Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Дівчатка, чи є у когось така ситуація як у нас)))
    Фактор чоловічого безпліддя.
    Хотілось би поділитись інформацією!!!

2. Tela

Tela Well-Known Member

Взагалі то у мене завжди пізні овуляції, але зараз я вже другий цикл на циклодиноні, і лікарка сказала що могло так статись тільки через цей препарат, завтра йду до неї вона щераз хоче глянути

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відкриваю вечером ДП, щоб почитати гарні новини - а тут поки що нічого... Kalina, Оріана, Надька, як ви, робили тест? :girl_smile:
    І Крапочка з Нютою десь пропали... Пишіть як результати УЗД, переживаю за вас, сподіваюсь все добре. Нюто, коли вирішили робити перевірку труб?

Останнє редагування: 3 Грудень 2009
  4. Kalina

Kalina Active Member

Та де там ще ні, трохи страшно що можу розчаруватися, але правда сьогодні заходила в аптеку, то сказали що переді мною останній забрали....от я подумала, що якщо так вийшло то не буду купляти. Думаю зробити на наступному тижні, а поки чекаю:girl_spruce_up:

5. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

А як воно розшифрофуэться???

6. галичанка

ДП - Дівочі Посиденьки :girl_haha:

7. Njyta

Njyta Well-Known Member

Привіт.Галичанко,скажіть,будь-ласка,а де ви робили аналіз на сумісність,і в який день циклу його можна робити?З аналізом на прохідність труб цього циклу я вже не встигаю,то хотілося б хоч щось ще встигнути зараз.Чоловік вчора здавав спермограму в клініці Тітовця.Завтра забираю результати і тоді до лікарки,а там може вона порадить до кого звернутися чоловікові.

8. Oriana

Oriana Well-Known Member

Тест - негативний, місячних нема.... Якась непонятна мазанина, БТ тримається 37,1... Незнаю, що то буде... Схоже непрохані "гості" все таки прийдуть....:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

9. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

:confused:

10. галичанка

Оріанко, якщо є підозра на вагітність і мазанина, це небезпечно. А який був тест: 10, 20? Для тесту треба кілька годин не ходити в туалет і багато не пити, або брати ранішню сечу. У вас ці умови були виконані?

Сьогодні вже 35 день... Якщо вже 19 день високої температури - це скоріше за все вагітність. Може все таки покажете графік, чи точно вже 19 день?
    Може б здати кров на ХГЧ, той що роблять за кілька годин. Якщо він покаже вагітність - треба негайно приймати заходи по її збереженню!

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Нюто, аналіз на сумісність роблять перед овуляцію, коли слиз прозорий. Якщо ви не знаєте, коли треба прийти - спитайте лікарку, не стидайтесь, дзвоніть їй і все питайте, щоб ви не пропустили цього аналізу. Я думаю, вона може сказати вам коли прийти по розміру фолікула. Може як буде десь 16-18 мм, тоді певно треба робити. Але ще її запитайте.
    Ви приходите до лікарки і приносите свіжу сперму (за півгодини), у вас беруть слиз і зразу проводять аналіз.

Останнє редагування: 3 Грудень 2009
  11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ну ось,прогноз не збувся,настав грудень, а з ним і "Червона армія" прийшла...а я думала.що жерла кетчуп по іншій причині...Але далі вже так заморочуватись не буду,як Бог дасть

12. галичанка

Чого це не збувся, я перевірила, в мене записано у файлі: ваша вагітність має настати у грудні! :girl_wink:Приблизно за 14 днів овуляція і зачаття, старайтесь!

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ой,Галичаночко...я так стараюсь,що чоловік вже каже..хватить..дай за копом посидіти
    А якщо серйозно,то маю дві версії: або через ГВ або як раніше "довго чекати".

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

Вранці тест "Дует", десятка...

15. галичанка

Могла бути пізня імплантація - тому може через це не показувати ще. Не знаю такого тесту...

16. Надька

Надька Well-Known Member

В мене питання - а може на результати тестів повпливати те що я за ніч 2-3 рази ходжу в туалет. От останній раз як я робила тест то в туалеті була4 год. ранку і потім вже 07.30 ранку. Від цього шось залежить?

17. галичанка

Я думаю, чим більше годин не ходите в туалет і не пєте, тим більше концентрація ХГ в сечі.

18. Надька

Надька Well-Known Member

ну тоді я наступний раз як буду робити тест, то буду террпіти до ранку, щоб неходити в туале. В мне ше й досі немає місячних. є ще надія, але в мене вже таке було, коли я пів року тому кинула пити протизаплідні, і в мене місячних небуло 2-3 тижні.

19. галичанка

З дописів наших посиденьок - бачу, що найпоширенішим лікування в таких випадках є трібестан, спеман, який має підвищити кількість і рухливість сперматозоїдів.Також приймали трибестан. Але тепер я додумалась до такого:
    1. мені здається, спочатку треба виключити наявність АСАТ, бо якби ми не піднімали їх кількість і рухливість, якщо є ці антитіла, що з того буде...
    2. Якщо нема АСАТ, треба попробувати антимікробну терапію, якщо є підозри на інфекцію або навіть їх нема. Чи пити антибіотики 2 місяці, як радить Тимусь, якщо це про всяк випадок, важко сказати, бо може розвинутись антибіотикорезистентність. Але хоч один гарний курс антибіотиків треба пройти, це не зашкодить, а може допомогти вирішити проблему.
    3. Якщо б і це не допомогло - а все решта в порядку, тоді можливо треба пити трібестани і спемани, мають помогти.
    4. Якщо спермограма все одно не дуже - є вихід робити інсемінації.
    Такі мої роздуми, здається, це логічно.
    Я вирішила дотримуватись такого плану, друга справа, що мій чоловік не дуже спішить здавати всі аналізи і пити антибіотики про всяк випадок, я його розумію, але сподіваюсь, що наступного тижня ми таки здамо АСАТ в Діла. Бо польські результати будуть ще нескоро. Здавати АСАТ треба і в спермі, і в крові. Хоча наші лікарі кажуть, що в наших лабораторіях бувають і помилкові результати.
    Може й так, а може ні - я здавала в крові 2 рази і результати були різні... Може ще раз здам в крові ще в тій лабораторії, а потім ще буде результат з Польщі.

Останнє редагування: 4 Грудень 2009
  20. Gajka

Gajka Well-Known Member

1.Справа в тому що немає кому піднімати к-ть і рухливість...
    4.Щоб робити інсемінацію потрібні сперматозоїди, а їх нема...

Останнє редагування: 4 Грудень 2009
Статус теми:
Закрита.