Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. erene

erene Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Трошки зарано на затримку, бо місячці мали б бути десь 5-6 листопада, але я якраз через 8 днів збираюсь робити тест, може вже будуть якісь новини

2. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Я згідна, але до Палиги йду в-перше (кажуть, що він давніше і краще за всіх дивиться), піду спочатку до нього а потім на фолікулометрію, вислухаю думки двох лікарів.

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Як там наша Галюся, сьогодні мала іти до лікаря. І Ліля Романова нічого не пише, що сказав їй лікар...

4. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Тільки що говорила з нею. Святкує своє ДН, з чим її і вітаю!!!!!!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

5. Галюся

Галюся Well-Known Member

дякую, Олічка))
    в лікаря не була, самі розумієте...) по телефону говорили, сказав поздавати деякі аналізи і з наступного циклу почнемо програму, яка закінчиться дуже добре, тобто вагітністю і відразу двійнею) хочу хлопчика і дівчинку) загадала собі таке бажання на ДН))

6. erene

erene Well-Known Member

Ну ви просто герой, з такими мріями до реальності укою подати

7. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Галюся-прийми вітання і від мене . Я бажаю щоб нарешті збулась твоя найзавітніша мрія і бажання. Будь здоровенька і через 10- місяців бажаю в двоє більше приємних клопотів!

8. Галюся

Галюся Well-Known Member

дякую, сонце)) дуже дуже дуже хочу тих клопотів)))

ну а шо...?)) двоє зразу і чистий спокій)) свекруха живе недалеко, так що буде приходити помагати)) мама зі мною, так що не пропаду)))

9. Tela

Tela Well-Known Member

Приєднуюсь до привітань, дівчата, а де іменно знаходиться та клініка Палиги, скільки раз не проїжджаю Тургєнєва ніколи не можу побачити щось схоже на клініку

10. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

І в мене післязавтра :-(((
    Хоча якась надія ще жевріє

11. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Тургенєва 73, на території "Електрону", вхід з двору. Відразу перші двері після шлагбауму.

Поки немає місячних - всі ми вагітні) Не настроювались би на місячні може... наколи вагітність за прогнозом? ;)

Галюся, ще раз з Днем народження!

Last edited: Oct 26, 2009
  12. erene

erene Well-Known Member

Коли я розпочала своє лікування, то моя лікар попередила, про можливу двійню, я чесно кажучи була в легкому шоці, і на узд були аж 3 :crazy: домінантих фолікула,тоді мені на очі потрапила стаття про двійнят, де було описано спостереження за дітьми, так от коли одне плаче інше ні, одне спить інше їсть, одне дитятко активне інше спокійненьке, так що думаю з такою допомогою як у вас це дрібниці,головне,щоб було біля кого втомлюватись. Доречі цього разу на узд в мене один фолікул,але хто знаgirl_in_dreams:

13. Галюся

Галюся Well-Known Member

дівчатонька, дякую за привітання)

а на рахунок двійнят, то нас відразу попереджали, що в програмі ЕКЗ двійнята часто розвиваються, тому цей варіант ми обговорювали вже давно. чоловік теж був у легкому шоці, щось не міг собі того уявити)) але потім якось дізналися що у наших знайомих двійнята, моя одноклассниця народила близнят) і як пбачили їх на вулиці з тими мацьопами, то так класно вигладало, капець) особливо двійнята)
    так що ми готові) тільки щоб пошвидше) а то дууууууже хочеться походити з животиком і поцьомати своє маленьке чудо) або два))

14. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

Дівчатка, в мене на 7дні циклу домінантний фолікул 12,7 мм - це нормально? І ще зохворіла на грип і два дні БТ 39,5. Чи не знаєте як така температура вливає на цикл.

15. галичанка

Звичайно, що нормально. Дивно, що лікар вам цього не сказав. Так скоренько виріс. А ендометрій який? У вас овуляція напевно буде десь 11-13 дня циклу

Last edited: Oct 26, 2009
  16. Крапочка

М-ЕХО 6,3мм порожнина чиста; розміри 50*32*49; структура гомогенна стінки симетричні. Правий яйник 20*12 контур чіткий гомогенний, дрібні фолікули до 3мм. Лівий яйник 33*12 контур чіткий гомогенний, дрібні фолікули до 3мм, домінуючий фолікул - 12,7мм. Вільна рідина не візуалізується.

А що на рахунок грипу підкажете???

17. галичанка

Як бачите, незважаючи на грип, всі процеси в яйниках і матці відбуваються чітко і гарно. Ендометрій також непоганий, ще підросте трошки і буде готовий приймати дитинку!

18. Крапочка

Галичанка, дуже дякаю за консультацію, бо я втому нічого не тямлю. Єдине, що це УЗД робила до грипу. А тепер приймаю амізон, амброксол і гадаю, що зачаття в такий період небажане. Крім того, читала, що така висока температура негативно впливає на розвиток яйцеклітини. От і сумую, бо виходить, що прийдеться пропустити цей місяць...

19. галичанка

Не сумуйте. Може якраз, нічого не сталось з яйцеклітиною. Поки відбудеться імплантація, поки дитинка об'єднається з вашою кровоносною системою пройде ще 2 тижні, за той час вже сліду вірусів не буде в організмі.

20. галичанка

Галюсю, ЕКЗ знову буде із стимуляцією овуляції (IVF) чи в природньому циклі (дружньому циклі) (IVM)? Якщо перший випадок - в тій клініці вже практикують метод збереження яйцеклітин замість замороження ембріонів? Питаю, бо серце болить, якщо будуть морозити ембріони, а вони не всі перенесуть потім відтаювання... Я знайшла, що зберігати яйцеклітини можна в російсько-фінській клініці “АВА-ПЕТЕР” http://www.avapeter.ru/content.php?id=190. І взагалі дуже передова клініка з найсучаснішими технологіями, з високим відсотком завагітнення.
    Може там краще робити ЕКЗ, ніж в нас?

Thread Status:
Not open for further replies.