Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Все, починаю офтопити. Олюся1985, мене дивує така наша прив’язаність вже майже на генетичному рівні до алкоголю - алкоголь (будь-якої якості і кольору) не вирішить ваші проблеми, тільки відкладе їх на невизначений термін. Я не хочу жодній людині радити пити для заспокоєння чи з іншої причини. Краще помолитися (і разом з чоловіком).
    Ми перестали пити з чоловіком як готувалися до зачаття - так і по сьогоднішній день не п’ємо. Смак життя НЕ в вині.

Дівчатка, хочу запитати ще, хто лікував справжню ерозію (гістологічний аналіз показав) і якими методами (бо мій гінеколог настійливо рекомендує припалювання на 2 після закінчення КД). А я чула і про інші методи.

Треба дбати про своє здоров’я і мати віру - тоді все буде добре!

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Питання!!! Сьогодні 34 день циклу, при циклі 30днів! В перший день затримки робила тест (з чутливістю 10), був негативний! Т не нижче 36.8. Дуже збільшились і болять груди! Низ живота почав нити ще більше ніж два тижні тому, але тепер майже не ниє! Як думаєте??? Цикл регулярний!

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Virginia, може зробіть ще раз тест з чутливістю 10 :girl_smile:
    Якщо маєте настрій - можна піти здати кров на ХГЛ експрес-аналіз в Медісі на Нєкрасова. Якщо ви купити 3-4 тести по ціні буде дорівнювати вартості цього аналізу.
    Звичайно, можна просто чекати, та, на мою думку, краще перестрахуватися, тобто виявити вагітність і піти до лікаря. Бо ви стільки чекали цієї затримки, щоб чогось не упустити.
    Значить так, Текіло, вагітнієте в січні 2010, народжуєте в жовтні 2010 :girl_wink:. Та було б добре, щоб ви випередили наш план :girl_smile:

Останнє редагування: 27 Листопад 2009
  4. Linet

Linet Well-Known Member

Якщо б ви детальніше прочитали і знали мою історію ви б такого неписали, я невживала алкоголю взагалі навіть пива з чоловіком 2,5 роки.А після випадку нерви наприделі, коли бачиш вагітних або діток потелевізору чи де інде то сльози зупинити неможливо.Мій чоловік вже намене кричить, щоб заспокоїти,я навіть зараз пишу і вже хочу плакати,дуже я щось синтементальна стала.Навіть лікарі радять червоне вино, і я написала, щоб небагато і не часто. Кожен правий вибрати для себе найкраще,тому що хтось приймає таблетки де алкоголю неможна,хтось уже вагітний також наможна і ніхто неможе навязати вам свою думку- це просто моя порада, як зняти стрес. Можна ще подивитись хороший фільм (але в одному дівчина мала викидень, Я так плакала) тому краще брати комедію, або піти напрогулянку.
    Ніхто ненапивається кожного дня, просто бувають такі дні ,що в голову лізуть такі дурниці(а може знову буде таке саме,а може в мене то або шось інше) незнаю може хтось мене зрозуміє. Тому прошу вибачення якщо щось нетак, і вибачте за коми пишу скоро ,щоб думка непропала. Приємного вам настрою і нездавайтесь. А ще неспивайтесь)))

5. галичанка

Олюсю, ви така молодець, що пишете про всі можливі причини так довго очікуваної вагітності вашої сестри! Дякую, що ділитесь з нами цим! Я от всі ці дні думаю про той чудесний випадок

6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

7. Holly

Holly Moderator

Я не витримала і купила тест. Чекаю ранку... Але так боюсь, що тест виявиться негативним

8. галичанка

Холлі, Вірджініє, Надько - вболіваю за вас! Сподіваюсь ви всі накупили найчутливіший тест (10)? Пишіть, як отримаєте результати. Але не переживайте, ви ж знаєте, що тести незавжди показують, треба час. Всі ви будете мати діточок, раніше чи пізніше. А є у вас відчуття, що ви вагітні? Прислухайтесь до себе, що підсказує серце?

9. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Дівчата, привітик!
    Дуже вболіваю за всіх, хто скоро буде робити тест на вагітність. Сподіваюсь, що всі хвилювання виявляться марними і ви подасте гарний приклад всім, хто ще планує)

Хочу підтримати Олюся1985, накинулися на неї з тим алкоголем! Мені особисто дві лікарки, в тому числі два тижні тому, Вікторія, про яку тут дуже багато згадувалось, РАДИЛИ пити вино або шампанське в невеличких дозах для того, щоб розслабитись. Казала, що то є альтернативою валеріанки, але менш шкідливе.

Галчанка, як справи в чоловіка? ;)

10. Janochka

Janochka миється в бані

Іринко, не буду писати в ПП, це мене вона називала Іванкою,мене половина народу називає Яною, половина -Іванкою, вже давно в це в*їхала- спокійно це сприймаю,мені ж більше імпонує ЯНА,))) тому тут немає ніякого шифру ..., відгукуюсь на два ім*я, це смішно було коли чоловік не міг зрозуміти як же справді звати його дівчину(з якою зустрічався вже довший час, тоді наважився запитати)-Яна , чи Іванка???)))насправді по українськи -Іванка, по- польськи -- Яна, тому дуже люблю Вікторію як лікаря, і дуже буду рада якщо трапиться можливість познайомитись з вами,але коли в лікарки зустрінемось незнаю, бо вона мене вже скоро буде виганяти з кабінету, каже що крім буби в голові, в мене все решту ідеально здорове, ......і ще одне- була я в нашої(вже буду писати так )-лікарки, і вона так смішно каже - Боже , Боже , ну що то вам таке всім зробити, щоб вас якось взяти всіх запліднити, так смішно сказала))), все буде класно у всіх, просто народ-черга, і ніяк її обійти ,треба дочекатись своєї, дуже вас всіх люблю, за те що ви тут є.....

11. галичанка

Так виявляється ця загадкова Іванка - наша Яночка!:girl_haha:
    Яночко, наскільки памятаю причина вашого непліддя в чоловіку. От якби ми ще знайшли такого доброго чоловічого лікаря...:girl_in_dreams: Я от думаю може нам пройти лікування Тимуся, він написав мені колись на всякий випадок схему лікування антибіотиками, хоча ніби і не було прямих показів до цього...

12. Holly

Holly Moderator

:ninja: :ninja: :ninja:
    моєму янголятку 13 днів

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Holly, ВІТАЮ :girl_claping:
    Бажаю легкої вагітності і здорового масіка :girl_tender:

14. галичанка

Holly, ми правильно зрозуміли, що там в тесті?!

15. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Holly, і ми вас вітаємо!!! здоровячка і вам і малюку!!!

16. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

:girl_tender: Приєднуюсь до привітань, легких 9 місяців вагітності, здоров'я і позитвних емоцій :clapping::clapping::clapping:

Дівчатка, беремо приклад з Holly та інших форумчанок :girl_claping:, і переходимо в Новий рік з малюком під серцем :girl_in_love:

Чекаємо хороших новин від Virginia і Надьки :connie:

17. Єва

Єва Well-Known Member

Holly, вітаю!!! Нехай вагітність проходить легко, а янголятко в животику росте здоровеньке!

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Олю, ти так того чекала! ВІТАЮ!!!!!!!!!!!

19. Oriana

Oriana Well-Known Member

Оце так радість!!! Ще одна вагітна!!! Вітаю, вітаю, вітаю!!!! Дівчатка, так чудово кожен день нова вагітність!:) Давайте кожна наступними днями буде нас радувати!!! Holly Легкої тобі вагітності і щасливого народження твого янголятка!!!

20. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Прєднуюсь)))))))))))

Статус теми:
Закрита.