Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

"Світова Душа живиться людським щастям як і нещастям, заздрощами, ревнощами. Весь світ - одне ціле. Тому, коли ти чогось зажадав, цілий Всесвіт змовляється, щоб тобі допомогти".

"Здійснювати мрії нам заважає 2 речі - коли ми впевнені в нездійсненності цих мрій, та коли колесо фортуни несподівано дає нам шанс, але ми до цього виявляємося неготові".
    я всім вам бажаю чистих, радісних і світлих мрій, віри у їх здійснення, і вони обовязкого збудуться. сьогодні-завтра день подарунків, чудес і казки, наші думки повинні бути найсвітліші і всі вони will come true.:girl_in_love::girl_in_love:

2. Medusa

Medusa Well-Known Member

Irchyk,

у мене складається непереборне враження, що ти нам хочеш щось гарне розповісти! ??? :)

3. Laskava

Laskava New Member

Дівчата, підкажіть - якщо УЗД на 3-4 тижні показало позаматкову вагітність, як потрібно діяти правильно. Лікарі пропонують операцію. Як в такому випадку з шансами на народження дітей в майбутньому ? Чи може краще зробити лапароскопію ? Є в кого схожий досвід ?

4. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

зробіть на всяк випадок ще одне узд, а може помилились?

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ласкава, в нас на посиденьках було три такі випадки позаматкових вагітностей: в Олюсі1985 літом, і в Лілі Романової, в Скорпіонші недавно. Точних термінів їх вагітності не скажу, а загалом знаю таке: коли в Олюсі1985 були сильні болі, вона ходила до моєї лікарки на УЗД, здавала ХГ в динаміці, ми молились всі за неї і вкінці плід сам опустився з труби в матку, але вагітність закінчилась... Ліля Романова закордоном вже була в лікарні, чекала на операцію, також за неї молились і плід вийшов сам, операції не треба було вже.

Я би порадила вам піти в понеділок на УЗД до моєї лікарки, вона і лапароскопію робить, і УЗД, вона вам порадить, що робити. Ви подзвоніть їй з самого ранку 8-30 чи сьогодні вечір - вона тоді ще заїде перед роботою в лікарні в свій кабінет УЗД, зробить вам УЗД. Скаже вам, чи треба вже робити операцію, чи є ще час чекати, напишу вам зараз її координати в ПП.

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

Ласкаво, я щойно помітила, що ви з Харківської області... Якщо ви там - зїздьте в Харків, бо в районних центрах можуть бути не добрі спеціалісти. В Інтернеті я читала, що у Харкові є дуже гарна клініка репродукції (а може і не одна), лікарі гарно відзиваються про неї. Може це вона:Клиника профессора Феськова А.М. (г. Харьков)http://www.sana-med.com.ua/info.php Якщо треба, там роблять лапароскопію

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ----------

Каліно, як ви там, давно не даєтесь чути, гематоми вже нема?

Останнє редагування: 20 Грудень 2009
  6. Kalina

Kalina Active Member

Дякую, довго не заходила бо майже тиждень з ліжка не вилазила, відсипалася і всяке таке, та й інтернет тільки зранку. Про гематому поки нічого не відомо в середу зранку йду на УЗД, а зараз поки фолієву кислоту п"ю і магне Б-6, а там побачимо. Запросили нас в четвер на польське різдво, так хочеться поїхати.Вже й чоловіку кажу, що якщо все добре буде, то після УЗД їдем на базар по плаття на Різдво, а як ні, то по спортивний костюм і піжаму в лікарню:girl_mad: Але так надіюся що буде все добре, але чим блище середа тим більше починаю переживати:girl_sad:

7. Laskava

Laskava New Member

Дуже дякую Вам, Галичанка, за допомогу.
    Ця біда сталася з моєю найближчою людиною. Сьогодні їй зробили операцію бо лопнула труба і почалася кровотеча. Лікарі кажуть, що на цій трубі зробили пластику, а не видаляли її частину як це звичайно роблять. Але ми все одно дуже хвилюємося, бо всі дуже хотіли дитинку і ось так все закінчилося.

8. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Галичанко, що там шепчуть ваші аналізи?????Надіємось що все добре)))))

9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

В яких випадках так стається? вперше чую.
    Зняли шов в пятницю,ще пю антибіотики і свічки. Пів року не вагітніти,призначили Жанін протизаплідні на пів року,але я з лікаркою обговорила і зійшлись на місяці часу. Після свят знову на обстеження і здачі аналізу на Торч інфекції...а потім знову лікування....

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

напевно, в таких

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Підтримую Яську, а ще, таке дійсно може бути - просто це дійсно дуже рідкісне явище, частіше за все не обходиться без операцій:sad: на жаль:sad:

12. ckorpionsha

в силу молитви вірю! І поцікавлюсь у своєї лікарки все таки коли то буває так.

13. галичанка

галичанка Well-Known Member

Отримала результати субпопуляції лімфоцитів: там дуже багато показників, більшість в нормі, а чогось трошки забагато, чогось трошки замало, треба мені піти до імунолога, щоб пояснила, чи в цьому причина. Тоді щось буду знати. А потім все одно ще чекати польські результати в середині січня... Зараз пройшли термоядерний курс антибіотиків: Черепанін придумав цікаву схему для чоловіка, подібно до Тимусевої, тільки плюс ще інший препарат. Такий цікавий, бо діє ще 7 днів після прийому. Я також пропила все. Сподіваюсь, що це підніме рухливість сперматозоїдів... Бо так втомилась чекати... Зробимо за якийсь час спермограму і будемо сподіватись, що справи наші покращились.
    Дівчата, а як ви? Поіменно всіх згадувати довго, пишіть всі, про свій шлях до дитинки, як ходите по лікарях, що робите, це додасть сили і ентузіазму всім нам і сил боротись.

14. ckorpionsha

тіки шо дзвонила лікарці, каже якщо плід в трубі то вийти він не може,він може біти біля вічка трубного тоді опускається і обходиться без операції,бо каже трубну вагітність щоб вийшла вперше чує.

15. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Розкажу про себе...Того циклу чомусь така впевнена було, що все вийшло, та й затримка була....і певні признаки вагітності ( то, певне, в голові вже накрутила)......"і тут прийшли вони"...Блін, так обідно, аж до сліз...Я чомусь ще так не розстроювалась, прийшли - то прийшли,тай не зациклювалась якось ,аж надто, нічого не рахувала ,не міряла, а сьогодні мене, як хвилею накрило...Таааак обідно ,боляче, важко і тд. ,що й писати не хочеться. Просто надоїло...Не буду себе більше тішити ,що вже скоро, вже ось-ось ,треба триматись і бути сильною....і так це нічого не змінює. Факт "однієї полосочки" залишається...Доречі, а та друга полоска взагалі існує?!(((
    Скоро Новий рік...Я вірю, що цей рік стане дуже особливим для нас усіх! Вірю ,що наші серця сповняться материнським теплом, душі - дитячою посмішкою, а в наш дім завітає велике свято - наш малюк!!! І кожен з нас, плануючих ,зможе відчути те щастя - бути мамою!!! Ех, пишу ,а самій плакати хочеться....

16. viltis

viltis Well-Known Member

Олюсь ...та ну тебе, я сама розплакалась від того, що ти тут написала ...ПЕРЕСТАНЬ!!! я тобі кажу, буде в тебе ще гарнюня ляля! і навіть дуже скоро....то я тобі кажу, а я на то діло чуйку маю:)))

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

19. sanne

sanne New Member

Всім привіт,давно уже не писала,моїй лялі завтра 9 тижнів,була у лікаря,стала на облік.направив мене ще раз на узд і там сказали що є відшарування плідн.яйця і треба лягти у лікарню.уже другий тиждень у роддомі,лікарка така добра,нічого не приписувала,бо аналізи всі добрі,тільки казала лежати і відпочивати,у четвер іду з нею на узд,якщо все буде добре то буде виписувати.взагальному почуваюсь добре.

20. Kalina

Kalina Active Member

Я йду завтра на УЗД на рахунок гематоми, страшо так,дуже перживаю,думаю на ніч валеріанку пити. а то точно не засну. Тримайте за мене завтра кулачки:umbrage:

Статус теми:
Закрита.