Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Ми так здавали на Пекарській в Діагностичному центрі, але в суботу вони не працюють.

2. Gajka

Gajka Well-Known Member

І ми так здавали в ДВ. Але її потрібно до години часу доставити. Вони працюють через суботу.

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Як розшифровується це "ДВ"? Де ця лаб, має сайт? Там багато показників, на цілий лист А4?

То напевно ніде в суботу не вийде, бо є ж показник - рухливість через 24 год. ...:girl_sad:

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

Нам в Астарі дали той контейнер, розказали як все зробити, як везти і т.д. Але в суботу вони здається вони не працюють!

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

Це не лабораторія, а медичний заклад. Так називається ДВ (це певно ініціали колишнього власника), на вул. Дорошенка. Показники на цілий лист А 4.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Знаходиться на Дорошенка. Але з результатами на суботу я б не ризикувала: не зважаючи на заявлені робочі години у суботу,колись ми з чоловіком звернулися до них у суботу і виявилося,що все-таки треба приходити у понеділок.

7. галичанка

Вірджініє, не пишете, як у вас там справи... Востаннє писали ще перед шлюбом, що не знаєте, що робити із спермограмою, бо і весілля, і аналіз... Чим все закінчилось, що ви тоді вирішили?

8. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дякую, що цікавитесь! Як ви пам"ятаєте, я писала, що нам в церкві на науках говорили що перша дитинка не має бути планованою, от і я не планую нічого, просто живу і чекаю! Як нічого не буде виходити на протязі декількох місяців, то вже будем ходити по лікарях, а зараз покладаємось на Бога!
    Галичанко, може ви мені новий вагітно-прогноз зробите?))))

9. Tela

Tela Well-Known Member

Галичанко, а мені ви ще не робили вагітно-прогноз, може і мені заодно зробите? А на себе у вас коли прогноз, бо постійно читаю, що ви всім прогнозуєте, а про свій прогноз нічого не пишете:girl_smile:

10. галичанка

Virginiа, Tela - вагітнення грудень, народження дітей - вересень 2010:girl_smile:

11. Галюся

Галюся Well-Known Member

сьогодні мені чоловік розказав одну новину, його рідна сестра вагітна. тільки в серпні одружилися, і вже чекають на малятко. я знаю, що не можна заздрити, але не можу... чому так виходить? ми вже більше 4 років по лікарях ходимо, щось робимо, ЕКЗ робили три рази і нічого... а в когось практично відразу. я дуже рада за них, добре що в них немає ніяких проблем з зачаттям і нехай у нихвсе буде добре з вагітністю... але так на душі кепсько... мене останнім часом вагітні просто переслідують. практично всі родички чоловіка у яких того чи минулого року були на весіллі, або вагітні або вже народили...
    а як приходжу до свекрів додому, то тільки й чекають, що скажемо їм про вагітність. а якось свекруха взагалі видала, типу ну бачите, скільки гарних новин, ви б теж щось робили вже нарешті, щоб нас порадувати... і це при моїй мамі сказала і ще при родичах. при чому чудово знає нашу проблему... ревіла потім цілий вечір, так обідно було, не можу передати.

12. erene

erene Well-Known Member

О як я тебе розумію, читаю і так здається ніби наші свекрухи рідні сестри, наша вже мене просто до істерики доводить своїми фразами типу дітей дає Бог, а не лікарі, і оте лікування нічого не дає, останній раз взагалі видала номер, ті хто лікуються, або ідуть на штучне запліднення в тих діти каліки родяться, і це каже жінка яка більше 20-ти років працює в медицині, правда про наші проблеми вона нічого не знає.
    Галюся не переймайся, пропускай такі фрази повз себе.
    В мене в житті теж так було, мені здавалось,що на мене якесь вагітне нашестя, всі або кругом вагітні, або народили, і тільки й розмов про те, а особливо мене ростроювала картина, як я приходила до лікарки в мед інститут, то вагітні з чоловіками на лавочках за руки тримаються, то чути крики з родзалів,то вже когось виписують, то переді мною в черзі до лікарки вагітні стоять, провірка на витривалість ще та, але не хливюймося, і на нас чекають всі ті моненти просто в когось швидше, а в когось пізніше, ми вже також більше2-0х років плануючі, але нічого ще зовсім трішки.

13. Oriana

Oriana Well-Known Member

Моя свекруха теж довг немогла завагітніти, мала викидні, і десь на четвертий раз була нормальна вагітність... А її рідна сестра взагалі 10 років немогла завагітніти, а потім якось так раптово вийшло, і так рік за роком пішли дівчатка. Зараз має троьх чудових донечок!:) Веду до того, що не треба дуже сильно на цьому зациклюватися.Все у нас буде, просто всьому свій час. Можливо ми всі ще "недозріли". А можливо нас Господь береже. На все воля Божа. Коли буде, тоді й буде:)

14. Галюся

Галюся Well-Known Member

а ще мене просто бісить, коли я на якійсь гостині заходжу на кухню, а вона там сама, і типу ну що скажеш, та я й кажу, що от збираємося знову йти на ЕКЗ і так далі, а вона крім "ага" більше нічого не каже. нічого не скаже чи не підбадьорить по людськи, таке враження що для вічливості питає, а на справді їй все одно.
    не уявляю собі як по братовій вже буде добре видно, що вагітна, як я туди ходити буду. чи як народить... серце розривається. а ще ті замашки, типу от бачите, одна вже вагітна, і друга теж, і ще купа всіх, а ви ще ні. і такі здивовані очі... звиздець. бісить.

15. erene

erene Well-Known Member

ВАжко буде, бо коли мого чоловіка сестра була вагітна, то на всіх забавах всі теми були присвячені її вагітності, і навіть коли взнала свекруха,що її доня вагітна, то подзвонила нам і розказала новину, далі продожвуючи теер від вас чекаємо, а коли вона народила взагалі пі....ец,тепер в нас одна тема діти і діти, а ще моя свекрушенька дуже любить подзвонити до мене коли вона сидить з малою і розказувати про кожний її(малої) пук, пчих і так далі, здвонячи до мене сюсюкається з дитиною, питається чого дзвонить, спеціально чи як.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Галюся, тримайтеся!
    Все у Вас буде ок!
    У мене зараз не буває ночі, щоб мені немовля не приснилося, просто вже манія якась. Тут дівчатка писали, що може треба перестати трохи про це думати, може ми занадто зациклюємся)
    Спасибі що є такий форум де ми можемо одна одну підтримати і розрадити.

17. Галюся

Галюся Well-Known Member

підозрюю, що і в нас так буде...

в мене сьогодні місячні почалися. круто, правда? комусь вагітність через 3 місяці після весілля а комусь місячні 4,5 роки. блін, все, треба переключатися, а то депресія не за горами. з"їм краще грейпфрутик, щоб запастися вітамінчиками для майбутньої вагітності)

18. erene

erene Well-Known Member

А в мене вже сьогодні 5-ий день циклу, і це після кілограмів гормонів, яких я випила, думала як перший раз получилось, то цього разу 100% получиться, наївна, але нічого скоро і ми порадуєм одна одну і "дорогу родину" своїми вагітностями

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а відколи це полікістоз - ознака безпліддя? зовсім ні, просто жінки з полікістозом відносяться до гурпи ризику, і все. Тобто більше уваги, піклування, і певні свої особливості є, але це аж ніяк не безпліддя.
    Я стосовно психологічного фактора- я вже писала не раз, що він існує, і доволі вагомий. Бачила навіть передачі про тих, хто був безплідними і всиновили діток. І тоді ж завагітніли. Медики пояснюють це тим, що ті жінки вже зовсім переключились на нових членів сімї, і вже не зациклювались на власній вагітності.
    Цей психологічний фактор діє у двох напрямках: тобто якщо все добре у обох партнерів, але один з них підсвідомо десь ще сумнівається, то може не вити вагітності

20. Єва

Єва Well-Known Member

Полікістоз є ознакою безпліддя тоді, коли його не лікувати. Навіть не те, що не лікувати (він не виліковується), а не приводити свої гормони в норму принаймні на певний час, щоб завагітніти.
    Та й полікісоз буває різний (яйниковий, наднирниковий, гіпофізо-гіпоталамусний). І різної шкоди завдає організму (інколи фолікул доростає до потрібних розмірів але не лопає, інколи взагалі не росте, а інколи і росте і намагається лопнути природньо, але капсула яйника настільки потовщена, що яйцеклітина не може вийти. Тому стверджувати, що полікістоз - це лише ризик для виношування вагітності - неправильно. Полікістоз є причиною безпліддя, ще десять-пятнадцять років тому відсоток вагітностей з полікістозом був дуже незначним. Але на сьогодні є безліч сучасних методів усунення "неполадок" в організмі - гормональне лікування, лапароскопія, клиновидна резекція яйників і як останній шанс - ЕКЗ.
    Справді, через полікістоз під час вагітності може бути підвищений тестостерон, прогестеронова недостатність, тому жінки, яким вдалося завагітніти відносяться до групи ризику.

Thread Status:
Not open for further replies.