Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Галичаночко, тримайтеся! не розклеюйтеся, бо я зараз розплачуся...:sad: Так мені вас жаль, більше ніж себе... Але я впевнена - БУДЕ у вас дитинка, бо ви цього сильно заслуговуєте! Господь не залишить нас всіх в обіді. Він нас дуже любить! Вище носика! ще трішки!!!

2. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Іринко Сонечко Моє-Наше, ну що ти собі надумала! Жени пагані думки ГЕТЬ, вони не варті твоєї доброї і гарнюньої голівоньки! ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ в січні будеш вагітна.

3. Medusa

Medusa Well-Known Member

Нова пророчиця на форумі!!! Аааааааа, а мені напророчила вже цього місяця!
    Спішу бути чемною і надіюсь виконати!!!

Мені сподобалось як Абрайра каже - усі наші зриви - це лише гормони! Дівчата, ми насправді не зневірюємося, то не ми плачемо - то лиш наші гормони бушують. А ми оптимісти, УСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!

4. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Gloriya ти як?

5. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Вчора замислилась, чи є мої думки щодо народження власної дитини чистими і прозорими, що мене підганяє, що ще є окрім природнього бажання мати дітей?
    Я вже давно нікому не заздрю і щиро радію кожній звістці про те, що хтось зі знайомих мені дівчат завагітнів. Із задоволенням бавлюсь з діточками подруг, звичайно, хочу до них приходити зі своїми малюками, але ніколи не з'являється думки "чому вона, а не я?".
    Спокійно відповідаю на запитання: "Коли ви вже?". Правда, мудрі люди ніколи про таке не запитаються. Свекруха і та питалася по секрету в моєї мами, чи все в нас гараз.
    Немає вже і агрументу, що ще не час, мовляв, немає власної квартири, машина в кредиті і т.п., це все відмовки, якщо дійсно хочеш дитину, то матеріальний стан не є перешкодою. Також не лякає відповідальність.
    Але що мене гризе час від часу - це вік. Я банально не хочу бути самою старшою мамою на батьківських зборах в власних дітей, хочу мати з ними спільні інтереси, жити в унісон з їхніми потребами. Такі от думки з'вляються час від часу і стає неприємно. Але то, мабуть, єдине в плануванні, що мене пригнічує.

Вчора здавала кров на ХГЛ, виявився менше одиниці. Тепер чекаю нового циклу, щоб в ньому дати початок новому життю)

6. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ти прямо як ангелик... Молодець. Хоча я розумію і тих, до кого приходять такі думки, мені здається це нормально, якщо зразу з цим боротись

Не думай про вік. Можна бути молодою мамою і бути поганою мамою! В той же час можна бути трошки зрілішою мамою, але бути молодою в душі і тому розуміти своїх дітей.
    Моя мама - молода, і що з того, вона переважно не розуміє мене, і говорить про конфлікт поколінь. Зате мене завжди розуміла моя прабабця, в неї і в старості була молода душа!

Останнє редагування: 11 Листопад 2009
  7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Щось у мене цього місяця щось кудись сказилося. Живіт болів після місячних постійно (відать, на овуляцію, ну але ж не стільки :girl_cray:), стан постійний - ща всех убью :girl_devil: і спина постійно болить :girl_cray:

То так - поплакатись. :girl_crazy: А тепер питання - що означає, якщо на тесті на овуляцію два дні підряд однакові показники - дві слабкі однакові смужки?

8. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Значить ще не було викиду гормона, який запускає овуляцію. Треба дивитись в динаміці, коли смужка тестова стане яскравіща за контрольну, то за 24-48 годин овуляція відбудеться.

Дякую, але мені насправді до ангелика дуже далеко. Просто навчилась не заздрити і не відчувати власної неповноцінності, якщо в когось щось є, а в мене ще немає.

9. галичанка

Бідненька Юля! Тримайся.

Контрольна смужка має бути яскравою... А якої фірми тест?

10. галичанка

О це обов'язково має статись!!! Наступного літа вже маєш бути мамою малюка!

11. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Та я розумію, що має бути яскравою. Але в мну так ніколи не було, щоб обидві і бліді, і однакові. І овуляція вже по всіх показниках пройшла :-(

Іринко, такий, як я в тебе колись купляла. Я тепер йому не зраджую :) І тестами з того комплекту користувалась минулого циклу.

Ех, доведеться таки після місячних шурувати до лікаря :-(

12. viltis

viltis Well-Known Member

Дівчатка, я завжди читаю Ваші дописи і дуже за Вас всіх вболіваю:haha:

А тут хотіла написати про вік: я вже десь писала, що в нас велика -превелика компанія гуляє з калясками. І ніколи не відчувається різниця в віці. Хоча, зовсім недавно дізналась, що є і мамочки, які від мене більш,як на 10 років старші ( мені 23)...і першородки:))) І ніколи, НІКОЛИ я б не здогадалась про вік тих мамочок:)))Мені аж самій незручно стало, що я майже наймолодша мама там.

А ще, в моєї мами одногрупниця народила в 42 роки перший раз. І зараз не виглядає на свої роки, то точно:)))Так що не знаю,який в вас всіх там вік, але то чистої води дурниці....бо для слова "мама" нема терміну придатності...

13. Надька

Надька Well-Known Member

а я думала шо вже вагітна, бо є такі симптоми як:набрали груди сама вагу набрала, хоч мені набрати все життя невдавалось,і їсти постійно хочу. але коли зробила тест то виявилось що ні!!! :sad: подруга каже що то може бути замалий термін от і він непоказав. а же так чекаю!!! І чоловік, який перед весіллям категорично нехотів спішити з дитинкою, ну я спочатку йому пояснювала що треба і таке інше, а потім кинула ту затію, а через деякий час він сам заговорив що вже захотів.Оце була радість!!Тепер сам переживає за це каже що хоче.

14. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Надька то це ще тест може бути поганенький! Зробіть повторно через кілька днів але тест інший купіть..... і обов"язково напишіть нам що тест показав....

15. viltis

viltis Well-Known Member

Надя (до речі, тезка) : знаєте я за місяць перед зачаттям набрала 3-4 кг, і маю багато таких же прикладів: організм ніби готується до "прийому" дитинки:))) Так що вперід:)))

16. галичанка

Часто біологічний і внутрішній вік не співпадає. Хтось виглядає старше за свої роки, хтось молодше.
    Тест має бути з чутливістю 10! (а не 20, 25) Подивіться, який ви використали?

17. Надька

Надька Well-Known Member

а нарахунок тестів, то була дуже розчарована, і сказала шо небуду їх робити до кінця місяця! але сказати легко, а як витримаю стільки часу незнаю !

ой а я навіть і неподивилась, і вже викинула його, але дякую що сказали. А яка між ними різниця?

Останнє редагування модератором: 11 Листопад 2009
  18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

У мене так було, я кілька днів робила тест на овуляцію і були 2 слабкі смужки, але я його взагалі робила перший раз в житті, тому думала що в мене овуляція, а насправді я вже була вагітна.

19. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

В мене сьогодні почались місячні, спочатку я трохи розстроїлась, але потім ми поговорили з чоловіком і він мене трохи заспокоїв. Я почитала пост NikaLovely і зрозуміла що до мене інколи приходять такі думки, особливо коли ти розумієш що знову невдача і завтра будуть місячні, але так хочеться щоб їх не було. Я ніколи не заздрю коли інші вагітніють, просто не розумію чому не виходить у нас, думаю багато хто з вас задавав собі таке питання, я завжди питаю себе що я зробила не так в цьому житті...
    Але почався новий цикл, тому стараюся брати себе в руки, піду до лікаря після закінчення і будемо шукати причину.

20. Medusa

Medusa Well-Known Member

Не в цьому справа! Це не покарання за нечемність! Це просто такого роду випробування - комусь хвороба, комусь матеріальні труднощі ,комусь непорозуміння у сім"ї/родині - а комусь надто добре живеться, і все це випробування які нам даються, щоб ми пройшли через них і стали кращі, не збилися зі шляху.
    Все буде у свій час.
    Але і руки складати не треба, треба активно йти до мети, і працювати над собою!

Статус теми:
Закрита.