Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Kalina.Я з діагнозом "часткове відшарування плідного яйця,гематомою,бурими виділеннями лежала на підтримці на Мечнікова з 15 по 18 тиждень у лікаря Бонцаревської Оксани Григорівни. Завдяки їй нам вже 5 рочків.

п.с. а от завтра йти робити ще одне УЗД я б не радила . Два УЗД підяд на такому малесенькому терміні не менш небезпечні для збереження вагітності. Краще зверніться до хорошого гінеколога.

Last edited: Dec 10, 2009
  2. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Mokka,Tekila, як ваші відвідини лікарки, що нового?:girl_smile:

4. Єва

Єва Well-Known Member

Мені робили узд на 7-1 день затримки, в 5 і в 7 тижнів, коли була загроза, аж поки не переконались, що небезпека позаду і нічого аж такого небезпечного не сталося. А знайомій після ЕКЗ дивилися взагалі з моменту підсадки до 12 тижня якщо не раз в тиждень, то через 10 днів, бо були кровотечі і гематома. І, слава Богу, з дитинкою все добре. Я вже у відповідній гілці писала, що УЗД - то не рентген, щоб говорити про якесь опромінення і повязувати з ним патології розвитку плоду. На такому ранньому терміні в ембріона ще відсутні органи слуху, щоб сприймати простий звук, вже не говорячи про ультра.

5. галичанка

Ckorpionsha Таню, як ви? :girl_sad: Це підозри лікаря, чи вже встановлений факт? Що казали робити? Здавали ХГ в динаміці?

І Каліна, щось не пише, може вже в лікарні лежить? :girl_sad:

6. Linet

Linet Well-Known Member

Тест на вагітність реагує на специфічний компонент, гормон, який виділяє ендокринна система у відповідь на початок вагітності. Домашній тест на вагітність заснований на тому ж принципі, що і тест в медичній установі. Тільки у лікарні або лабораторії доведеться здавати кров з вени, а з тестом з аптеки все набагато простіше: потрібно тільки потримати тест-смужку під струменем сечі або опустити її в сечу (краще всього в уранішню) на декілька секунд. Якщо в сечі є "гормон вагітності" (хоріонічний гонадотропін людини), на тесті з'являться дві смужки, якщо немає, то тільки одна.

І нажаль, організм не реагує миттєво.
    Чутливий тест на вагітність дасть результат на третьому офіційному тижні вагітності, не раніше. Нагадаю, що офіційно тижні вагітності рахують від першого дня останньої менструації. Ваша температура до того часу має піднятися приблизно на 0,3-0,50С. Деякі виробники пишуть, що їх тест може діагностувати вагітність вже після 7-8 днів з моменту зачаття, проте покладатися на це не варто: до цього часу гормон може або зовсім не вироблятися, або виробляти в такій мізерній кількості, що тест його не визначить.

Те, на що вам варто звернути увагу, купуючи тест на вагітність (як вибрати тест на вагітність):
    Алкоголь та наркотики можуть позначитися на точності тесту
    Неточність слідування інструкції може спровокувати помилку теста, тому уважно прочитайте її та виконуйте все так, як написано
    Якщо ви випили багато води, концентрація гормону, на який реагує тест, може зменшитися і результати будуть нечіткі
    Тест може дати негативний результат (а тим часом ви вагітні) при патології вагітності, дисфункції яєчників, при виникненні гормонозалежної пухлини.
    Результат може бути помилково позитивним у тому випадку, якщо ви лікуєтеся від безпліддя і приймаєте специфічні лікарські препарати, що містять гормон, на який реагує тест.
    Також підвищений рівень гормону вагітності зберігається після переривання вагітності протягом деякого часу (близько тижня) і, якщо ви в цей період зробите тест, то побачите дві смужки. Це нормально і не означає, що аборт пройшов не успішно. Просто організм ще якийсь час вироблятиме підвищену кількість цього гормону.

Тут надибала,кому цікаво можете прочитати.

Ckorpionsha Таню потрібно срочно здати на ХГ якщо він приблизно 1200-1500 то блід має бути видно на УЗІ в матці, якщо нема і лікар ставить остаточний діагноз позаматкова, то потрібно робити лапороскопію і шукати хорошого спеціаліста, щоб зберіг і "полагодив" трубу щоб таке більше не ставалося - це можливо але є багато факторів (малий діаметер труби і тд) непереживайте і з одною трубою можна народити купу дітей, мені пояснювали навіть якщо залишиться маленький кусочок яйника і так можна народжувати.Головне зараз непадати в паніку, ми за вас дуже переживаєм,тримайтеся.

Last edited: Dec 11, 2009
  7. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Нічого поки нового. З нового циклу будем робити стимуляцію. Я за одне переживаю, щоб не попасти на сам новий рік, бо її ж треба відслідковувати на УЗІ(((

8. Надька

Надька Well-Known Member

Доречі мені 2 роки тому коли мені робили внутрішне УЗД чи як то називається, то по тих даних лікарка сказала що в мене якась зменшена матка і мен буде важко завагітніти. Таке може бути???? це дуже важливо?

9. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

А в мене знов гості приперлися. Трошки неочікувано, бо Ременс творить дива в моєму випадку, ніяких проявів ПМС не було, окрім трошки збільшених грудей, і зараз майже не болить, тільки слабкість, отже шкідливих пігулок не вживаю.

Сумно, але все одно вірю в краще. Лікарка казала, що, якщо я хочу, відведе мене до гомеопата цього циклу, але я хочу ще місяць або два не перейматись нічим. Побажайте нам успіху буль-ласочка :girl_in_dreams:

10. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Нікуся ти здорова, молода, гарна ,розумна, творча- ясне діло в тебе все вийде!
    Я бажаю тобі УСПІХУ і не тільки його, і не тільки тобі, а й всім дівчаткам на нашій гілочці!!!!!!

11. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

В мене теж гості..., бажаю вам і собі і всім хто на цій гілці успіху а ще щоб наступний цикл закінчився через 9 місяців. Дякую всім за вашу підтримку:girl_smile:

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Євочко, я говорю не про шкідливий вплив багатьох УЗД на плід ( самій робили лише за вагітність 6 раз), а за те, що УЗД з малим інтервалом на маленькому терміні може спровокувати переривання. Це не моя версія- це версія трьох незалежних спеціалістів у моєму випадку, коли було проведено 3 УЗД на протязі 4 днів, "завдяки" одній "дуже мудрій" гінекологу з ЖК. Але, якщо користь від багатократних УЗД перевищує можливі ризики- звичайно робити. Але на це має бути відповідна консультація хорошого гінеколога, а не просто "наші" незалежні відвідини різних УЗД-истів.

13. галичанка

Надю, треба ще раз піти на нормальний огляд - в Єви була така проблема, то вона підрощувала матку 3 місяці за допомогою гормонів, аж тоді зразу завагітніла і успішно виношує дитинку!

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

Вероніко, як раз сьогодні думала про тебе, як ти там... Будемо сподіватися, що десь за 2 тижні - ти зачнеш гарнесеньке немовлятко, воно імплантується на сам Новий рік і після свят ми будемо всі тебе вітати!!!:girl_in_dreams:

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

Галю, а чоловіка лікуєте чи він так і не пішов... Знаю я тих чоловіків, мій так не хоче ходити по лікарях, добре, хоч аналізи здав, я вже сама певно з його аналізами піду:girl_haha:

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

А коли той новий цикл почнеться? Мені здається, що стимульовані цикли всі більш-менш стандартні, то можна буде вирахувати, чи попаде на свята чи ні.

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Усім привіт!!!! Підкажіть будь-ласка на якому дні від овуляції може почати нудити?? І чи може нудити увесь день???

15. галичанка

Якщо дуже хотіти завагітніти,то може почати нудити вже прямо на другий день від овуляції :girl_haha: В мене таке було на початку планування, часто це психологічно :girl_smile: А якщо подумати логічно, то зміни в організмі починаються вже після імплантації, то десь від 6-10 дня після овуляції, бо буває рання і пізня імплантація (хоча в середньому вважається, що імплантація має бути на 7 день після овуляції)

16. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Підписуюсь під кожним словом!!!

17. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

А мій пішов .... зразу.... поки Черепанін не взяв в нього аналізи:girl_crazy:
    Потім ходив і цілий день бубнів, що той лікар поганий, і взагалі більше нікооооли не піде ні до якого лікаря:girl_haha:
    В мене цикли рівномірні 2-3 дні різниці, але ці 2-3 дні і є рішаючими. Якщо місячні будуть, наприклад, 20, то мені до неї 29-30))))), а якщо 23 - то 1-2 січня(((((((
    в мене вже не раз таке було;))))

18. Nanochka

Nanochka Well-Known Member

і я підписуюсь під кожнісіньким словом:girl_in_dreams::girl_in_dreams:
    була я на узд сьогодні....
    короче гормональний фон у мене збитий...точніше ще невнормований після викидня....
    якшо минулого циклу була та регресія фолікула то того взагалі домінантного нема, мультифолікулярні яйники, і цей цикл ановуляторний....
    сказав лікар що можу чекати поки організм сам внормує пошалівающіє гормончики, а можу 3 цикли приймати протизаплідні, і тоді після відміни переважно наступає вагітність(цикл стає як годинник)...
    я вирішила пропити ті протизаплідні, правда маю тепер біду з мужом...вперто протестує він проти тих засобів....каже ніц не пити, бо то бека....буду сьогодні проводити йому політінформацію по протизаплідних...
    дівчатка, може хтось знає щось про такий метод врегулювання гормонального фону...я ніби чула-читала шо таку профілактику часто назначають:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:
    ех....ото настрочила:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

19. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Привіт всім!
    Так як ви вже в тому знавці, а я ще зелененька))) то поясніть мені...
    Була я на УЗД 23.11(думали. що вагітна...але ні)...мені в карточці написали, що "правий яйник містить більший фолікул-14мм...лівий-дрібні фулікули до 6мм"...
    наскільки я читала, то фолікул лопає 24мм...
    Тоді коли в мене відбулась овуляція? і коли б мала бути приблизно імплантація?
    Просто сьогодні в мене мали початись місячні...живіт болить, нирки тяне....щойно чуть помазалось...і що це?
    Вибачте мене, що так багато питаю))):girl_flirt:

20. Януся

Януся Well-Known Member

Підіть зараз на УЗІ до іншого лікаря. Мені спочатку травня сказали на УЗІ, що гіпоплазія матки 1-го ступеня, а в червні вже інший спеціаліст ніяких відхилень від норми не бачив. І ляля успішно поселилась, так що не хвилюйтесь, навіть якщо матка трішки замаленька, зі слів лікарки, це легко виправляється.

Thread Status:
Not open for further replies.