Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Відповідь: Планування діток :)

Може почніть в грудні? :) - Це швидше :)

2. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Дуже б хотілося, але після викидня потрібно щоб мінімум 3 місяці минуло.Моя лікарка сказала 6 місяців, але ми не витримаємо.

3. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

у моєї знайомої теж був викедень, повторно вона завагітніла через три місяці, і ще раз викидень, казали про можливе безпліддя, як наслідок.... от пройшло вже три роки, а вона не може завагітніти... але кожен організм індивідуальний... бережіть себе

• Подобається Подобається x 5
  4. MaryF

MaryF Well-Known Member

Я також після завмерлої вагітності дуже хотіла швидко завагітніти, але лікар сказала, що треба почекати хоча б 6 місяців, щоб відновилася матка і не відкинула плід. От і я чекала 6 місяців і зразу завагітніла.
    Бо також знаю історію, як у жінки був викидень, вона зразу завагітніла а після того у неї ще чотири викидні були. Так, що я подумала, що краще трошки зачекати (хоча чекати було дуже важко), щоб знову не згубити дитинку.

• Подобається Подобається x 1
  5. MaryF

MaryF Well-Known Member

Але це стосується першої вагітності. Якщо жінка вже родила дітей, то в неї матка вже в курсі як виношувати дітей.:xaxa::xaxa::xaxa:

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Во і я так думаю:xaxa:....мені лікарка вчора сказала, що якщо не виявлять зараз в мазках всякої бяки, то дасть добро на вагітність ще "до Йордану":ninja::ninja::ninja::ninja:а якщо щось знайдуть, то будемо лікуватися, а так і 3-6 місяців пройде...наразі 1 місяць і 9 днів:sad::sad::sad::sad:

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

моя подруга недавно їздила до Львова, вони пів року намагаються завагітніти, і вирішили все таки здати аналізи "по повній", щоб на всі 100 пересвідчитись, що все гуд. заплатили непогані грошики, сказали їм, що аналізи просто жахливі, страшне дороге лікування, після якого повторні дорогезні аналізи....
    добре, що показали аналізи ще одному лікарю, який сказав, що такі ХОРОШІ АНАЛІЗИ бувають у наші дні досить рідко....
    от цього я щось не розумію, хтось з них помиляється, але ж помилка дууууууууже велика і дуууже серйозна.
    схиляюсь до думки, що помиляється той, кому більше заплатили, і хто хоче, щоб заплатили ще раз, гріш ціна таким лікарям, а як же ж їхня клятва...

8. MaryF

MaryF Well-Known Member

А шо мазок може визначити? Молочницю або якесь запалення? А це в принципі швидко лікується. У мене після чистки виявили запалення, але це тільки тому, що мене зле почистили.
    Уляночка, а тобі після чистки кололи антибіотики?
    Після завмерлої вагітності я аналізів здала десь на 700 грн. і чоловік окремо здавав. То в нього були збільшена кількість якихось бактерій, а в мене нормальна к-сть (трохи лікувався). І чоловік пив вітаміни, так, щоб краща сперма була.:xaxa::xaxa::xaxa:Хоча і сперму здавав, то там все нормально було.
    Так шо ми за цих 6 місяців здали аналізи по повній програмі.

9. Уляночка

ну я вже теж медекаментів на гривень 900 з чоловіком випила - антибіотики пила після чистки, ставили свічки, щоб матка добре закрилася, ще п"ю крапельки циклодинон, щоб гормональний фон збалансувався, були коки і спори (це дрібниці, але ми їх теж полікували) - лікували спорагалом ... лікарка каже, що скоріш за все причиною був грип...коли я ще не знала, що вагітність завмерла, я здавала 2 аналізи з торчів - хламідії і ЦМВ...тепер якщо аналізи ще будуть недобрі, будемо ще решта 3 з торчів здавати...запалення в мене нема, матка чиста, місячні пішли вчосно і неболючі

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

тяжко тим, у кого нема грошей - бо нема чим заплатити за лікування... тяжко тим, у кого вони є, бо їм лікарі приписують купу хворіб... переконалась на свому досвіді - найкращий лікар, то твій друг або знайомий...

• Подобається Подобається x 3
  11. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я розумію, наскільки ви хочете дитинку, пошвидше завагітніти знову, відчути той благословенний стан...але краще послухайте лікаря, не поспішайте з плануванням раніше терміну, відведеного для відновлення організму, бо ви ризикуєте життям дитинки. Я маю яскравий приклад своєї тітки, тому кажу це не просто так. Вона народила першу дитину доволі рано, але лікарі пошкодили дитині хребет, коли витягали, на жаль, дитинка за 4 дні померла:sad: Після того вони маніакально хотіли дитинку, постійно пробували, у тітки ставалися один за одним викидні, але вона не хотіла трошки вичекати, відновитися...Я навіть порахувати не зможу, скільки діточок вона отак загубила...Врешті-решт вони втратили надію на дитину, перестали шось для того робити...і от у віці 35 років вона завагітніла і народила дівчинку!

• Подобається Подобається x 3
  12. Curly Xena

я би вам порадила подивитися за ростом ендоментрію в матці на протязі одного циклу (оскільки вам робили чистку). На момент зачаття (овуляції) він має бути певної структури (тришаровий) та товщини (від 14 до 16 мм) - якщо у вас так і буде - вперед, ні - порадьтеся з лікаром , що попити (підняти рівень естрогенів). Такий моніторинг не є надто дорогим (але дивитися матку треба з 8 дня мц до 18 дня мц - десь що 3 дні), але інформативним. Успіхів!

13. Уляночка

ви - лікар? дякую за пораду..треба то все записати і лікаря попитати:)

14. Curly Xena

я вже писала - ні :)

15. Уляночка

знаєте, після того,що сталося у мене 1,5 місяця назад, я почала збирати різну інформацію про причини ЗВ..так ось, за кордоном дозволяють вагітніти зразу після відновлення циклу і до 3 ЗВ причину цього не шукають і не досліджуть...:confused::confused::confused:

16. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Це тому що нам прямо в очi кажуть що викиднi є поширенi на раннiх термiнах i що одна з трьох чи чотирьох вагiтних жiнок буде мати викидень до 12 недiль вагiтностi. Якщо викиднi серiйнi (як Уляночка описує) ну то напевно й слону зрозумiло що якась проблема iснує, а якщо один мiж вагiтностями, чи перша вагiтнiсть.. чи третя... ну словом, якщо це не є послiдовнiсть а вийняток, то з того не роблять великої справи (лiкарi тобто, бо жiнцi в любому випадку тяжко).

17. Curly Xena

Вірно! Але після проведення вищезгаданих моніторингів та здачі аналізів. А в нас...... Тому і кажуть 3 місяці, півроку (на авось:confused:) А прикрі випадки трапляються здебільшого із-за естрогенової та прогестеронової недостатності (а це мають відслідковувати лікарі!!!!!!) та незалікованості інфекцій(вірусів).

18. Уляночка

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

в мене в коліжанки завмерла ляля - 10 тиждень. проносила до 12. крапельниці 7 днів капають.
    причина, для мене точно не зрозуміла - щось з гормоном ХГ (завищення чи щось таке) і на плаценті найшли 2!! ембріон який нібито завмер майже одразу. ТОБТО це була двійня?? один розвинувся до 10 тижнів а інший ні??

Вагітність через РІК!!!!! щомісяця задавати те ХГ.

:sad::sad::sad::sad: дуже мені її шкода.

скільки різних причин....

20. Уляночка

Боже, що то за масовізм - за цих 1,5 місяці це я вже 10 випадок чую з жінками, що вагітніли з липня по вересень:sad::sad::sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.