Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

щодо ерозії, я також її маю, казали вагітніти, а потім вже лікувати.
    а моя ляля мене вже кілька днів так легенько копає)))

• Подобається Подобається x 13
  2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Мені такий сон сьогодні снився! Ніби я отримала ПП від Мучачі, відкриваю, там 2 рядки, але які! В ньому щось подібне до цього: "завдяки лікуванню вдалось добитися затримки, УЗД показало вагітність" і купа радісних емоцій!
    А коли і де форумівка?

• Подобається Подобається x 11
  3. Virginia

Virginia Well-Known Member

Приїхала з Карпат, і можу сказати що відпочинок не дуже вдався! З п"ятниці на суботу вночі мене так схватив живіт, з лівої сторони, внизу.... дівчата... я думала шо прийшов мій кінець! То була така біль, що словами передати не можливо! В мене вже раз таке було, то ми виклиали швидку і в лікарні сказали, що це можливо ендометріоз і тріснула кіста, але потім сказали, шо то просто тріснув фолікул (тоді це був кінець циклу, а тепер 18 день, 30-тиденного циклу).... тепер я навіть не маю часу піти на УЗД, завтра і в вівторок по 4 пари, а після пар до церкви на науку:girl_cray: шо робити?

• Подобається Подобається x 8
  4. галичанка

Моя лікарка приймає на УЗД в понеділок після обіду (в центрі, район пр. Свободи)! Не легковаж своїм здоров'ям, я думаю можна записатись на зручний час, а скільки там триває той огляд - кілька хвилин. Можна студентів один раз відпустити трохи раніше, думаю вони цьому дуже зрадіють. Так і на заняття можна встигнути.

• Подобається Подобається x 6
  5. галичанка

Звучить обнадійливо... В якого лікаря, на яку спробу, при стимуляції овуляції чи в природному циклі?

• Подобається Подобається x 2
  6. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Нажаль, ім'я лікаря нічого не дасть, лікар з іншого міста, дівчата - обидві мої подружки, також.
    В одної було два роки невдалих спроб, трошки проблем рухливістю в чоловіка, овуляція через цикл-два. Робили інсемінацію тричі в природньому циклі під контролем УЗД, два рази була овуляція, з третього разу все сталося.
    В другої стаж планування був 2,5 роки, в неї по аналізах все було в порядку, аналізи чоловіка також підтягнули до норми, вийшло все з першого разу. Також в природньому циклі під контролем УЗД. Цікаво, що БТ в неї в тому циклі піднялася з 36,3 до 36,5, і трималася на тому рівні ще два тижні після овуляції)

• Подобається Подобається x 4
  7. Єва

Єва Well-Known Member

А я взагалі в своєму графіку заплуталась. Сьогодні 15 ДПО, я вже на бейбіплані овуляцію на день пізніше, ніж по УЗД поставила. БТ тримається 36.9, хоча в суботу мірялла була 36.7. Завжди думала, що в мене друга фаза триває 11-12 днів (так виходило по підйому температури). Зара вже 15. Кілька останніх днів така тупа біль в області матки, як була під час місячних на гормонах, а от місячні не починаються. Замість них виділення, типу молочниці, але без свербіння. Але в тій всій картині найгійрше те, що я вже пів зарплати на тести перевела - і всі негативні:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 12
  8. Nastynya

Єва, почекайте ще трошки, виділення схожі на молочницю, якраз без свербіння, бувають реакцією на вагітність, тим більше температура тримається, просто погладьте свій животик і вірте що це саме воно!!!))) лікарка, яка мене оглядала також казала що в мене молочниця, але взяли мазочки і все в нормі, просто така реакція.)))

• Подобається Подобається x 13
  9. Medusa

Medusa Well-Known Member

Єва, а ти не псіхуй, а молися. А може й не почнуться? :) Може тест через тиждень-другий купити, і за 3 грн.?
    Бажаю витримки! :)

• Подобається Подобається x 9
  10. Єва

Єва Well-Known Member

Ой, а якщо не воно, то потім буде дуже важко розчаровуватись, тому навіть не хочу себе настроювати, щоб не прийшлось розстроюватись....
    Настуня, а біль в області матки був? В мене такого ніколи не було (один раз, починались місячні, відшаровувався ендометрій після гормонів і був такий біль разом з коричневими виділеннями). А зараз - все чисто, але ввечері, коли лежу, то відчуваю, як матка скорочується. Такі неприємні болючі відчуття....

Останнє редагування: 14 Вересень 2009
  11. Nastynya

ну в мене була така трохи ниюча біль, як на місячні, то почнеться, то знову нема, а стан такий що постійно бігала в туалет і перевіряла чи не почалося, а коли вже тестик зробила то була ну дуже слабенька полосочка, що я навіть подумала що придумую собі. і коли різко вставала чи поверталась то також біль була, але не ниюча.
    а ще щодо тестів, полосочка зявлялась потихеньку, я також уйму тестів перевела.

• Подобається Подобається x 8
  12. kristina

kristina Well-Known Member

Багато дівчат розказувала про біль внизу живота, оріетовно на 2-3 тижні вагітності. Матка опускається, розширюється, і це створює болючі відчуття, то ниття, то біль. Триває близько тижня часу. Біль теж не постійна, тобто час від часу потягує, з різних сторін

13. Єва

Єва Well-Known Member

Хоч-не-хоч - прийдеться чекати... одного з двох. Тестів до 20 ДПО більше не роблю. Ато по законах підлості місячні починаються завжди в той момент, коли йдеш в туалет мочити тест.

14. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Або після того :girl_crazy:

15. Nastynya

ага, в мене якщо була затримка, я все вголос казала що йду до лікаря, і вони починались)))

• Подобається Подобається x 5
  16. галичанка

Єво, радію і вболіваю за тебе, бо це дуже подібно на вагітність!!! За правилами визначення вагітності по графіку БТ - вагітність підозрюється, якщо температура тримається більше 16 днів.Ти кажеш, що в тебе 15 (БТ чи по УЗД?). Ще один-два дні - і я дуже сподіваюсь ми всі будемо тебе вітати!!! Дуже цього хочу!

• Подобається Подобається x 14
  17. Nastynya

і не тільки Єву будемо вітати!:);)

18. Medusa

Medusa Well-Known Member

а ще кого???

• Подобається Подобається x 4
  19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Якісь Шерлоки Холмси:girl_cool::girl_cool::girl_cool::girl_cool::girl_cool::girl_cool:

• Подобається Подобається x 7
  20. Nastynya

дівчат яким на вересень прогноз був, і тих хто не встиг в серпні;)так що всі бігом до справи, щоб незабаром робили вагітну форумівку!!!

Статус теми:
Закрита.