Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Medusa

Medusa Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

:) дуже навіть можливо!
    Ох, скільки вагітностей посипалось! Плодовита осінь того року.....

2. Stern

Stern Well-Known Member

Привіт дівчата! Спостерігаю за вами постійно, але поки не маю що дописувати:)
    Унілаб - це Тургенєва, 72 (тепер Героїв УПА), колишній завод радіоапаратури, здається. Помилитися важко, внизу є кафе "A la minute". Але краще задзвонити і запитати, коли можна здати, бо буває, що лаборант, який робить аналіз, приходить тільки після обіду. Результати в онлайн-режимі можна отримати переважно того ж дня.

3. Надька

Надька Well-Known Member

А в мене там працює мій гінеколог!!!!

4. Kalina

Kalina Active Member

Дякую, я б також хотіла щоб ця гілка вже нарешті закрилася:girl_cray:
    А на рахунок того щоб здати кров, я б сама хотіла але на жаль, зараз по роботі не у Львові, а з роботи ніяк не відпустять.
    А плануємо вже десь від серпня,вересня

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Stern, Зорянка? Якщо я нічого ненаплутала, бо переписуюсь з дуже багатьма дівчатами, то ви лікуєте зараз чоловіка, так?Може вам стане помічною така інформація: недавно довідалась, де можна вияснити одну з причин поганої рухливості спермозоїдів - АСАТ. Є у Львові філія київської лабораторії Діла, їм можна занести зразок, 96 грн. Я збираюсь це зробити, результат буде швидко. Бо якщо є АСАТ - має бути якесь певне лікування. Якщо їх нема - можливо є прихована банальна інфекція, тоді спробуєм антибіотики.

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

Це як зрозуміти? А знижку на аналізи може нам зробити? :girl_wink:

6. Medusa

Medusa Well-Known Member

то просто бережіться, не мерзніть, не пийте алкоголю. і все буде добре!

7. галичанка

Тоді запасайтеся тестами і терпінням :girl_smile: Робіть з самого ранку, щоб концентрація ХГ була побільша, і радуйте нас результатом!

8. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я чула, що при припиненні вживання протизаплідних імоіврність завагітнення зростає "в рази". Їх навіть призначають попити пару місяців саме для підвищення імовірності завагітніти. Після протизаплідних зразу цикл правда стає як був до них. Тобто якщо раніше він був не 28, а 35-40 днів, то це треба врахувати. У вас цикл до того був регулярний і який? Ви рахували по тому циклу? Можна спробувати здати ХГ, тоді точно стане ясно.

9. Stern

Stern Well-Known Member

Дякую, Галичанко. Можна сказати, що ми не дуже зараз когось з нас лікуємо, чоловік тільки травичку п’є. Я планую в січні після свят заглянути до твоєї лікарки. Щодо АСАТ, то дуже дякую, якраз маємо десь на днях здавати спермограму, то скористаємося цією інформацією.

10. Надька

Надька Well-Known Member

до таблеток у мене був цикл 30-35 днів. а під час їх прийняття був 28. тепер незнаю кий, бо тіольки місяць як кинула їх пити. Якщо я правильно зрозуміла то він знову має стати 30-35д? чи як?

11. галичанка

Читала, що реакція на приймання і кидання гормонів є різна в кожного. Так що думаю, ніхто не скаже наперед, який у вас мав би бути цей цикл. А який зараз вже день?

12. Tela

Tela Well-Known Member

Почну з того що ви мені дуже сподобались, у ваших очах багато доброти як і у ваших дописах, завжди їх люблю читати. Тримайтесь Іринко!!! ми всі вас любимо!!!
    на рахунок мого УЗД, в мене сьогодні 10 дц, ендометрій 6, і в позаматковому просторі візуалізується рідина....виходить що овуляція відбулась, але навіть якщо і так то замалий ендометрій...в пятницю ще раз піду на фолікулометрію, вона щераз гляне, в тому циклі я пролетіла з посткоїтальним тестом...

13. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

,
    а можна точнішу адресу? Дякую!

14. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Як я вже писала, після походу мого чоловіка до Тимуся, я сьогодні ходила до Вікторії Володимирівни і вона мені сказала що ніякої інфекції в мене немає, хай чоловік ще раз іде до лікаря. І я не знаю іти до Тимуся чи когось іншого, і напевно піду я з ним разом до лікаря бо мені здається що чоловіки багато інформації пропускають крізь вуха. А може бути таке що в нього є інфекція а в мене її немає?

15. галичанка

У вашого чоловіка здається також знижені рухливість сперматозоїдів?
    Може та інфекція сидить в нього десь далеко, тому не виявляється ні у вас, ні у нього. Є багато мікроорганізмів, які не шкодять, тому і не виявляється запальний процес. А коли розмножуються більше - можуть зашкодити, наприклад, поїдати фруктозу із сімяної рідини, тому сперматозоїди тоді погано рухаються.
    А може бути, що їх рухливість знижена - коли є антиспермальні антитіла. Той аналіз можна здати в Діла.
    В нас також інфекція не виявлена, але рухливість чогось знижена. Якщо здамо - і не буде АСАТ, певно спробую антибіотики Тимуся.Польські результати будуть ще невідомо коли, тому хочу піти в Ділу
    Якщо б і це не помогло - тоді треба пробувати трібестани, спемани.

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

http://dila.com.ua/pricelist/ Лабораторія Діла
    Львов ул. Д. Вашингтона (Батальная), 6
    Время приема: понедельник - пятница 9:00 - 17:00 Телефон: 8 (032) 240-46-22

Last edited: Dec 2, 2009
  16. Medusa

Medusa Well-Known Member

Ще я скажу про Тимуся - він усім без розбору лікує трихомонади. Якщо хочете йти до нього - можете не тратити гроші і час, а відразу пити оргіл 10 днів по 2-3 таблетки (залежно від маси тіла), тоді 10 днів перерви і знову 10 днів оргіл. Тоді при бажанні через 10 днів можна ще повторити 10 днів антибіотик.
    Це він призначив моєму чоловікові, хоча НІЧОГО в нього знайти не зміг - але переконував, що то просто інфекція так добре ховається.
    Ми пропили по два курси - я і чоловік. Чи помогло - а хто зна, якщо до того нічого не виявили - то як знати, що стало краще?!

Last edited: Dec 2, 2009
  17. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Моєму чоловікові теж казав що в нього напевно є трихомонади, але в результаті спермограми там написано трихомонади - не виявлено.
    Так знижена, Тимусь казав що то через інфекцію.

А де ваш чоловік перевірявся на інфекції? він здавав мазок?
    Антиспермальні антитіла це в нього можуть бути чи в мене?

18. Medusa

Medusa Well-Known Member

Але ще додам - у чоловіка Ніки Лавлі після лікування у Тимуся ЗНАЧНО покращилась спермограма. Але моя така думка - він просто пальцем в небо попав... всім лікує одне і те ж, а тут дійсно мабуть був той випадок... Але їм допоміг!
    можуть бути як в чоловіка, так і в жінки

19. Надька

Надька Well-Known Member

перший день м.ц. був 1 листопада (вечером), і якщо я правильно рахую то нині 32 день. ось. так шо порадити робити?

20. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я і не сперечаюсь) Сама була здивована! Тимусь попав пальцем, а Черепанін всією п'ятірнею рік колупався.
    Але в нас були незначні скупчення лейкоцитів в спермограмі і в мазку.

А може просто чоловік так налаштувався на лікування, що воно спрацювало ;)

Thread Status:
Not open for further replies.