Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надька

Надька Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

ой шось мені неподобаються легкі болі внизу живота, напевно вже їдуть "гості". :girl_cray:
    І мене обкидає прищиками!!!

Останнє редагування: 4 Грудень 2009
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тоді-консультація у клініці Дахна ( Київ) та інсемінація з ІКСІ.так рекомендував знайомим популярний уролог Мартин з Русових та ще один відомий лікар з Топольної.

3. Gajka

Gajka Well-Known Member

Для цього теж потрібні сперматозоїди, а при пункції їх 0

4. llb

llb Member

а якщо вже раз завагітнілі, але був викидень на 12 тижні - то треба здавати аналізи на антитіла АСАТ ??

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Антиспермальные антитела обнаруживаются как у мужчин, так и у женщин.
    АСА способны блокировать сперматогенез,
    (може тому Олюшко нема сперматозоїдів?)
    нарушать подвижность сперматозоидов в эякуляте, препятствовать проникновению в цервикальную слизь, нарушать капацитацию, акросомальную реакцию, связывание с zona pellucida,
    затрудняют фертилизацию, нарушают дробление
    и даже способствуют прерыванию беременности на ранних сроках
    (причин викиднів дуже багато, це може бути і АСАТ, а може ні).

6. Linet

Linet Well-Known Member

Kalina я по своєму досвіді скажу,що ви вагітні якщо можете підіть здайте на ХГ але в динаміці (ще раз через два або 4 дні) просто ХГ подвоюється кожні 2 дні. А на узі ідіть 2 тижні після затримки, бо скорше там нічого невидно, щоб було видно ХГ повинно мінімум бути 1200-1500.Прошу вас розказати тут або в ПП про ваші успіхи.

7. Njyta

Njyta Well-Known Member

Привіт,дівчата.Я сьогодні забрала результати спермограми свого чоловіка.Лікарка сказала,що погано і дала направлення до Черепаніна.Чи можете ви якось розшифрувати?Результати:к-сть 32 млн./мл.;рухомі - 61%,нерухомі - 39%.Нормокінезіс - 9%(через 24 год- 0:wacko:,гіпокінезіс - 30%(5:wacko:,дискінезіс - 7%(2:wacko:,акінезіс -54%(93).Я сама бачу,що дуже погано,вже настроююся на ЕКЗ.Підкажіть,будь-ласка,якщо можете.

8. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Не настроюйтесь на погане спочатку сходіть до лікаря, тому що кожна ситуація унікальна. Я в тому не дуже розуміюсь, але якщо спочатку 61% то я думаю що то теж не погано, в мого чоловіка спочатку тільки 35% рухомих.

9. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Всім привіт))))))
    Зробили сьогодні спермограмму)))
    Робили на Тургенева. Прислали результати - все добре. Урааааа!Це так на мій погляд ( там хіба 2 пункти по нормі не співпадають)), але там ми здали в 14:30, а в 17:00 вже є результати. То добре???
    Скажіть, а ця стимуляція овуляції завжди вдається, чи як???
    В нас взагалі такого не писало...

10. галичанка

Переважно стимуляція овуляції проходить добре і ми будемо сподіватись, що у вас все вийде просто чудово! Рухливість сперматозоїдів - дуже важливий показник. Він мусить бути у вашій спермограмі, може в цій лабораторії він позначений іншим терміном, може активнорухомі і малорухомі або клас А і В?

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

Нюто, не переживайте, на попередній сторінці почитайте мій допис #5925, як раз про це. І я би радила, крім Черепанина піти ще до одного лікаря-уролога на консультацію. В чоловіка Ніка Лавлі були також погані результати, Тимусь з клініки Титовця вилікував його за 2 місяці.

11. Tequilochka

В нас рухливість вище норми: активних 59% ( норма >55:wacko:
    Njyta, не переживайте. Ми всі за вас... а значить - все буде добре:girl_wink:

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

Прийшли......:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

13. Njyta

Njyta Well-Known Member

Привіт.Дівчата,може хтось має координати лікаря Тимуся(номер тел.).Якщо можна,скиньте в ПП.Буду дуже вдячна.

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

Галичанко,дякую за пораду.Я читаю усі дописи і беру до уваги.Просто зараз коливаюся до кого звернутися вперу чергу,до Черепаніна чи до Тимуся.З попередніх дописів бачу,що Тимусь лікує трихомонади.Я чомусь майже впевнена,що у мого чоловіка їх немає.Минулого року він здавав аналіз еякуляту на Пекарській у лікаря Швайдецької (нам казали,що вона одна з найкращих у Львові,хто може розпізнати ці трихомонади,оскільки вони дуже приховуються).Чоловік майже до всіх антибіотиків дуже високочутливий(з того ж аналізу).І у мене з теперішніх аналізів ні трихомонад,ні хламідій не виявлено.Тому не хочеться просто так приймати антибіотики.Галичанко,скажіть,будь-ласка,які я можу здати аналізи вкінці циклу,бо робити аналіз на сумісність уже пізно(овуляція відбулася)?А ще якщо можна,скажіть,де ви купляли Борову матку.Знаю,що тут,є про це,але не можу знайти.Дякую

14. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

Я купувала Борову матку в магазині відомому як "сквозняк" на проспекті Шевченка (якщо не помиляюсь, то Галичанка теж там купувала). І ще можна попитатись в жінок, які продають трави на базарах (особисто бачила в них і вже готові настоянки)

15. галичанка

Оріано, дуже шкода... :sad::sad:Сильні?:no: Ви здавали аналіз на ХГ, ходили до лікаря, робили тест? Серце болить за вас, бо 21 день високих температур, це наймовірніше вагітність... На вашому графіку є два підйоми, якщо неправильно визначили овуляцію, тоді 2 фаза - 16 днів, все одно високоймовірна вагітність, бо по правилах, якщо 2 фаза більше 16 днів - означає вагітність... І чого так сталось... :sad: Буває, дитинка з самого початку нежиттєздатна, якісь помилки в генетичному матеріалі і організм сам не приймає її.... А може, щось помішало успішному виношуванню, може проконсультуватись з лікарем?
    А може ще буде як в санне, в якої вагітність збереглась під час менструації... БТ ще тримається високою?

16. Tequilochka

Орiано ви знаэте Галичанка права
    В мене знайома вже 6 рокiв лiкуэться. Вони з чоловiком вже хотiли робити ЕКЗ, але коли прийшлось здавати аналiзи виявили в неi якiсь клiтини(не памятаю iх назви), якi не дають прижитися дитинi. Вони навiть вiдмовились вiд ЕКЗ через це

17. галичанка

В аналізах вашого чоловіка нема ніяких непрямих ознак запального процесу - наприклад ,слиз, лейкоцити в нормі? Я припускаю, що лікування Тимуся ліківідує не тільки трихомонади, але і бактерії, бо оргіл, який він призначає всім є і антибактеріальним. Я би пішла одночасно до двох урологів, послухала обох, показала результати спермограми, всіх інших аналізів. Якщо Черепанин призначить рослинні препарати: трібестан, спеман, їх можна вживати разом з антибіотиками. Можете піти ще до Копця Р.А., я напишу ще його телефон, в нього не були, але чула, що непоганий.
    Питайте лікарку, що вам треба ще здати. Може прогестерон можна здати вкінці 2 фази.

---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

Текіло, де вони здавали цей аналіз, як він називався, довідайтесь будь-ласка, якщо можете... Напевно то якісь антитіла, але які, лімфоцити CD, антищитовидні, антифосфоліпідні чи інші... Їм призначили якесь лікування?

18. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дякую, що тербуєтеся і переживаєте... самій зараз дуже важко через це все..:sad::sad::sad:... Вчора робила ще один тест - теж негативний... Сьогодні температура впала до 36,9... мазанина продовжувалася. А потім десь в обід якось так раптово схопило, заболів сильно живіт... Пішла я в туалет, а там... якийсь густющий і чорнющий гумок крові... А кровотечі як такої сильної не було... Потім вже потроху почало текти як при звичних місячних.... Вже собі думаю, що могло бути все, оскільки в нас з чоловіком ще різні резус-фактори... то може через то.... Як так того не можу пережити... Як мені тяжко і погано, просто не розказати..:sad::sad::sad:

19. Tequilochka

Вона здавала аналiзи в Синево, перед ЕКЗ. Казала, що краще здавати мазок. Клiтини - толi мiтоплазми, толi уроплазми. А за лiкування вона вже i непамятаэ, бо вже що тiльки не перейшла.
    Поговорила з нею i знов розстроэна:sad: За шо мова не зайде в неi те саме, що в мене ( пiдозра на полiкiстоз- " в мене теж була, зробили операцiю нiчого не дало", матка 1:1 з шийкою матки - " в мене тоже", кажу iй гормони показали все добре будем робити стимуляцiю - " менi тоже робили, нiчого не дало"):girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

Останнє редагування: 6 Грудень 2009
  20. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

В нас теж різні резус фактори, але наскільки я знаю на процес завагітнення це не впливає, це вже потім ви робите аналіз на антитіла. Я теж очікую на місячні, вже болить низом. Кожного разу настає таке розчарування, але я завжди думаю, значить ще не час, можливо наступного циклу... Не переживайте все у вас буде добре... просто дитинка сама собі вибирає коли їй прийти до вас.

Статус теми:
Закрита.