Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надька

Надька Well-Known Member

привіт всім. приймаєйте і мене в свою компанію! :) ми вже готові до малятка, от працюємо над цим :). але ми без всяких вітамінів. як як наші батьки. а хто знає, чи можна їхати вагітним кудись відпочивати в теплі краї, бо після весілля ми непоїхали, а тепер і хочеться і колиться.

і ше одне питання, скажіть а чи дуже впливає на процес запліднення пиво, ми його дуже любимо, але тепер у зязку з нашими планами ми його пємо вже не так часто, я 2 раи на тиждень а мій чоловік трохи частіше?

Останнє редагування модератором: 11 Листопад 2009
  2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Пиво негативно впливає на сперму чоловіків... Для жінок також не бажане часте вживання.
    А їхати в теплі краї треба!Є багато випадків,коли приїжджали з відпочинку вагітними!

3. Януся

Януся Well-Known Member

Ми відпочивали в Чорногорії як згодом виявилося вже втрьох. Правда термін був маленький 4-5 тижнів. :girl_crazy:
    Потім питалась лікарки чи міг відпочинок зашкодити...
    Якщо ви плануєте активний відпочинок - рафтінг, альпінізм, лижі то звичайно краще утриматися.
    А якщо спокійний відпочинок, будь-ласка :girl_claping:

4. Medusa

Medusa Well-Known Member

Я десь колись вичитала, що німці за ПІВРОКУ до планування вагітності взагалі відмовляються від алкоголю

Тут така стаття інтересна (хоча впевнена, ви мене зараз замієте що там овуляцію рахують як довжина циклу - 14 - ну але то загальнооглядова стаття, типу рекомендацій на що звернути увагу) - так от витяг з неї: Спермотозоиды способны потерять свою активность от любого даже незначительного стресса. Особенно пагубно на них действует алкоголь. Они становятся вялыми и снижают вероятность зачатия в 15 раз

Останнє редагування: 10 Листопад 2009
  5. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Медузка нам хоче щось радісне сказати! )))))))))))))))))

6. Mariana

Mariana Well-Known Member

то справді п...ць, але Галюся ти не сама, чоловік тебе підтримує, а це головне...
    В нас аналогічно було, після викидня всі питались - ну що там, плануєте, а коли ...
    я просто казала, коли Бог пошле... люди просто-напросто некультурні та черстві.

7. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

Галюся, я вас розумію дуже добре, бо в мене аналогічна ситуація, я вже писала, сестра мого чоловіка теж вагітна, правда вже на 7-му місяці. завагітніла не через 3 місяці, а через 2 тижні після весілля. я намагаюся подавляти свою напевно заздрість, свій смуток, бо це неправильно, та все одно це дуже важко в одній родині, коли всі скажено тішаться, що буде перший внук, наслідник, а на нас дивляться з співчуттям, хоча дякую свекрам не достають.
    сестра тішиться з дитячою наївністю своїй вагітності, постійно хоче про це говорити, а мені це все як серпом по одному місці.:girl_sad:
    я стараюся сміятися, вдавати що все добре, але в той момент я дуже сумна, і це мені не підвладно змінити. найгірше те, що вона це іноді помічає, але до неї все одно не доходить чого мені так боляче. тішать чоловіка, що він хресним буде, мол привикай, бо і тобі колись треба...
    зараз вони не в Тернополі, може і народжувати буде не тут, тому так легше.

8. Medusa

Medusa Well-Known Member

А про свекрух... не хотіла навіть писати нічого... От візьми і скажи їй таким сумно-солоденьким тоном: та що ж зробиш, якщо чоловік мій (ваш синочок) - таким проблемним виявився, лікуємо його-лікуємо, а ніц не помагає, певно щось таке їв-пив все життя (читай до мене...) що тепер йому то боком вилазить... Мушу отако мучитися...
    Най би більше НІКОЛИ не піднімала ту тему...
    Я просто зла! :)

А ще, по собі знаю - та тема так болить, бо ти все чекаєш людяності, розуміння, співчуття, бо то ніби родина і мала б тебе підтримати. А насправді то тільки деякі свекрухи і невістки є родиною, а часто свекрусі ПАРАЛЕЛЬНО до тої невістки, максимум що вона бачить перед собою - конкурентку за любов чоловіка, якій можна безнаказанно ще й нерви потріпати. От коли тебе не будуть зачіпати за живе усі ті вибрики - тоді вони і скінчаться... В мене вже практично скінчилися. Тепер, коли я не стараюся бути "хорошою невісткою" - у нас встановилися досить паритетні стосунки. Є я і вона, а синочок між нами вже (майже) не стоїть. Так набагато легше. Такий вже оффтоп.

9. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Мені дуууууже сильно радать Пирогову з Батальної.
    Мені казали, що і 8 років не могли завагітніти, і 12 поки до неї не звернулися. І вона зразу скаже чи є шанси на нормальну вагітність чи ні.

10. галичанка

То підіть порадьтеся, чого себе мучити здогадами. Хоча з другого боку, напевно треба мати всі результати досліджень, бо що вона провидиця по одній фолікулометрії діагноз ставити :girl_smile: Якщо полікістоз справді підтвердиться, то прогноз сприятливий, от Єва - успішний приклад цього :girl_smile:

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Я не знаю ,як п. Віра допомагає з вагітненням,але те,що вона допомагає доносити вагітність і нормально народити у найскладніших випадках- факт. На Батальній говорять ще про одну лікарку ( не знаю прізвища),яка "чудодійними китайськими таблетками" допомагає вагітніти ( про цей факт розповіла мені співробітниця,яка в ЖК розговорилася з вагітною жінкою і та їй розповла,що її вагітність настала після лікування в оцієї лікарки ( а причиною невагітнення на протязі 5 років був чоловічий фактор ).Не знаю чи вірити цьому,чи це бізнес?

12. галичанка

Я останнім часом чую вже не перший випадок, як навіть після 5 років! непліддя вагітніли!!! Так підбадьорує!

13. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Поки ще хочу до Кунців походити ( до речі дуууже дякую за контакти), А там буде видно.
    А можна про Єву детальніше, бо я не можу найти?

14. галичанка

Це все на наших очах відбувалось, літом Єва лікувалась і в перший же цикл після його закінчення завагітніла. Хоч би тут почитайте:
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40919&page=537 допис#5366

15. Єва

Єва Well-Known Member

Можете в приват запитати - поділюся досвідом :)

16. Njyta

Njyta Well-Known Member

Всім привіт.Галичанко,скажіть,будь-ласка,а хто лікував вашого чоловіка,ваша лікарка чи хтось інший.Я цього місяця іду на процедуру кріо,здала аналізи на гормони,можливо там моя лікар щось мені порадить.Хоча поправді вона недуже викликає в мене довіру.Планую ще піти до вашої лікарки.Буду вдячна за відповідь.

17. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дівчатка, я сюди практично не дописую, але читаю часто, і дуже хочу вам усім сказати, що ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ І ЗІ СЛЬОЗАМИ НА ОЧАХ, БАЖАЮ НАРОДИТИ ДІТОЧОК! ВИ ВСІ ЗАСЛУГОВУЄТЕ БУТИ МАМАМИ, І НЕХАЙ КОЖНА З ВАС ВЗНАЄ, ЩО ТАКЕ РАДІСТЬ МАТЕРИНСТВА!!!!
    Я чудово знаю, що таке, в котрий раз, бачити на тесті одну смужечку, НЕХАЙ КОЖНА ПОБАЧИТЬ ТУ ДРУГУ СМУЖЕЧКУ І РОЗПЛАЧЕТЬСЯ, ЯК Я, ВІД ЩАСТЯ!!!!
    Люблю вас усіх, ви молодці, що ви разом!

18. галичанка

Нюто,чоловіка має лікувати уролог. Я вже писала цієї неділі у відповідь Олюшці, про яких урологів чула щось добре (подивіться пару сторінок назад). Проконсультуватись треба ще в когось, якщо не довіряєте своїй лікарці.

19. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дівчата, ще забула сказати. Ми з чоловіком були у палаці Потоцьких, коли там була ікона, про яку казали, що вона чудотворна. Ми лишилися помолитися, і обидвоє, не змовляючись, дуже просили дитинку. За пару місяців я завагітніла :)
    Я не проходила оглядів у лікарів (хоча ще трохи і булаб у черзі до усіх) і я не знаю, чому мені рік не вдавалося завагітніти, але маю зараз мале чудо.
    Божа ласка, спільна молитва і щире бажання обох батьків мати дитинку, повинні творити чудеса!

І ще...
    В моєї мами 15 років не було дітей. Дитинка не закріплялася.
    То була совдепія, і для таких жінок були усі здравниці радянського союзу, по 2 місяці біля моря, процедури-відпочинки, любе і різне. Завагітніла мама мною після того, як тато пішов молитися до ікони Миколи-Чудотворця (мій татко щей Миколайович, лишився татка у п"ять рочків), на наступний місяць мама взнала, що вагітна. Тому, вірте у чудо, все буде гаразд!

Останнє редагування: 10 Листопад 2009
  20. галичанка

Абрайро, дякую вам за слова підтримки! Вони як раз вчасно для мене, бо мені сьогодні так зле морально... :sad: Я вірю, сподіваюсь, а час від часу "зриваюсь" з тої оптимістичної хвилі... Прочитала ваші добрі слова і трохи полегшало на серці...

Статус теми:
Закрита.