Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Може хтось знає як себе почуває БЕЛЛАДДОНА???????? А то я переживаю за неї. Мила БЕЛЛАДДОНО тримайтесь, ми вас чекаєм на нашій гілці (або просто на форумі), ну хоча б напишіть як Ви...

• Подобається Подобається x 13
  2. Harmony

Harmony Member

Привіт дівчатка!Ми з чоловіком плануєм вже пів року і нажал ніц. Вирішили піти до лікаря щоб сказав що не так. Порадте фахівця щоб обстежив мудро і мене і чоловіка.

• Подобається Подобається x 1
  3. Карінчик

4. Harmony

Harmony Member

Дякую дуже!

5. Карінчик

завжди прошу

Єва як Ви? я бачу що Ви тут... як відрядження? будете на форумівці?

Last edited by a moderator: Sep 11, 2009
    • Подобається Подобається x 1
  6. Єва

Єва Well-Known Member

Вдалося вирішити справи за один день, тому повернулась сьогодні і відразу - на форум :)
    Дуже переживала, чоб в мене не почались місячні десь в дорозі, бо два останніх дні трохи нив живіт. Але все вже пройшло. Тестам покищо - зась. Я вже два зробила, обидва негативні (на 8 і 10 ДПО). По тому графіку, що на бейбіплані, в мене завтра мали б початись місячні. Тому чекаю принаймні до понеділка. Надіюсь, що на цей раз не дочекаюсь.

На форумівку постараюсь прийти. Шкода, що домовились на вівторок. То єдиний день, який мені абсолютно не підходить.

• Подобається Подобається x 8
  7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

і мені, на жаль...

• Подобається Подобається x 3
  8. kristina

kristina Well-Known Member

можна і на середу перенести

• Подобається Подобається x 6
  9. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Усім привіт я щойно від лікаря, але краще б я не ходила ... Тепер я не хочу ні Карпат , ні відпочинку просто нічого. Я розумію мучачу яка вчора не хотіла нічого писати у мене це також ледь виходить , мені так зараз хочеться розплакатись на весь офіс . Я Вам напишу в двох словах , бо сили зовсім немає . Мені сказала моя лікарка , що в мене ерозія шийки матка та киста на лівому яїчнику діаметром 10 см. , яку потрібно вирізати. Завтра ще їду на УЗД. Краще б я того і незнала...

• Подобається Подобається x 12
  10. Medusa

Medusa Well-Known Member

Як лікарка визначила, що то киста і її розміри без УЗД?

А ерозія - то часта хвороба, від неї не вмирають! В мене була, і нічого мені не припікали-не заморожували, хоча в ЖК дуже цього хотіли... Мене вилікував лікар, який робив операцію - ставили мені тампони з солкосерилом, спочатку в лікарні, потім я сама вдома. І нічого, вже скоро 5 років як все в порядку!

• Подобається Подобається x 10
  11. Mariana

Mariana Well-Known Member

В мене теж був випадок, коли я прийшла до лікарки, а вона мені каже, що в мене СТРАШНА ерозія. Але не знаю як перед нею двоє лікарів нічого не побачили.
    А щодо кисти - то Medusa права, як це можна виявити без УЗД?

• Подобається Подобається x 6
  12. Галюся

Галюся Well-Known Member

що то за настрій такий. краще б я того не знала? про такі речі ТРЕБА знати і їх лікувати. ерозія дійсно зустрічається дуже часто, але нею треба обов"язково займатися. оскільки має властивість переходити в щось не конче добре. не страшу звичайно, але її треба вилікувати, сама вона ніде не дінеться. мені ту ерозію спочаткі заморожували а потім коли вона знову відновилася, зробили зріз на шийці, і тепер й сліду нема.
    а киста може розсмоктатися сама. просто треба хорошого спеціаліста, щоб порадив.
    нема чого засмучуватися, то є чисто жіночі турботи, через які проходить практично кожна жінка. вище голову, і ніяких сліз).

на рахунок форумівки, поступила пропозиція від багатьох дівчаток перенести її на середу. той самий час і місце. хто "ЗА", пишіть, щоб точно вирішити.

• Подобається Подобається x 10
  13. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Кисту лікарка побачила при простому обстеженні? Надіюсь, що на УЗД не підтвердиться діагноз, не треба розстроюватись завчасно, бо такі речі можуть бачити тільки на УЗД.
    А ерозія - то не така вже і проблема, з нею майже всі стикаються. Мені за три рази сеанси вилікували Солковагіном, наприклад, а декому радять не чипати ту ерозію поки плануєш, а лікувати вже після пологів.

В мене було щось подібне, одна лікарка постійно казала, що в мене ендоцервіцит, майже вже ерозія, треба терміново лікувати і тільки в неї, бо вона капєц який спєц. А от інші лікарі нічого не побачили при огляді, не побачили й тоді, коли я перепиталась за ту ерозію. От так би довірилась, і лікували б мене за немалі гроші, і не знала б, що там нічого немає :girl_mad:

Last edited by a moderator: Sep 11, 2009
    • Подобається Подобається x 12
  14. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Можна визначити.Пальпуванням.Оскільки в мене ті біди з 16 років-то можна.і без узі.Єдине-розмір певно буде не точним.
    Це абсолютно не є проблемою,повірте.Але чого зразу вирізати?????Мене ще жодного разу на кісту не оперували а я мала огроменні.Можна пошукати якісь альтернативні методи.
    А дівчатка ще мені скажіть-ерозія може давати болі?чи вона безболісно там "обітає"???
    Це типу тампони з ним ставили?чи що?

• Подобається Подобається x 9
  15. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

мені тільки віддавало внизу спини

З Солковагіном ставили тампончики, але в гінекологічному кріслі на дві-три хвилини.

Last edited: Sep 11, 2009
    • Подобається Подобається x 4
  16. kristina

kristina Well-Known Member

мені також узи виявило кисту, була я тоді в Кучера Аскольда, сказав робим операцію, я то все послухала і пішла в военний госпіталь, там була така Ірина Деонісівна, пів року прийому дуфастону, і вона розсмокталась сама собою
    Вирізати чи не вирізати, я думаю треба думку не одного, і навіть не двох лікарів почути, не розстроюйтесь раньше времені, може все не так погано
    То напевно і від розмірів і характеру ерозії залежить, в мене не було ніяких признаків, на звичайному огляді "очасливили"

• Подобається Подобається x 5
  17. Галюся

Галюся Well-Known Member

взагалі-то ерозія безболісна... але напевно як у кого.

всьо, дівчатка. пішла на урок. про форумівку пишіть в ПП. прийду додому, розгребу всі листи і дам знати на коли вже остаточно.

• Подобається Подобається x 4
  18. Milongera

Milongera Well-Known Member

Дівчата, я от хочу купити крісло-гойдалку і натрапила на таку кумедно-інтригуючу інформацію.
    В прошлом веке, в Италии один владелец маленькой гостиницы бродил по рынку, и ему предложили купить кресло-качалку. Это было старое не дорогое плетеное кресло-качалка, и мужчина купил его. Принес к себе в гостиницу, и поставил в комнате для персонала для общего пользования. Кресло-качалка стало любимым местом чтения для его жены. Владелец гостиницы, его звали Пауло, со своей женой Моникой были в браке около семи лет, но, к сожалению, у них не было детей: врачи поставили диагноз бесплодия. И случилось чудо, Моника забеременела, и к их удивлению забеременела и их служанка, которая также не могла этого добиться несколько лет. И она тоже очень любила проводить воскресные вечера в кресле-качалке. Нет, они были верны своим мужьям. Они делились с остальными, что после того, как они вставали с кресла-качалки, чувствовали небывалый подъем энергии и сильное сексуальное влечение к своим супругам. И, как обычно бывает в провинциальных городках, многие девушки, начали приходить в эту гостиницу только ради кресла-качалки.:girl_haha:

Повний текст тут: http://www.kresla-kachalki.ru/:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 7
  19. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Скидуємось і купуєм ту качалку:):)

• Подобається Подобається x 3
  20. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Я дякую вам всім за поради! Коли мене вона дивилась на кріслі , то були сильні болі і лікарка сказала , що я напружуюсь і не даю їй нормально подивитись, що вона без УЗД б мені сказала точні розміри . І ще сказала що це не киста , а кистома. Киста може розсмоктатись , а кистому мабуть прийдеться вирізати , але чекаєм остаточного вердикту від УЗД. Всеодно вже спокою на душі немає.

• Подобається Подобається x 8
Thread Status:
Not open for further replies.