Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Єва

Єва Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Фолікул росте за добу на 1-2 мм, овуляція могла бути десь між 28.11 і 03.12, а імплантація може бути з 5-12 дня після овуляції, все дуже індивідуально.

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ну не завжди, от наша Надька відмінила протизаплідні - і тепер не знає, чи вагітна чи цикл збився. Цикл як годинник, коли приймаєш протизаплідні.
    Це не такі вже безпечні препарати, щоб їх пити про всяк випадок, вони мають масу побічних ефектів, є жінки, які важко переносять їх, поправляються, хоча дехто нормально переносить їх, читала різні відгуки...
    Крім того, оскільки вони мають абортивну дію (на форумі є спеціальна гілка про це), як приймати їх і думати, що можливо життя зародилося, але не може прижитись внаслідок дії таблетки на ендометрій...
    В нас тут, на жаль, стільки посиденьок після викиднів, але і без таблеток відновився гормональний фон. Вам Наночко вирішувати, та просто візьміть до уваги всю інформацію.

Останнє редагування: 11 Грудень 2009
  3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я просто таблетки п"ю ниркові і тому не знаю що може викликати таку постійну нудоту, та й вагітніти мені навряд чи можна їх приймаючи. Дякую, що просвітили!!

4. Dobra

Dobra Well-Known Member

Дівчата, я випадково зазирнула в цю гілку. Але якось бачила передачу Наталії Земної, вона дуже рекомендувала пити чаї з липи, тому що вона містить жіночі гормони і ці чаї є просто незамінними для жінки для відновлення гормонального балансу. Може попробуйте щось взнати в цьому напрямку. Принаймі побічних ефектів ніяких.

5. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ой, яка знайома ситуація.....все, в точності, як у мене було...Моя вам порада - не пийте. Повірте, то все до одного місця, а от наслідки від приймання не втішні...Організм, ще не оклигав після викидню, дайте йому час відновитись і самому внормувати гормональний фон.
    Я також пила ,з вееееликою надією, що після відміни завагітнію....Але, але....І нічого в нормуванні циклу не змінилось...Все як було, так і залишилось. Тому, краще відпочиньте і дайте організму самому прийти в норму, а вже , якщо це не получиться, тоді і думайте про гормони. Успіху!:girl_smile:

6. Nanochka

Nanochka Well-Known Member

читала в інтернеті, і в інформаціях до ОК, зокрема Логест, про інші не буду казати бо не шукала. так от, дія сучасних ОО полягає в тому, що вони блокують овуляцію, тоді як можуть вони мати абортивну дію, якщо завагітніти фізично неможливо? чи я щось не так зрозуміла?:confused::confused::confused:
    щось я не можу знайти гілочки про ОК :girl_sad::girl_sad::girl_sad:

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

цікаво...треба пошукати в гуглі...дякую:girl_smile:

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

а скільки часу ви приймали ОК, який до того був цикл?
    бо в мене останні рази то шось жахливе...один раз майже 2 міс не було....тому й надумала...але щось тільки негативне ставлення до тих ОК...тепер навіть не знаю:girl_sad::girl_sad:

7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Цикл був унікальний....:8: Взагалі не врегульований. Пила 3 місяці. Зараз ОК не надто гормональні, тобто з легким вмістом гормонів, які б не мали аж надто зашкодити, проте, негативний вплив є. Я трошки набрала вагу ,відчувала постійний голод. Була така апатія, що як пригадаю, то аж...Пригнічений настрій ,зовсім трошки підтошнювало на початках. Основне - мене "відкинуло" від чоловіка. Про секс навіть думати не хотілось, не те щоб займатись.:ninja: Пила Логест. От так....Але то все дуже індивідуально, знаю жінок, які дуже добре переносили ОК...
    Повторюсь - не спішіть з ОК...Гормональний дисбаланс, особливо при викиднях і тд.- не лікується прийомом трьохмісячних ОК ,надто поверхневе лікування...А ви здавали гормони? Скільки часу пройшло від
    викидня? Впевнена, лікування гормонального дисбалансу починати потрібно з аналізу досліджень гормонів ,а вже тоді назначати те чи інше лікування.

8. галичанка

Мучачо, а як ти зараз?
    Про ОК багато є тут: http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40916&page=2
    І чому абортивні пояснюють також там

9. erene

erene Well-Known Member

Привіт дівчатка! Довго не заходися сюди, бо не було можливості оскільки пішла на роботу, вітаю усіх дівчаток з бажаною вагітністю.
    Тепер про роботу, працюю в приватій медичній клініці , кнініка спеціалізується по гінекології, от сьогодні розговорилась з шаною узісткою,а вона каже давай подивлюсь тебе, і яке було моє здивування коли вона нічого не сказала про мій полікістоз:eek:, коли я її спитала то вона дуже здивувалась, звідки в мене таке припущення, я б і не дуже повірила, але цього тижня здавала гормони(ФЛГ, пролактин і ЛГ) так от мій пролактин 15,6одиниць при нормі до 24, а моя лікарка каже " Пролактин підвищений, зайди до мене в понеділок я ще як раз для тебе притримала пачечку достінексу, тобі треба знов його попити" Минулого разу в мене дійсно бів підвищений пролктин плюс ще виділялась рідина з грудей,я пила достінекс, але навіщо цього разу знову його пити, доречі він коштував 460грн,одним словом я розчарувалась в людині якій довіряла, в якої лікувалась майже рік а скільки мною випито всякої зарази, скільки клостилбегідів, напевно буду міняти лікаря, стану однією з фанаток пані Вікторії, до якої хочу піти в понеділок.

10. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Мені пані Вкторія теж на першому узі таке казала( матка до шийки матки 1:1, 42 і 39)
    Але казала шо то нічого страшного, шо то мені тільки 19 років......))))))))

11. Oriana

Oriana Well-Known Member

Моїй подрузі якось теж на УЗД сказали що в неї матка маленька. І Що?:) Вона за місяць псля УЗД завагітніла і тепер успішно виношує дитятко:)

12. Tela

Tela Well-Known Member

Галичаночко, вам вже краще стало? Як ви себе зараз почуваєте? Бо щось ви про це вже не пишете, ви вже відійшли від прогінову?

Останнє редагування: 12 Грудень 2009
  13. Єва

Єва Well-Known Member

Я завагітніла з маленькою маткою. Гіпоплазія 1-го ступеня - нічого страшного, просто не дотягує 1-2 мм до норми в розмірах і це не є протипоказанням для вагітності.
    Правда, ще весною в мене була гіпоплазія 2-го ступеня. Прийшлось кілька циклів збільшувати гормонами. Лікарка пояснила, що при таких маленьких розмірах дитині буде тісно розвиватись і в багатьох випадках такі вагітності закінчуються викиднем.

14. галичанка

Дякую, Тело, що цікавитись. Ще пару днів відходила від цього - голова боліла страшенно, запаморочення. Я вирішила, як не забуду звісно, гормональні ліки піти тільки на ніч, може тоді побічні ефекти будуть менші...
    А як ви Марто? Щось приймаєте?

Я ще думала про Наночку, я так зрозуміла, це було одноразове УЗД? В такому разі робити висновок, що нема овуляції не можна...

Ерене, рада, що ви дались чути, я думала недавно, як ви там... Сподіваюсь в понеділок ви проконсультуєтеся, розробити гарний план дій і скоро завагітнієте!

15. Tela

Tela Well-Known Member

Щераз хочу повторитись що ваша лікарка це просто СУПЕР!!!!!!! Я теж тепер одна з її фанаток, оцей цілий цикл я була в неї на фолікулометрії, вона мені приписала тільки одні вітаміни які збільшили мені слиз(його в мене було постійно недостатньо) і від того зразу покращилась моя овуляція, вона сказала що можна мені надіятись на цей цикл...Але я звичайно надіюсь на кожен цикл)))Стараюсь виконати ваш графік вагітностей))))

16. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

надійтеся, надійтеся на кожний цикл, і одного разу воно себе виправдає!!!:girl_smile: сподіваюсь на свята у нас будуть "подарунки"...:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    щось не чути нашої Галюсі, вони мали цього місяця ЕКЗ пробувати, сподіваюсь у них все буде добре.

17. Nanochka

Nanochka Well-Known Member

цього циклу так, було разове, на 42 д.ц. - і в яєчниках було видно мультифолікулярність:girl_sad::girl_sad::girl_sad:

18. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Мій тоже не хоче по лікарях ходити, до лікаря так і не пішов, бо як завжди багато роботи і часу нема... це стандартно в нього... Я хочу з ним піти, може на тому тижні підем.

19. галичанка

Я спілкувалася з Медузою,вона сказала, що Галюся і Оленка Медуза також, будуть робити ЕКЗ після Нового року.

20. Надька

Надька Well-Known Member

Я з тим згодна, я такоє пила протизаплідні доя лікування яїчників і мені казали що врегулюється цикл. та яке там. минулого разу кинула то була затримка 18 днів, а цього разу затримка 13 днів і я робила тести декілька раз одна смужечка, якто кажуть ні гостей ні малятка. от чекаю що буде далі...... Так що дайте організму час і він сам внормалізується.

---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

То є так....... :)

Статус теми:
Закрита.