Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. sanne

sanne New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

От сижу і думаю,можливо Бог мене покарав за те що колись говорила що мати багато дітей погано,що хватить і однієї дитини.

2. Єва

Єва Well-Known Member

така температура має триматися орієнтовно два тижні перед місячними

3. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Не видумуй. Попроси в Бога пробачення, піди до сповіді а головне пробач сама себе. І все обов"язково буде добре!

4. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Приєднуюсь!

Докладаю.
    Дзвонила я вчора до лікаря. Гістологія ніяких інфекцій чи порушень не виявила. Завмирання ембріона сталось як наслідок перенесеної мною вірусної інфекції (тобто грип).

5. Amira

Amira New Member

Хочу надати інофрмацію, можливо комусь вона знадобиться.
    У нас у Львові є костьол Св.Антонія, він знаходиться біля Винниківського ринку на Личаківськиій. Св.Антоній покровитель ненароджениї дітей і ти, які тільки з"являються на світ. В окремі дні там правлять відправи для тих жінок, які збираються народжувати, хочуть легки родів, а також ті жінки, які мріють про немовлятко, яле через якість причини у них це не получається...Зранку там є жіночка, яка записує саме такі прохання у книгу для того щоб потім подати ваше прохання у відправі, головне їй поянити, що саме вам потрібно.Це католицький собор, тому не всі через свої релігійні поняття ідуть туди з такими прозьбами.Але моя знайома від якої я почула про цю церкву, 6 років не могла завагітніти, а після молитв у цій церкві стала мамою, можливо це співпадіння,а можливо сильна віра, бажання і молитва допомогли народити гарного і здорового синочка:)

6. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Я сьогодні була у лікаря. Вона сказала, що нічого не змінолося ( тобто поки що каже, що полікістоз, але якось не впевнено) і відправила мене на здачу аналізів на гормони. Так що завтра зроблю ще один крок до малятка.
    В мене є знайома, яка родила в 16,5 років, от деколи і думаю чому життя таке несправедливе????

7. Holly

Holly Moderator

А мені вчора з"явилась така думка, що я вже вагітна. І так несподівано, я зовсім про інше думала, та ще й прогноз Галичанки був на листопад. Я так хочу бути вагітною, що боюсь купити тест і перевірити, боюсь знову розчаруватись. Почекаю до кінця місяця...

8. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Так багато вже читала про цей загадковий прогноз)))
    А мені можна такий прогноз Галичанка?

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

А в мене знайома народила в 14!!...
    Був сьогодні чоловік в уролога... погано все.:sad::sad::sad: завтра йде на спермограму... Короче не скоро в нас буде дитинка:sad:... Так переживаю, руки трясуться....і плачу...:sad:( Я так хочу бути мамою...!!!

10. Holly

Holly Moderator

А може не все так погано?
    Не переживаєте. Я знаю багато подружніх пар, які мають дітей, а лікарі казали їм безпліддя 100%. А чере деякий час прочитаєте цей допис, і не повірите, що ви його писали

11. галичанка

галичанка Well-Known Member

Оріанко, не переживайте, знаєте які ці лікарі, може уролог помиляється, як він без спермограми знає, що все погано? От здасть чоловік спермограму - тоді вже точно будете знати, скільки там сперматозоїдів, якої якості, яка рухливість...

12. галичанка

галичанка Well-Known Member

Цей загадковий прогноз для того, щоб помогти посиденькам впевнитись, що в них все вийде. Дивились фільм "Секрет"? Коли дуже хотіти дитинку і вірити без переживань, що вона буде - все вийде. Приємно, але в тій забавці я відгадала місяць завагітнення 7 дівчат :girl_smile: Тому є багато шансів, що відгадаю ще комусь :girl_cool: Вам прогнозую - вагітнення січень 2010 з народженням у жовтні 2010. Але було б дуже добре, якби я помилилась і це настало ще скоріше!
    Обовязково пишіть, як будуть результати!

13. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дякую дівчата... Буду сподіватися, що все закінчиться добре... Треба на операцію - у нього варикацеле... Може хтось щось знає про це? Які наслідки і чи є ще якась надія? Бо так боюся, що неможу.....

14. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Oriana варикоцелле - нескладна операція. Говорячи на хлопський розум, лікарі вкоротять задовгу вену, що йде до яєчка і через це воно неправильно кровопостачається.

Моєму чоловікові робили років в 16. Зараз все гуд.
    Скільки років чоловікові? Раніше бував в уролога?

15. Oriana

Oriana Well-Known Member

ой багато вже за місяць трицятка...Виявили раніше, але заспокоювали (лікарі с...ні!!!) що все минеться... не минулося, зараз поболює і є підозра на безпліддя... Чи вони все перебільшують? дуже хотілося б щоб вони помилилися...:sad:((

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Звичайно, що все закінчиться добре. Інакше просто бути не може!
    Ви головне себе і чоловіка свого на це налаштуйте. Варикоцелле - це далеко не вирок. Зроблять вам операцію і все буде гаразд. Ми теж через це пройшли. Повірте нічого страшного. Аби на цьому все і закінчилося.
    Зате ми тут усі тепер такі обізнані, що багато через що довелося пройти.
    Тримайтеся, усе у вас буде гаразд.
    А як виявили це у Вашого чоловіка)

17. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

"Секрет" - обов"язково подивлюсь...аж цікаво)))
    За прогноз дякую))) Хочеться чим пошвидше, як і всім)))

18. Oriana

Oriana Well-Known Member

Почало боліти, то пішов до уролога, по-друге давно пора було іти, бо дітки ніяк не виходили...

19. Gajka

Gajka Well-Known Member

В нас правда не боліло. Але теж пішли, бо не виходило. Спершу я потім вже він. Лікар побачив аж на УЗД.
    На операцію мусите йти, гірше не буде. Що Вам каже лікар, яким методом буде робити)

20. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Oriana перестаньте нервуватися! Найчастіше з нами трапляється те, чого минайбільше боїмося. В кого чоловік раніше консультувався? Може дійсно операція тоді була не потрібна. А зараз прооперують і як раз!

Статус теми:
Закрита.