Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Цей прогноз - забавка, але думаю він виконує роль візуалізації (може читали про це, бачили фільм "Секрет"). Частина прогнозу збулась: Януся, Лідочка, Уляночка, Єва, Marianа...:girl_smile:
    Планування може тривати до року і це вважається нормою. Але самі бачите, що хтось чекає і по 3 роки, не обстежується, не лікується, і само по собі виходить, таких випадків море.
    Ерене, коли у вас була овуляція? Питаю, щоб вирахувати, коли можна чекати гарні новини від вас :girl_in_dreams:?

Останнє редагування: 24 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  2. Галюся

Галюся Well-Known Member

Галичанко, питала у лікаря про глюкокортикоїди. сказав, що їх призначають жінкам, у яких якісь проблеми з гормонами, наприклад коли вони "скачуть". сказав, що в мене такої проблеми нема, наша проблема дещо іншого характеру, тому мені їх приймати не потрібно. та й у Києві теж такого не призначали. це вже знову ж таки, індивідуально.

3. Vitalina

Vitalina Member

Привіт дівчатка!!! Давно перечитувала цю гілочку і зараз хочу трішки вас підбадьорити, оскільки колись була у такій самій ситуації як зараз ви. Свого первістка ми планували 1 рік і 7 міс. Обгодили багато лікарів, здавали багато аналізів. Після 6 міс. "походу по муках" один діагноз - ВСЕ В НОРМІ. А незадовго ми завагітніли. З другою дитиною ми також трудилися довго 1 рік. Так що у всіх не може бути одинаково.....одним вдається після одного, двох разів, а одним приходиться чекати роками (хоча і без явних на це медичних причин).
    ЩАСТИ ВАМ !!!!!!!! :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 13
  4. Harmony

Harmony Member

Prywit Diwcatka.Moze htos orientujetsia skilki kostujut hormonalni analizy dlia colowika w klinici Prostir.Prosto zabuly zapytaty awin zawtra ide zdawaty.......

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а мені щось спрогнозуєте? (фільм не бачила)

• Подобається Подобається x 1
  6. галичанка

Спермограма десь близько 120 грн., точно не памятаю. Грамоніє, а що цікавого є на тому польському сайті, що ви давали посилання? Я повільно читаю польською, може б ви написали коротко?

Час завагітнення або першого позитивного тесту - грудень цього року :girl_cool::girl_smile:

Наші лікарі призначають глюкокортикоїди (дексаметазон, метипред тощо) також коли підозрюють імунологічні перешкоди для імплантації, зачаття, виношування вагітності. З одного боку я рада, що вам того не призначили, бо оминаєте лишніх побічних ефектів для здоровя, але я переживаю, що може саме через імунологічні причини у вас були ті невдалі спроби ЕКЗ, раз все решта у вас в нормі.

Останнє редагування: 25 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Та Ви шо!!!!!!!!!!!Знаєте мені теж чомусь здається,що то скоро буде....дівчинку хочу!

• Подобається Подобається x 5
  8. Harmony

Harmony Member

na rahunok polskogo sajtu to tam je i forumy i statti i rizni widpowidi ekspetiw na pytannia powiazani z bezpliddiam.

9. Natalitka

Natalitka Member

Галичанко, а для мене прогнозик знайдеться?

10. галичанка

Hаrmony, ви зараз в Польщі чи часто буваєте там? Знаю, що в Польщі є спеціалісти напротехнологи, моя лікарка каже, що в них вражаючі успіхи лікування безпліддя.

Як довго ви вже чекаєте дитинку?

Останнє редагування: 26 Жовтень 2009
  11. Natalitka

Natalitka Member

Вже сім років

12. галичанка

Бідненька Наталітка. Скоро вже має закінчитись цей сумний період! Значить, такий мій вагітнопрогноз - завагітнієте або дізнаєтесь, що вагітна грудень 2009 (можлива похибка місяць) :girl_smile::girl_cool:
    Natalitka, в яких лікарів обстежувались, що виявили і що робите зараз?

• Подобається Подобається x 3
  13. Natalitka

Natalitka Member

де вже ми тільки не обстежувались. у чоловіка все добре, мій діагноз - непрохідність труб хоча було вже дві лапароскопії

14. галичанка

Я вже писала, що моя бабця попала в автоаварію після народження мами, перевірилиїй труби - непрохідні, сказали більше дітей не буде. Не було, не було, а за 12 років - народила ще одну дівчинку!
    Звичайно, що на таке треба сподіватись, але обов'язково треба ще щось робити, зараз є препарати ферментів для розсмоктування спайок, різні трави, курорти гінекологічні, треба ще в когось проконсультуватись

• Подобається Подобається x 4
  15. Njyta

Njyta Well-Known Member

Привіт.Дівчата,скажіть,будь-ласка,скільки буде коштувати сама процедура інсемінації і разом з ліками?Ми з чоловіком,мабуть,зробимо 2 спроби,а потім навіть не знаю.Справа в тому,що у нас з чоловіком часу до планування залишилось лише до весни,адже потім чоловік планує їхати на роботу за кордон,тому за цей період часу хотілося б зробити все можливе.

16. галичанка

Ціна залежить від того де ви вирішили робити і чи в природному циклі чи стимульованому. Орієнтовно від 600 грн до 1200 грн

Ludmila_Os, де ви пропадали стільки часу? Як ваші справи? :girl_smile:

Останнє редагування модератором: 26 Жовтень 2009
  17. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

А я сьогодні була на фолікулометрії перший раз. Все добре, ендометрій вже файний, фолікул візуалізується. Сподіваюсь, що все буде добре і при подальших оглядах.
    Ще б тільки чоловіка вилікувати, бо підхопив грип, три дні сидить вдома з температурою, не дуже в'яжеться з плануванням ця обставина. Проте тепер вдвох дихаємо ароматичною олійкою шавлії мускатної - він для полегшання симптомів, я для покращення функціонування самі знаєте чого)

• Подобається Подобається x 3
  18. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

Дякую Галичанко що не забуваєте. Чесно кажучи в мене були дуже напружені останні місяці і тому дуже рідко заходила на гілку і дуже мало часу було на це, але щиро в душі вболівала за всіх форумчанок коли читала всі дописи. В мене змін ніяких немає, знову почався новий цикл і будемо знову надіятись на здійснення мрії. Якщо можна, складіть для мене ще раз прогноз, у Вас це дуже гарно виходить :girl_curtsey:

19. галичанка

Людмилко, постарайтесь на листопад, добре?:girl_smile:

• Подобається Подобається x 2
  20. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

Дякую!!! Будемо дуже-дуже старатись :connie: Можливо до нашої річниці в листопаді отримаємо хорошу новину в подарунок :girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.