Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

тоді хіба вколоти "кетанов".

• Подобається Подобається x 1
  2. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

Коли я лізу від болі на стінку п"ю Солпадеїн розчинний, помагає краще, ніж Німесил, але не знаю чи то плануючим можна

3. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Галюся Ви писали , що добре провірились і що у вас усе в порядку, але такі болючі місячні та мазанина перед місячними, це не схоже на "все в порядку".Можливо варто проконсультуватись з іншими лікарями?

• Подобається Подобається x 2
  4. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Ох, як згадаю, скільки тих таблеток улюблених в мене було... спазмолгон, спазган, нурофен, німід, німегезик, німесил, солпадеїн, панадол, темпалгін, баралгін... вже два роки кетанов п'ю, діє швидко і достатньо тільки однієї таблетки, бо раніше по пів пачки йшло на раз.

от це, як на мене, точно індивідуально і залежить від сприйняття окремих типів болю. Та й раз на раз не приходиться. Якщо я, наприклад, прокидаюсь з місячними - то все, капєц, на цілий день каліка, а якщо починаються десь серед дня - то одна таблетка і все гаразд)

• Подобається Подобається x 4
  5. Галюся

Галюся Well-Known Member

ну що в мене одної такі болі чи що?? дуже за вас рада, якщо у вас такого нема. але консультувалася не в одного чи двох лікарів, і аналізів робила теж не 2 і не 3. може я до Вас на консультацію запишуся?

6. Medusa

Medusa Well-Known Member

а хто то казав здається тут на форумі, що кетанов прирівняли мало не до наркотичних засобів...

вчора в аптеці була свідком - прийшов хлопець, просить щось від зубного болю. Але не кетанов, бо не помагає йому. Аптекарка дала йому німесил...

7. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Бідна Галюся! ТРИМАЙСЯ! Ще трошки і будеш мати перерву від монстрів на 9-ть місяців!
    Ну не нападай так на Надюшку ,Вона просто за тебе переживає.
    ТРИМАЙСЯ!

8. Галюся

Галюся Well-Known Member

коли в мене були болі після ЕКЗ перед місячними, Палига порадив колоти кетанов, але казав що сильний досить, тому зловживати не варто. от я і терплю.

• Подобається Подобається x 3
  9. NikaLovely

тоді я згідна на цей наркотик))) Я не знаю, що там писали, може те, що по силі обезболювання після Кетанова тільки наркотики йдуть?
    Кетанов - це анальгетик, всі анальгетики містять в собі якість там опіати (а як інакше надіслати сигнал мозку про зняття болю?), може визивати звикання, після тривалого застосування, яким його вживання один раз на місяць аж ніяк не можна назвати. Ніколи не п'ю його на порожній шлунок. Навіть, якщо нудить, все одно щось їм, а потім вже приймаю таблетку.

Last edited: Oct 6, 2009
  10. Medusa

Medusa Well-Known Member

пошукала я про кетанов у гуглі - пишуть що то не наркотик. Але що ДУЖЕ сильний препарат. Для себе - краще я вже німесилу пачку на місяць вип"ю, решта спазмалгоном обійдусь. Нікого ні до чого не схиляю :)

Надюшка, для чого вчити розуму жінку, що ледь жива від болю і не хоче зараз порад? може не треба даремно сваритися?

11. Nadushka

я нікого не вчу , просто старалась допомогти , бо знаю по собі, попередні місячні починались мазаниною та страшними болями , зараз пройшла лікування , цього місяця почалось все як по графіку , як в раю, жодних болів. я думала , що тут можна ділитися досвідами...

12. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

ділитись можна, а настирливо нав"язувати мабуть не варто :girl_smile: скільки в мене коліжанок мали і ненормальні менструації і болючі і нічо бавлять дітей :girl_smile: а в декого по графіку і ніц не виходить :girl_sad: так шо діло навіть не в самих менструаціях їх можна не мати по три місяці і завагітніти за два місяці :girl_haha:

незнаю як для плануючих а навіть для неплануючих німесил здається погано впливає на печінку, тому ним не радять зловживати. а колись мені його навіть від температури здається виписували.

13. Medusa

Medusa Well-Known Member

діло в тому, як вибирати час і метод давання порад. Я теж вважаю що місячні мали б бути без болів. Але сама вже скільки років страждаю від таких же болів... І жоден лікар не може мене від них "вилікувати". Це не просто - зрозуміти що щось не так і відразу стане легше. Моя мама все життя мучилась від болів. Гінекологи лише лякалися, коли вона їм скаржилася.
    Але зрозумійте, саме зараз Галюся (а ще така емоційна людина як вона є) не могла спокійно зреагувати на такий допис. Завтра чи вчора вона б може і уваги на нього не звернула. Але ж їй зараз дуже погано (це вже повірте на слово), а вам - ні. То хто має бути мудріший?
    Я до вас жодних наїздів чи претензій не мала наміру мати. І дуже рада, що такі гарні місячні. Може розкажете, чим лікувались, і чи ставили вам діагноз ендометріоз?

так, моїй подрузі від ГРЗ виписували німесил. І вона його чемно пила, поки я їй не пояснила шо воно таке...

Last edited: Oct 6, 2009
  14. Nadushka

Діагноз ендометріоз. Лікування: Моваліс( свічки),Гафлокс(антибіотик), Німесил, Норкалут, Серрата, Карсіл. Завтра маю повторне обстеження ,УЗД і аналіз СА 125.

15. lydmila

lydmila Well-Known Member

кажуть мудрі люди :), що після пологів "місячні болі " , в багатьох жінок, припиняються :)
    У мене вони припинились (тьху-тьху) піся курсу прийому гомеопатичного припарату "Дисменорм" (приймала 3 місяці, після переривання вагітності :sad: )

16. erene

erene Well-Known Member

О знайомий препарат! :girl_bye:Але шкоди від нього дійсно багато, я колись теж на ньому сиділа, але моя колишня гінеколог породила за декілька днів до місячних пити мефенамінову кислоту, дівчата я як на світ народилася, правда я пила тільки під час місячних, а було таке, що й кетонов недопомагав:8:, так що думаю спробувати варто

17. Medusa

Medusa Well-Known Member

А чому при ендометріозі антибіотик? Його ж ніби не спричиняють якісь бактерії, для якої мети його призначили? В мене теж ендометріоз був (чи є - не знаю...), тому мені цікаво і я трохи розумію, що то таке.
    Бажаю вам успіху з аналізами! Може якраз на УЗД киста менша стане...

А від чого вам його призначали, яка була причина болю?

що то таке? Так і називається в аптеках? Від чого саме помагає?

18. Nadushka

Мені лікар пояснив , що великий результат СА 125 тому , що навколо кисти є запалення і тому антибіотик, повторно здам Са 125 тоді буде результат.

19. NikaLovely

Дівчата, привітик)
    Хочу приймати щось для нормалізації рівня гормонів, полегшення ПМС.
    Розриваюсь між препаратом на травах Фемінал

ФЕМИНАЛ

Состав: водно-спиртовые экстракты листьев крапивы, травы пастушьей сумки, зверобоя, золототысячника, душицы, чабреца, чистотела, цветков боярышника, календулы.

Клинически подтверждено, что фитоконцентрат «Феминал» позволяет быстро избавиться от ациклических кровотечений и предменструального синдрома, нормализовать ход месячных и облегчить течение патологического климакса. Это негормональное, а главное - очень эффективное натуральное средство коррекции нарушений менструальной функции у женщин, причем за счет нормализации собственной эндокринной функции. Такое физиологическое влияние, в отличие от гормонотерапии, не дает побочного действия, а главное, дает более надежный и стойкий эффект коррекции половых гормональных расстройств.
    Фитоконцентрат «Феминал» нормализует уровень собственных эстрогенов и прогестерона в организме женщины и обеспечивает длительную их стабилизацию. В результате нормализуется ход месячных, уменьшаются или исчезают явления предменструального синдрома (раздражительность, депрессии, головные боли, отеки, утомляемость и др.). Эффективен «Феминал» и при формах бесплодия, вызванных нарушением гормонального баланса женщины.
    Фитоконцентрат «Феминал» обеспечивает также надежную профилактику развития полипозов и железисто-кистозной гиперплазии эндометрия, предупреждает возникновение опухолевого процесса. Его применение уменьшает проявления патологического климакса и облегчает процесс его течения. Целесообразно, также, применять «Феминал» девочкам в пубертатном возрасте при становлении месячного цикла. Фитоконцентрат также способствует снижению избыточного веса у женщин, уменьшает нарушение водно-солевого обмена, способствует выведению избытка жидкости. Эффективен при всех заболеваниях женской половой системы, как вариант монотерапии, так и в составе любой комплексной терапии.
    Принимать один-два раза в день по 30-50 капель на 50-100 мл воды в зависимости от степени гормональных нарушений.
    Побочных эффектов «Феминала» во время многочисленных апробаций в клиниках разного профиля не было (на упаковке указаны общие ограничения).

Хочу приймати разом з Джерелом, то є імуностимулюючий препарат того ж виробника, його приймаю восені і на початку весни, щоб покращіти опір организму всіляким болячкам.

і старим добрим Ременсом. Але з гомеопатією ніколи не мала справи. І не знаю, як той Ременс буде товарищувати з Джерелом. Про Ременс чула і читала багато різних відгуків, про Фемінал їх менше. Але, може, хтось його приймав? Поділіться досвідом!

20. lydmila

lydmila Well-Known Member

призначив мамолог , оскільки після переривання мене боліли груди ...обгрунтувавши ,що це все пов"язано і можливо був гормональний збій. Проте до цього живіт болів лише перші дні ...рятувалась солпадеїном. Після дисменорму болить лише кілька годин, прицьому доволі терпимо...

Thread Status:
Not open for further replies.