Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Medusa

Medusa Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Шерлок Холмс, одначе!

• Подобається Подобається x 6
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ні, хвалитися нічим не будемо...можливо, згодом........

• Подобається Подобається x 4
  3. Medusa

Medusa Well-Known Member

Ну і правильно. Треба розтягнути похвали, а то все за один день - тра ше шось "на завтра" лишити.
    :)

4. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Аби в Вас все вийшло, що задумали і Ви були щасливі. І ще я собі думаю-що Ви сильна і ви можете змінити багато чого....

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

все правильно..як тільки будуть дуже хороші новини, дам знати....а сьогодні тішимося за Ірусю, Єву і Ніку....

• Подобається Подобається x 11
  6. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

оооо, наступна буде Уляночка, а за нею Галичанка....а далі "по старшинству" в чергу :girl_haha:
    Ми тут всі такі зацьомані.... це так настрій піднімає....

• Подобається Подобається x 8
  7. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Дякую, якби ще остання могла похвалитися тими ж новинами, що Іруся і Єва)

8. Карінчик

Похвалитесь і то скоро...

9. NikaLovely

лапаю на слові ;)

• Подобається Подобається x 5
  10. Карінчик

я не провидиця....

• Подобається Подобається x 3
  11. Medusa

Medusa Well-Known Member

Я тільки вчусь...

12. Єва

Єва Well-Known Member

Наразі в нас "авторитет" серед прогнозів - Галичанка. Як для співпадінь, то щось занадто багато збулось. Тому "вересневі" - підтягуйтесь. А ті, кому напророчили на наступні місяці - готуйте себе. Ваше щастя - не за горами! :)

13. Medusa

Medusa Well-Known Member

ану, нагадайте мені на якій сторінці був той прогноз? Бо щось мені здається, що маю аж до грудня чекати саме за галичанкиним прогнозом. Троха довго... Ви всі вже встигнете, а я пастиму задніх.
    Але якщо то желєзно - то я чекаю, ніц не виступаю!

О, знайшла: http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=475633&postcount=2709
    Я на вересень!!! :)

А пам'ятаєш, Єво, ти не вірила в прогноз? Казала шо то все забавки... Ага!

Та й Галюся теж нічогенька провидиця...

Останнє редагування: 16 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  14. Єва

Єва Well-Known Member

тепер вірю :)

15. галичанка

галичанка Well-Known Member

Медузо, мій прогноз закінчувався кінцем жовтня, ну плюс-мінус місяць похибки, так що всі тут до кінця осені мають обовязково завагітніти!!! Так що і твої кращі часи не за горами!
    В кого ти лікуєшся, лікар добрий? Питаю, бо так просто чекати в наш час не бажано, треба трошки підганяти ті наші "ліниві" організми :girl_smile:.

Дуже рада за Ніку-Лавлі! Пригадай мені будь ласка, показники сперми так гарно підняв той лікар, що я рекомендувала? і яким чином? То буде всім цікаво дізнатись, бо проблеми з цим є чи були в багатьох з нас.

Напевно, вересень буде дуже багатий на гарні новини! Так тримати! :tanksmile:

Звичайно, прогноз є забавкою. А те, що так багато збулось, навіть самій не віриться, це сила нашої молитви!

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 12
  16. Medusa

Medusa Well-Known Member

цікаво сказано. Може вони дійсно ліниві? Може то й не такі вже страшні хвороби насправді, а лиш копняка доброго треба. Ой, ті копняки :)

Наразі зроблю усі обстеження, надіюсь що від і до, бо маю такий "стаж" хорування, а загальної картини так і нема.
    Скажу чесно - мала трохи депресняку останнім часом, але то вже позаду, нічого не боюся, йду до мети!
    Після результатів аналізів буду вирішувати, до кого йти і кому довіритись. Поки йду до Палиги - в нього можна усе зробити комплексно. Після того - побачимо. Я пам'ятаю про твою лікарку, вдячна за контакт, але чого йти до неї без усіх даних

17. NikaLovely

Трошки напишу про лікування.
    В нас були проблеми з концентрацією сперматозоїдів, кількість мертвих форм переважала над кількістю живих, з рухливістю була проблема: А+В ледве дотягували до 25%, жили сперміки недовго, через 4 години мажне всі мертві були, з морфологією, правда, було все ок.
    Лікування традиційними ліками і БАДами, типу Трібестану, Простатилену, вітамінних комплексів, Спеману і т.п. нічого не змінило.
    Лікар, якого порадила Галичанка почав підозрювали приховану, колись давно не виліковану інфекцію. Казав, що таке буває, що на мазку все може бути добре і в крові, лейкоцити майже в межах норми, а інфекція все одно сидить і позбавляє сперміків поживних речовин, таких як фруктоза, завдяки яким мони рухаються і живуть.
    Чоловіка лікували антибіотиками, курс тривав півтора місяці. Спочатку боялись такого радикального лікування, а потім наважились.
    Тепер живих форм - 80%, одних тільки форм А - 75%, і навіть через 24 години ще 5% рухаються!
    Перша гарна завістка про те, що лікування допомагає була ще місяць тому, коли посткоітальний тест в нас виявився позитивним. Але курс закінчили, і отримали результат, на який чекали два роки)

• Подобається Подобається x 12
  18. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Таксссс, а мене чого забули?:girl_haha:

19. Medusa

Medusa Well-Known Member

А тебе лікували? Бо як у чоловіка була інфекція - то легко могла і тобі передатися?

20. NikaLovely

Мене до того більш детально досліджували на всі-всі інфекції, няіких натяків не було.
    Чоловіку лікар казав, що то могла бути інфекція ще десятирічної давнини, яка ніколи не давала про себе знати тому що ховається в передміхуровій залозі, саме через це її не виявляють ніякі аналізи і жінці вона може не передаватися. То для мене тоді був не аргумент, звичайно, але довірились лікарю і щось таки вийшло.

Статус теми:
Закрита.