Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

і я про то подумала. Так що ви краще бігом і за справу

• Подобається Подобається x 6
  2. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Ось тільки прийдем з роботи і одразу за справу :xaxa: :girl_cool: Дякую за підтримку, без ніяк. А живіт тягне вже десь від неділі

• Подобається Подобається x 5
  3. Galynka St

Galynka St Well-Known Member

Я зовсім не песимістка, а реалістка. І стараюсь ніколи не впадати у відчай (ну, бувають інколи швидкоминучі моменти :)), а завжди домагатись своєї мети.А дописи мої були не сумні, а такі, що відображали ситуацію на даний момент.
    Минулі вагітності закінчились погано, але і тоді старалась довго не сумувати. Просто не люблю марно тішити себе надією, щоб не розчаровуватись знову.
    А що все буде добре і у мене, і вас, я не сумніваюсь.

• Подобається Подобається x 19
  4. Hermes

Hermes миється в бані

Galynka St тримайтесь! Все буде добре і скоро будемо разом ставити вагітні лінієчки!

І у мене зі збільшення грудей починалося не влізла у купальник і результат вже є!

• Подобається Подобається x 5
  5. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

У мене теж поправились груди, на чоловіка без причини злилась казала що приб'ю сковородою, від запахів почало тошнити, я думала ну вже все місяць старань все таки щось дав, але почались місячні і я:girl_sad: трошки засумувала, а потім я зрозуміла що треба просто не думати про то так сильно, бо коли думаєш чекаєш воно ніяк не стається, а коли не очікуєш життя само приносить нам сюрпризи :girl_smile:, ми вирішили з чоловіком планувати дитинку без очікування, а там вже як Бог дасть.

• Подобається Подобається x 16
  6. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Так дівчатка ви праві , що не потрібно на вагітності зацикляватись , чим більше того чекаєш , тим менший результат і коли починаються місячні, настає ВЖЕ НЕБАЖАННЯ ! Коли у мене настав момент , що я дуже дуже хотіла завагітніти і це довго не получалось я нервувала і себе і чоловіка. За пів року я завагітніла , але я така була на цьому зациклина , що коли я завагітніла , скажу вам чесно , у мене пропало бажання до всього... Я була така нервова , що інколи кричала ,що нехочу дитини і докричалась до того , що на 8 тижні у мене стався викидень. Я вам всім раджу сильно на вагітності незациклюватись, але звичайно дитинка має бути бажаною!!!

• Подобається Подобається x 11
  7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Блін:girl_in_dreams:..і як тут нарешті стати мамою, якщо то родичі напрошуються переночувати, то чоловік мене не будить, а їде на тиждень на роботу...і все це в пік овуляції...все в тему Я ЗЛА НА УВЕСЬ СВІТ:girl_devil::girl_cray::girl_mad:
    отже, до вересня:girl_cool:

• Подобається Подобається x 22
  8. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Гиги.Сонце не розстроюйся,до вересня лишився один день!!!!:):)

9. Stern

Stern Well-Known Member

Дівчата, повністю підтримую Nadushka щодо незациклення. Були ми в суботу в лікаря в Трускавці. Ситуація в нас, м’яко кажучи, не дуже. Спермограма погана, причини такої ситуації лікар не сказав. Але дуже гарно з нами поговорив і багато чого прояснив, особливо з психологічної точки зору - я вже сміялася, що йому треба ще психологом підпрацьовувати:) Одним словом, на думку лікаря, проблема криється не стільки в нашій фізіології, скільки в нашому мозку, бо ми зациклені на дитині. Відповідно, коли ми організму постійно кажемо, що чогось ТРЕБА, то всі клітини напружуються і блокують отримання того, що ми очікуємо. Таким чином, лікар запропонував нам хоча б на два місяці викинути ті всі "треба" з голови, а натомість насолоджуватися життям, кожною хвилиною і думати про те, що ми безпосередньо робимо, тобто, коли ми на роботі, то думати про роботу, коли варимо їсти - то про їжу і т.д. І кохатися не тоді, коли там овуляція чи плідні дні, а коли хочеться. Дуже гарна була сказана лікарем фраза - "Я не цар і не Бог. Але я можу вказати вам шлях, яким йти, але я не можу за вас його пройти." Тому я закинула графіки і все решта, і стараюся жити, думаючи тільки про те, що роблю в конкретний момент:) І чесно кажучи, навіть легше стало. Думки на кшталт "а якщо я ніколи не завагітнію", "а якщо я тільки після 30-ти завагітнію", "а якщо мої батьки не дочекаються внуків" і т.д. жену від себе десятою дорогою. Я розслабляюся...:) І вам того бажаю!!!

• Подобається Подобається x 21
  10. Nadushka

Ви молодець! Так треба робити! І коли ти найменше чекаєш- ВСЕ ПОЛУЧАЄТЬСЯ!

• Подобається Подобається x 6
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

просто дитинка САМА собі підбирає День народження:girl_in_love:
    ось і все:girl_smile:

• Подобається Подобається x 7
  12. галичанка

галичанка Well-Known Member

Дівчатка, я повернулась з відпочинку! Приємно було прочитати, що скучали :girl_smile: Згадувала про вас, думала, хто там в нас завагітнів вже... Снилась мені одного разу Мучача, а ще Пупсик з синочком.
    Вітаю всіх новеньких vitalinka, Gloriya, Stern і стару-"нову" dream! Не втрачайте надії!
    Galynka St вболіваю за тебе, раз у вас нема добрих спеціалістів - приїдь ло Львова, можна сходити до моєї лікарки, це ж не вперше така проблема, чого пускати на самоплив...

• Подобається Подобається x 20
  13. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

УРЯЯЯ!!![​IMG] Ти повернулась! Тебе тут, направду, бракувало....[​IMG] Як відпочила? Маю надію, що відпочила "пузато"???

• Подобається Подобається x 12
  14. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відпочила дуже добре! Приїхали вчора ввечері, сподівалась, що пузато, розмріялась..., але вночі прокинулась від сильного болю живота, зранку побачила, що це менструація... Але поки ще не сильно, тому надія слабенька ще є...

• Подобається Подобається x 12
  15. Medusa

Medusa Well-Known Member

І я повернулася, дівчата!
    Зізнаюся чесно - намагалася за вами не скучати :). Ну то не зі зла, а просто насолоджувалася відпочинком, і дуже це мені сподобалося!

Вітаю Янусю, дуже переживаю за Галинку-Ст, і думаю що дійсно потрібно приїхати до Львова чимшвидше, бо це дуже серйозна справа, і дитинці потрібно допомогти втриматись!

Вітаю нових дівчаток, бажаю якомога менше затримуватися на цій гілці, і так собі тихенько надіюся - може це вони чергу посувають, приходять на місце "старих" плануючих? Дуже хочу, щоб мене посунули!!! :)

• Подобається Подобається x 15
  16. Карінчик

Ура!!! Наша ГАЛИЧАНКА повернулась!!!!!!! :radist: Я незнаю чого так, але я страшенно скучила, таке відчуття що ГАЛИЧАНКУ знаю дууууже давно. :girl_in_dreams: Надія слабенька але добре що вона є! Все буде добре! Непереживайте!

17. Карінчик

Точно посунуть :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 8
  18. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Та точно дівчаточка посувайтесь! Не затримуєм чергу, мусите перші перейти на гілочку до муйбутніх матусь! Я всім від усьго серця цьго бажаю.
    Також дуже рада поверненню Галичанки-Ви добрий геній цієї гілочки! Дуже лагідна, добра, чутлива, сердечна . Ви будите чудовою матусею- я це знаю!

• Подобається Подобається x 8
  19. Nadushka

Дівчата мені сьогодні низ живота просто розриває і груди страшено болять , 10 вересня мають бути місячні або не бути ... незнаю до чого ці признаки! Наперед боюсь тішитись , бо потім тяжкі розчарування.

• Подобається Подобається x 4
  20. Nadushka

Карінчик ти як?

Статус теми:
Закрита.