Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

В мене чоловік вчора здавав спермограму, сьогодні забрав результат аналізу, сказали йому що в нього "ліниві" сперматозоїди і що сама сперма загуста(детальніше буду знати як прийде з роботи). Піду в четвер до свого лікаря. Дівчата порадьте до якого лікаря мені піти з чоловіком, і що означає сперма "лінива" це може бути причиною невагітнення?

2. Talya

Talya Well-Known Member

за моїми спостереженнями овуляція була на 24 день циклу (але з температурою були проблеми, бо вже до того кілька днів була застуджена). мене ті тести розгубили, бо хіба можуть три одночасно показувати позитивний результат, якщо вагітності немає?

3. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Не знаю, що відповісти. З власного досвіду знаю, що, якщо довго дивитися на тест, можна побачити рисочку. Але якщо вона вже насправді є - то нікуди не зникає., і всі її бачать. Повторюсь - якщо є сумніви, якщо щось відчуваєате - підіть знайте завтра зранку кров на ХГ, не пожалійте грошей і часу, може аналіз як раз покаже вагітність!

Певно, рухливість трошки знижена. Доречі, це може бути через загусту сперму. Якщо так - то є препарати, які розріджують сперму і сперматозоїди рухаються краще. Про лікарів тут вже писали неодноразово, але, здається, немає однозначно добрих чи поганих відгуків про жодного.
    Напишеш результати спермограми? Бо якщо там тільки трошки знижена рухливість, може і не треба по лікарях ходити, зараз вже норми спермограми занижають через екологію. Те, що двадцять років тому було поганою спермою, зараз вже є доброю. Навіть в різних лабораторіях норми різні.

4. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Дівчата,тут дуже багато показників. Загалом показник Фарріса - 187. Активно рухомих через 1год - 35%, Нерухомих - 55%, Малорухомих - 10, через 24год - 5% активно рухомих. Думаю завтра запишемось до Палиги за порадою Галюсі

5. MaryF

MaryF Well-Known Member

Можуть, у мене таке було, але надіємося не у вашому випадку

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

мало... це означає, що вони хоч і доппливуть до вашої яйцеклітини але її запліднити не годні, бо вже «змучились». Ну хіба вирахуєте точний день овуляції і будете працювати над тим цілий день перед, під час і після овуляції.

Надіюсь, що лікар вам допоможе. У нас в таких випадках мужчини ходять до уролога.

7. галичанка

галичанка Well-Known Member

Палига - жіночий лікар, з чоловіковими проблемами вам не допоможе. З чоловіком треба до Тимуся В.О., Мартина І.Ю. (брат гінеколога) чи інших урологів

Останнє редагування: 17 Листопад 2009
  8. галичанка

Обовязково треба здати ХГЛ, бо якщо є вагітність і є тому доказ цей аналіз - лікарі приймуть міри. Якщо би вагітність часом не збереглась... - буде лікування, щоб більше такого потім не повторилось.
    Здати можна в Медісі на Некрасова - результат в той же день чи в діагностичному центрі на Пекарській. В інших лабораторіях - результат чекати кілька днів.
    І треба піти до кваліфікованих лікарів. Дивно, що лікарі з жіночої консультації не скерували вас на аналіз, не побачили смужки, як ви двоє бачили. Моя лікарка побачила мою бліду смужку на тесті на вагітність. І призначала мені лікування на збереження навіть без ХГЛ. Якщо від овуляції пройшло вже 20 днів - це дуже серйозно, але хіба багато лікарів розбираються в графіках БТ, треба іти до такого лікаря, який володіє цим методом...

На жаль, багато вагітностей обриваються, під час менструації, так що не завжди винуватий тест...

Останнє редагування: 17 Листопад 2009
  9. MaryF

MaryF Well-Known Member

Так, але у мене місячних не було майже 10 міс. На УЗД шукали і позаматкову вагітність, і кисти, і будь-які утворення. Нічого немає, все в порядку.

10. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Доброго ранку всім! Зробила я зранечку тест, Евітест з чутливістю 20, а не 10 (бо аптекарка з 10 знайти не змогла) показав красиву одну полосочку і ні натяку на другу.... :girl_cray:

11. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Не переживайте!!:girl_smile:
    Моя мама завжди в таких випадках каже: " Значить твій час ще не прийшов, от коли прийде, то зразу завагітнієш":girl_smile::girl_smile::girl_smile:

12. галичанка

Карінчик, не сумуй, кількість ХГЛ в сечі напевно ще малий, тому цей тест 20 просто не розрахований, щоб вловити таку кількість. Пошукай в аптеках тест 10 ББ або Ультра, а ще Уляночка робила Новелл, але його я не знайшла (Подивись в Знахарі та кількох аптеках, в кожній є різні тести, два місяці тому він коштував 20 грн).
    А ти знаєш час овуляції цього циклу? БТ міряєш?

13. галичанка

Talya, а як у вас справи? Пишіть, ми за вас хвилюємося...

Карінчик, новий аватар дуже гарний, така дитинка симпатична! :girl_smile:

14. Talya

Talya Well-Known Member

Карінусь, ти тримайся і не переживай. 1 тест - ще не показник. Тільки 3 день затримки, потерпи ще трошки)))

15. Галюся

Галюся Well-Known Member

Палига - лікар-репродуктолог і чоловічим проблемам теж допомагає. і в його клініці приймає уролог, так що якщо треба, то і він проконсультує.

16. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Дякую! мені теж дууууже подобається....

17. Надька

Надька Well-Known Member

незнаю чи вагітна вже чи ні, але над тим працюємо. але оцих останніх 2 дні в мене зявились якісь коричневі невеликі виділення, мені страшно. Дівчата хто знає, мені дальше боятись чи то все нормально, бо місячні мають бути на початку грудня.

18. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Який день циклу?
    Як що середина МЦ- то це може бути овуляція, як що овуляція вже відбулась то це може бути імплантація ембріона.

19. Надька

Надька Well-Known Member

справа в тому що в мене кожен аз цикли бувають різні, по 30 - 35 днів. мій нінеколог сказав шо в мене овуляція має бути 13, 14, 15 день зразу після місячки. от у мене і була десь оцих вихідних. ну то напевно це імплантація ембріона, чи то ше зарано для цього. ????

20. галичанка

Овуляція в таких довших циклах відбувається пізніше. Якщо 30 денний, то десь на 15-16 день, якщо 35-денний - на 20-21 день Як я це вирахувала? Це за умови, що 2 фаза, яка іде за овуляцією, триває 14 днів, а якщо вона у вас коротша, то може бути ще пізніше. А як ваш гінеколог рахував мені важко пояснити:confused:

Статус теми:
Закрита.