Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Цікаво, а я знаю, що половину вагітних перший триместр власне на дуфастоні проходять...

• Подобається Подобається x 2
  2. Njyta

Njyta Well-Known Member

Ні, я ще була на огляді в обласній поліклініці минулого року, тамже ж чоловік і здавав спермограму.Я була би дуже вдячна,якби ви мені надали таку інформацію.

3. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Njyta, хочу описати найоптимальніший (тільки за моєю думкою, прохання не кидати помідорами) алгорітм, який допоможе зберегти час, гроші і нерви.
    1. Підіть в наступному циклі (якого, надіюсь, не буде ;))відразу на фолікулометрію. Навіщо викидати зайві гроші на УЗД? Звичайно, якщо це друга фаза, то можуть побачити жовте тіло, якщо була овуляція, але все одно для повноти картини з наступного цикла все одно відправлять на фолікулометрію.
    2. В цьому ж циклі гарно було б поміряти температуру і прослідкувати за слизом.
    3. Також в циклі з фолікуломерією можна було б здати гормони, хоча б основні (взагалі не розумію, як отак просто можуть призначити клостілбегід).
    4. Тест на сумісність.
    5. Нові аналізи чоловіка.
    ...і тільки потім вже інсемінація.

Напішіть, будь-ласка, які проблеми знайшли в чоловіка?

• Подобається Подобається x 7
  4. Medusa

Medusa Well-Known Member

і що таке інсемінація в розумінні вашої районної поліклініки? Чисту необроблену сперму залиють в матку? Я від такого ледь не вмерла. Сумніваюсь що там буде обробка сперми... А якщо в Інтерсоно - там точно не будуть цікавитись причинами, через які може бути невдача. Ніка Лавлі правильно все каже, от тільки БТ для мене міряти - то хоч застрелься...

А, але від інсемінації може бути толк і при проблемах з овуляцією - коли стимулюють овуляцію і колять прегніл, завдяки цьому фолікул якраз тріскає.

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Надіюсь, я кожного циклу, без виключення. А цього разу я ЗНАЛА. Коли стали дивно крутити груди - таке було вперше в житті, коли, так дивно розпирало внизу живота - вперше в житті, коли раптово стала охоплювати якась дивна нудота, прийшло усідомлення-відчуття - це вагітність. Коли я робила тест, я знала, що він буде позитивним :sad:

Зараз напишу вам координати, тільки вона буде з 16 жовтня, тоді можна буде подзвонити, записатись

• Подобається Подобається x 8
  6. Єва

Єва Well-Known Member

В мене сестра також на дуфастоні була перший триместр. Все добре :)
    Я дуфастоном лікувалася перед вагітністю. Разом з прогіновою - це дует "прощавай печінка". І так три цикли. Тому, напевно, мені його і не призначали тепер.

• Подобається Подобається x 6
  7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

100% правда:girl_claping:!!! Повірте мамі, хоч з невеличким, але досвідом:girl_smile:.

• Подобається Подобається x 4
  8. Medusa

Medusa Well-Known Member

В анотації до вітаміну Е пише - звичне невиношування вагітності. Може тобі попити його? Спитай може свою лікарку....

9. Tela

Tela Well-Known Member

Напишіть будь ласка більш подробніше бо мені якраз там лікуючий лікар назначив на жовтень оці процедури

• Подобається Подобається x 1
  10. NikaLovely

Tela, що саме написати?

11. Medusa

Medusa Well-Known Member

це до мене?

тест на сумісність для інсемінації думаю вам не призначать
    гормони - так, я здавала, але лише першої фази. Прогестерон у будь-якому випадку призначають після інсемінацій, але для повноти картини його треба здати
    Не думаю, що казали міряти БТ...
    А прохідність труб? Якщо вони не прохідні, може бути позаматкова!

А написала я що там нема нікому діла до людей - бо лікарі настроєні на ЕКЗ. Людина прийшла змучена, безнадійна - суперклієнт на ЕКЗ. Ніхто не вдається в деталі, яка там дрібничка може не працює. Ну, інсемінація ще хоч не така дорога... Та якщо вона буде після усіх цих аналізів - то честь і хвала Інтерсоно!

Аналіз на каріотип вам призначали?

• Подобається Подобається x 3
  12. Tela

Tela Well-Known Member

Я просто не розумію чому в Інтерсоно не цікавляться причинами, може тому мені її так довго там шукають? Хочеться почути відгук, може хтось робив інсемінацію саме в Інтерсоно

Буду проходити цей тест в цьому ж циклі під час ще одної фолікулометрії
    Повністю прохідні
    Оця думка мені промайнула після останніх відвідин, але подивлюсь ще на результати в жовтні, може помінаю клініку тоді......

Останнє редагування модератором: 29 Вересень 2009
  13. Medusa

Medusa Well-Known Member

Я робила! В "доктора" Кожеми!
    Вона мені абсолютно нічого не пояснювала. Сказала здати аналізи з їх листочка (гормони 1-ї фази, гепатити, СНІД, ще вроді якісь торчі...) По телефону сказала пити клостилбегід. Потім сильно дивувалася, хто мені сказа то пити!!! Тоді 2 раз глянула мене на УЗД, сказала колоти прегніл.
    Коли я прийшла через 36 годин після прегніла, свою дорогу докторку навіть не побачила, якась інша (навіть прізвища не знаю!!!) посадила мене в крісло і ну давай робити інсемінацію! Тут я вже не витримала, кажу: мене СТРАШНО болить яйник, в якому дозріли фолікули! Що там у мене?! Аж тоді вона витягнула портативне УЗД і подивилася мене. На щастя, все там було добре, фолікули потріскали.
    Інсемінація відбулась зовсім безболісно, комфортно... Здається, то була п.Сегедій. Молоденька така, блондинка.
    Думаю, дуже багато залежить від лікаря, який вас веде. Але що причину невагітнення вами у природньому циклі там НІХТО шукати не буде - думаю, всі хто мав справу з Інтерсоно зі мною погодяться. На жаль

о, то ще не так погано!!!

14. Tela

Tela Well-Known Member

Лікар підозрює причину саме в несумісності, її і будемо провіряти, а на рахунок аналізу на каріотип нічого поки не казав. Я лікуюсь в Пелик А.С. він там головний лікар, а за Кожему то я чую дуже багато поганих відгуків вона всім погано пояснює, і якщо пояснює взагалі....

• Подобається Подобається x 3
  15. NikaLovely

Інтерсоно особисто для мене на емоційному рівні - жахливий лякаючий заклад. Два рази стикалася з ними. Вперше - чоловік здавав спермограму (тоді ще 4 місяці, як планували), в рекомендаціях - IVF. Вечір проридала, думала вже, що і до лікаря не треба йти, нічого не допоможе. Другий раз - проба Шуварського (тест на сумісність), мали приїхати через 4 години, так і приїхали, прочекали 2 години в коридорі, потім подзвонила лікарка, що брала той аналіз, сказала, що тест абсолютно негативний і треба вже робити інсемінацію.

Хотіла завжди спитати, в кого перед овуляцією буває гарний плідний слиз?
    В себе спостерігала лише кілька разів, ну немає в мене того "білка" і все тут. А от лікарі його в мене бачать постійно і кажуть, що дуже він в мене гарний на 12-14 день саме там, де треба.
    Наприклад, коли в нас тест на сумісніть був позитивним (більше 90% сперматозоїдів активно рухливі), то взагалі ніяких виділень в мене не було:girl_mad:

• Подобається Подобається x 8
  16. Tela

Tela Well-Known Member

В мене також була схожа ситуація на фолікулометрії він бачить, що в мене є овуляція, а в мене виділень нема, я йому то кажу, а він мені показує на екрані щось там і доказує що овуляція в мене є...

17. Natalitka

Natalitka Member

Підкажіть, будь-ласка, на який день МЦ здавати тест на сумісність?

18. NikaLovely

Нуууу, на моніторі все гарно видно - домінантний фолікул, потім як він росте, а потім - його відсутність і контури жовтого тіла. Так цікаво)

В день овуляції чи за день-два до неї.

19. Virginia

Virginia Well-Known Member

Прийшла з наук в церкві і зразу сюди, хочу вам написати слова які мені дуже сильно запам"ятались! Першу дитинку в сім"ї не можна планувати, вона має бути плодом любові, а не циклів, графіків, досліджувань!!!
    Знаєте, після тих всіх слів, про Бога, про сім"ю, про любов, те все моє
    (наше) планування здається таким мізерним, таким непотрібним, бо ж дійсно як Бог дасть так і буде! Ще колись на проповіді священник розказував таку історію, чи то придчу, що Бог так само як і мама котра не дає своїй дитині бавитись ножем, коли вона просить, бо знає що дитина не вміє поводитись з ножем, бо можуть бути якісь не добрі наслідки, так само і Бог коли нам чогось не дає на наші прозьби, то можливо ми ще не справимось з тим чого просимо...
    ... але якщо Бозя планує кожній з нас дати діток, то нікуди ми від цього не дінемось!

Останнє редагування: 29 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 15
  20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Тільки першу? ;)
    А ви знаєте, що кажуть "на Бога надійся, а сам до роботи берися".

Статус теми:
Закрита.