Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

хіба БТ ввечері,ще й в роті може бути показовою???

одні лікарі кажуть,що згустки просто повинні бути,а інші кажуть,що зле... а хто його знає :girl_crazy:

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

та то я просто так,для розминки. Міряти зранку треба.
    А скільки коштує аналіз на прогестерон?

3. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

у "синево" 75грн

4. Medusa

Medusa Well-Known Member

В Меділайні 50 грн.

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Також плануєте дитинку?:girl_smile:
    Ерене, чекаємо результатів ХГЛ, а від Лапуска результатів УЗД. Сподіваюсь новини будуть гарні. :girl_smile:

6. Златка

Златка Well-Known Member

То факт, ціни там зашкалюють :girl_devil:

О, а мені колись результати аналізів не віддали, сказали, що можу їх забрати тільки в лікаря, а потім в реєстратурі додатково ще порахували консультацію лікаря :girl_devil: ото скандаль був :girl_cool:

7. Amira

Amira New Member

Моя коліжанка була проти штучного запліднення, але 6 років у шлюбі, постійні аналізи, безрезультатне лікування її вимучили.Вона мені якось призналась, що навіть до дому до мене не приходить по цій причині, щоб не бачити мою дитину, тому що заздрить мені, япри цих словах так розгубилась...не знала, що їй віповісти...
    Спочатку планували їхати за кордон в Австрію на запліднення, вони досить забезпечені і можуть собі це дозволити. Але чомусь передумали і вирішили робити в Інтерсоно.
    До речі, навіть при ідеальних аналізах, сумісності партнерів тільки у 30% відбувається заплідення при ЕКО.Тому потрібно принаймі три спроби.
    Наприклад самий більший відосток жінок які прибігають до цього методу у Данії 1-2% від загальної народжуванності. Цікаво, що держава оплачує перші три спроби ЕКО для самотніх жінок, які вирішили завагітніти без допомоги чоловіка, а через Банк сперми.В них дуже багато одностатевих шлюбів, через це почалась демографічна криза:)

8. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Привіт дівчата! Давно не писала але за всіх вас вболіваю всім серцем! Маю питання. Хтось мені казав (вибачайте не пам"ятаю хто) що по аналізі сечі можна побачити чи є якесь запалення в матці. Можливо хтось може допомогти розібратись з тим результатом?

9. Галюся

Галюся Well-Known Member

вибачайте що втручаюся, але про які три спроби ви говорите? три спроби ЕКЗ?? ще такого не чула. всі репродуктивні клініки дають від 30 до 45% ймовірності не запліднення, а саме настання вагітності, бо момент запліднення лікарі контролюють без нас. якщо ви говорите про 3 спроби ЕКЗ в Інтерсоно, то кожна їхня спроба супроводжується стимуляцією жіночого організму, а так як ми тут вже не раз про це говорили, то повторюся, таку стимуліяцію гормонами жінці можна робити не більше 3-4 раз В ЖИТТІ, і то залежить від багатьох особливостей організму.
    якщо ви говорите про 3 спроби ЕКЗ із кріо-ембріонами, то мені такого в Інтерсоно не запропонували (на відміну від київської клініки) а навпаки, лікарка спитала чи не хочу я бути донором яйцеклітин, це при тому, що прийдеться мій організм доводити до ефекту гіперстимуляції (краще вам не знати що то таке). тому про 3 спроби, то ви щось може не так зрозуміли... і ще, якщо ваша знайома попала до лікарки Кожеми, то я їй співчуваю... на вашому місці, я б її відговорила мати справу з тим "спеціалістом"!!!!
    про свої враження від Інтерсоно, взагалі мовчу... з етичних міркувань)
    хі ) хтось мене цьомнув)) дякую)

Last edited: Nov 6, 2009
  10. ckorpionsha

Почала міряти температуру:36,5 і 0,8 десь приблизно,якщо правильно пишу. Міряла в 5 ранку,тоді вставала. Читала,що ходити а потім міряти не бажано

11. Medusa

Medusa Well-Known Member

А що таке 0,8???

12. ckorpionsha

ну типу до 36,6 не дотягло

13. Medusa

Medusa Well-Known Member

І тепер щоранку о 5-й міряти, не встаючи з ліжка і навіть майже не ворушачись :)
    Я правда не спец в тому ділі, то не на мої нерви...

14. ckorpionsha

ну мені то не важко,правда з сном тяжкувато,прийдеться скоріше лягати,бо читала тривалість сну не менше 3-4 год.

15. галичанка

Про вимірювання БТ - зараз я не стараюсь, щоб в той самий час поміряти, просто перераховую температуру, коли поспала трохи довше (віднімаю 0,1 С за кожну годину) Колись, на початку вимірювання старалась міряти в один час, а якщо можна було ще спати, то запамятовувала показ і після того спала. І зараз, і тоді графіки нормальні

16. ckorpionsha

Ось шо найшла на одному з форумів:
    Враховуючи те що БТ залежить від температури тіла, то сенсу немає міряти її під час ГВ , бо через гормони цикл не регулярний, частіше бувають цикли без овуляції. Скачки температури ймовірні.
    я ще годую,що виходить марна трата часу?

17. галичанка

Сьогодні така гарна сонячна погода :girl_smile:, так що зібралась я до імунолога. Маю корисну інформацію для вас. До грудня лікар-імунолог збирає матеріали (цервікальний слиз, сперму, кров) від неплідних пар і везе їх в Польщу, де їх детально будуть обстежувати на предмет антиспермальних тіл і можливо інших показників. Це безкоштовно. Треба принести свій овуляційний слиз, сперму (дають ємність), кров забирають на місці.
    Я думаю це гарна можливість, яка випадає дуже рідко. Бо у Львові АСАТ визначають тільки в крові. Крім того може ще якісь будуть показники.
    Хто хоче, пишіть, дам вам контакти.

18. галичанка

Напевно тому і не вагітнієте, що ще годуєте. Напевно пролактин ще високий, а він стримує овуляцію.

19. ckorpionsha

Але ж до прикладу Зоряназірка теж годує і вагітна

ще таке:
    Перекушувати на ходу й/або їсти багато солодкого не треба. Це може позначитися не тільки на Вашій талії, але й на дітородній діяльності. Збільшення цукру в крові провокує сильне виділення адреналіну - гормону, що "атакує" прогестерон.
    От солодке жру кілограмами..

Last edited: Nov 6, 2009
  20. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

галичанка, дякую за інформацію) Спочатку загорілася, а потім передумала - навіщо нам, якщо тест на сумісність дуже гарний і в крові немає АСАТ.
    Розкажи, що тобі сказали про пригнічення імунітету?

Thread Status:
Not open for further replies.