнів.

Для ендометрію ваш гінеколог має рекомендувати гормональні препарати. І при 7 мм відбувається імплантація, але краще коли 8 мм. А у вас скільки?

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

То все таки невитерпіли і вже були на УЗД?:girl_wink: Що там казали? Може вони мали на увазі акушерські тижні вагітності, а не від овуляції?

14. Neverland

За дієти нічого не чула, але знаю таке, що для підвищення гормону естрогену, він відповідає за ендометрій (якщо він у вас дійсно понижений) в першій фазі до овуляції можна пити шавлію настій, або мастити на ніч низ живота олійкою ефірною шавлії, але це тільки до овуляції, а в другій фазі пити борову матку (якщо прогестерон низький). Але знову ж таки треба перевірити гормональний фон інакше можна неадекватним прийманням трав заглушити овуляцію і збити цикл, і ще дуже бажано проконсультуватися з лікарем. Але я знаю що в нас гомеопатів на жаль днем з вогнем не зайти...

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

Я не невитерпіла... Ех... В мене минулої п"ятниці був захист і зранку я побачила якусь мазанину легку, ну і звісно стрілою до лікаря. А він там мене вже як я кажу "по всіх дірах" кхм обмацав: і на кріслі і на УЗД. Але нема на що нарікати, бо ситуація була така. На УЗД сказали що все добре, положення хороше, рухи є, а мазалась гематома яка виходить зараз з матки. Ще знайшли тонус, але я думаю то від нервів було, але дохтор сказав попити Дуфастон 2 тиждні, ну я поки чемно п"ю)))

15. Mokka

Mokka Well-Known Member

І я сюди: поздавала всі свої гормони нарешті, все в нормі крім тестостерону. Здавала 2 рази, обидва рази підвищений: перший раз в "Синево" 3,4 (норма 2,8), другий раз в лабораторії Заграй - норма 4 з чимось, а в мене 6 з чимось.
    Хто щось знає на рахунок цього?

16. Neverland

Наскільки я читала, то від тестостерону можуть бути проблеми з завагітненням але не конче. А якщо є, то рівень його легко корегується, там якийсь препарат гормональний прописують. Але у вас він ніби не дуже збільшений :) Але лікар думаю краще порадить. П.С. В ідеалі було б добре знайти причину чому він зільшений, і її ліквідвувати, бо пити гормони то теж варіант але короткостроковий. А овуляція відбувається? Бо я знаю що тестостерон ніби більше на овуляцію впливає, тобто її блокує.

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

привіт!!! Я до вас за порадою.......Така ситуація виникла...лікували мене, мої нирки, щоб я при майбутній вагітності добре виносила дитину. а в нас біда сталася в мого чоловіка......:ninja::ninja:......збільшилось..сильно одне яєчко(((як ви вважаєте, що може бути причиною і які можуть бути наслідки??????? Я дуже засмутилась:girl_cray:

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

"Тестостерон у женщины участвует в процессе развития фолликула в яичниках.

Повышение уровня тестостерона скажет врачу о возможной гиперплазии коры надпочечников и избытке тестостерона, который создают различные опухоли, вырабатывающие гормон тестостерон. Избыток мужских гормонов у женщины может возникать при опухоли яичника.
    Отклонения от нормы половых гормонов, как в большую, так и в меньшую сторону возможны при приеме некоторых медицинских препаратов.

Как сдать анализ тестостерона правильно

Женщины могут сдавать анализ тестостерона на 6—7 день менструального цикла.

За день до взятия анализа крови на тестостерон не занимайтесь спортом и не курите."

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

20. Neverland

Про це варто подумати :)

Thread Status:
Not open for further replies.