Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

дівчата, зараз літо, не пийте тих штучних вітамінів! скільки овочів, фруктів!!! у кавунів, наприклад, багато фолієвої кислоти! Шпитат, спаржа! а найбільше фолієвої кислоти у пророслих зернах пшениці 350 мікрограм! і нема чого рівняти ту синтетичну шо є в аптеках з тією що є в продуктах ! так само з вітаміном Е та ін... Так шо їмо дари природи!!!

• Подобається Подобається x 8
  2. kristina

kristina Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. Kasia

Kasia Well-Known Member

вагітним 0,8 МКГ ы плануючим 0,4 МКГ -0,8 МКГ.
    ви купили 5 МГ! дивіться на одиниці виміру. вашу таблетку треба розділити на 5 частин, а потім ще трошка відняти! що є не реальним.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  4. kristina

kristina Well-Known Member

я вже то зрозуміла, дякую

5. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

ну от прочитала одни з препаратів, який пила моя знайома http://medvisnik.com.ua/2007/09/03/folacin_folacin.html
    пособ применения и дозы. Препарат применяется внутрь.
    С лечебной целью взрослым и женщинам в период лактации назначают 1по 5 мг (1 таблетка) в сутки. Курс лечения составляет 20-30 дней. Рекомендуется проводить 2-З курса с перерывом в 1 месяц. Применение препарата в течение длительного времени рекомендуется комбинировать с приемом витамина В12 (цианокобаламин).
    У женщин группы риска по развитию у плода врожденных пороков нервного столба назначают по 5 мг (1 таблетка) на протяжении 3 месяцев до наступления беременности и в течении 1-го ее триместра. Курс лечения 20-30 дней. Рекомендуется про водить 2-3 курса с перерывом в 1 месяц.
    Для профилактики дефицита фолиевой кислоты, связанного с несбалансированным или недостаточным питанием, назначают по 2,5-5мг (1/2-1 таблетка) в сутки. Курс лечения - 20-30 дней. Через месяц курс лечения следует повторить.
    При мегалобластной анемии назначают по 5 мг (1 таблетка) фолиевой кислоты в сутки на протяжении 4 месяцев (для профилактики рекомендованная дозировка составляет 2,5ш (1/2 таблетки) в сутки).
    Пациентам с заболеванием спру, с макроцитарной анемией, мальабсорбцией, с воспалительными заболеваниями кишечника рекомендуется принимать по 5-15 мл (1-3 таблетки) в сутки.

тут 5 мг рекомендують і для плануючих

• Подобається Подобається x 3
  6. Єва

Єва Well-Known Member

На рахунок фолієвої кислоти. Я раніше сама собі її призначала (десь два місяці пила) по одній таблетці, поки мені не заборонили планувати з причин, про які я вже писала. Купляла таблетки Київського вітамінного заводу http://mozdocs.kiev.ua/likiview.php?id=7133, пила по одній в день (0,001г. )

Зараз нічого не буду приймати. Обійдусь медом (в нас з чоловіком почався "медовий місяць"), накупляли собі меду різних сортів, смакуємо.... А ще майже щодня кавун або диня, овочі зі села, без хімії. Надіюсь, все вийде :)

• Подобається Подобається x 10
  7. lydmila

lydmila Well-Known Member

...в інструкції вказано.

8. Mariana

Mariana Well-Known Member

Я теж прихильниця всього натурального, але не завжди продуктами харчування можна заповнити нестачу того чи іншого.
    Про дозу 4 мг чула вже неодноразово, хоча з нею теж потрібно бути обережно, тому що фолієва кислота ніби зменшує вміст вітаміну Б12.
    Але фолієву кислоту мені назначили як плануючій і пити напротязі 3-4 міс.

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

4 мкг! це іншы одиницы вимыру

10. Mariana

Mariana Well-Known Member

Цитую ще раз
    "Препарат Фолио содержит 400 мкг фолиевой кислоты и 200 мкг йода"
    Я вже сама з тими гармами , мілі і мікро заплуталась.
    1 мкг = 0,001 мг
    Якщо не 4 - то 0.4
    Дозування в таблетках йде правильно , тут скоріше перша цифра має більше значення.
    Вичитала вміст Прегнавіту, там "кислоти фолієвої - 0.75 мг".
    Значить мова йшла про 0.4 мг

Last edited: Aug 26, 2009
  11. Stern

Stern Well-Known Member

Привіт усім майбутнім мамам! Прийміть до свого колективу :girl_smile: За посиденьками і вашою гілочкою спостерігаю вже дуже давно. Але якось не наважувалася написати. Правда, одного разу Галичанку в приваті про координати лікаря просила. А ото зараз сиджу і думаю, що не варто далі шифруватися, може комусь і мій досвід стане в пригоді, а може хтось і мені допоможе... Намагаємося завагітніти вже близько двох років, проблема в чоловікові - мало сперміків, а ті, що є - малорухливі і багато мертвих... Лікували його в декількох лікарів, а оце недавно ще один лікар висунув ще одну теорію. Я вже втомилася від тих різних думок... І головне - ніхто не може толком сказати, в чому ж проблема... Зараз мені дуже потрібен хороший чоловічий лікар (Черепаніна прошу не рекомендувати, були в нього, можу відгуками поділитися кого цікавить). Думаю вже попробувати до того лікаря з Трускавця, до якого Галюся їздила. Галюся, можна його координати в приват?

• Подобається Подобається x 14
  12. lydmila

lydmila Well-Known Member

вітаю! я також новенька ! успіхів вашій сім"ї!
    поділіться зі мною думкою про Черепаніна .... можна в ПП

13. Stern

Stern Well-Known Member

Написала в ПП

14. Єва

Єва Well-Known Member

А може тут всім про Черепаніна напишете, нам також цікаво. Ми в цій гілочці відкрито пишемо про лікарів - хто дійсно допомагає, а кого краще остерігатись.

• Подобається Подобається x 4
  15. Stern

Stern Well-Known Member

Можу і всім написати, хоча, звичайно, це буде наш суб’єктивний випадок, щоб ніхто не ображався:girl_smile:
    Діло було так: Я періодично проходила огляди в Склярової. І от, коли я переконалася, що здорова (хіба ще труб не перевіряла), то вона порадила звернутися до Черепаніна, сказала, що якщо він не допоможе, то вже ніхто не допоможе. Ми реально на нього дуже понадіялися. Пішли до нього, він відправив чоловіка на аналізи, які той вже здавав. Але цього разу у лабораторії, які рекомендував Черепанін (ну це напевно зараз стандартно). Прийшовши з аналізами, Черепанін подивився і каже, ну що, будемо братися за штучне? Я ледь з крісла не впала! В мого чоловіка була мала кількість сперміків, але ж вони були і можна було хоча б спробувати постаратися збільшити їх кількість. Ми йому це сказали, він тоді виписав Трібестан, Простатілен, здається ще якісь таблетки і якісь уколи, які можна було купити тільки в одному місці. Я прочитала в неті інструкцію до тих уколів і не знайшла жодного показання для мого чоловіка. Тому він приймав таблетки, свічки, але не уколи. Після курсу спермограма кращою не стала.
    В той період так вийшло, що мені порекомендували іншого лікаря на Короленка. Цей лікар зовсім по-іншому поставився до нашої проблеми. Пояснив, як відбуваються всі процеси, робив акцент навіть не на медикаментозному лікуванні, а на здоровій їжі, вживанні перепелиних яєць, ходьбі і т.д. Після лікування чоловік здав аналіз і ми були в шоці. Кількість просто зашкалювала! Але хромала якість. Тому лікар виписав свічки. Признаюся чесно, ми під впливом чудових результатів запустили трохи прийом таблеток, поїхали на море, чоловік вирішив зробити паузу, тому після моря аналізи знов були не такі блискучі, але набагато кращі, ніж за результатами попередніх курсів лікування. Тобто я не можу зі 100% впевненістю сказати, що Черепанін поганий. Його багато-хто рекомендує. Але не завжди імениті лікарі можуть допомогти, і черги до них ще не є показником. Як на мене, Черепанін більше теоретик, ніж реально практик. Навіть Склярова, яка відправила нас до нього, була здивована, чому він з нашими аналізами нам не давав шансу на природнє запліднення. Зараз наш лікуючий лікар не працює на Короленка, для розшифровки останнього аналізу ми ходили ще до іншого лікаря. Він подивився УЗД простати і заявив - так у вас же варикоцелє! Мене такі нерви взяли і я кажу - Чекайте, а чого інші, в тому числі Черепанін, дивлячись на той самий аналіз, не побачили цього, а ви кажете варикоцелє?! Єдине, що він спромігся відповісти було - "Ну, з Черепаніном важко спорити. Але така є моя думка".
    Тому ми тепер хочемо почути ще й інші думки, бо чесно кажучи, не знаю вже, до кого ще звертатися і кому вірити... Таке велике місто, купа спеціялістів! А толку... Тому хочу ще попробувати трускавецького лікаря.
    Нема гіршого, ніж коли не знають, від чого лікують... От такі у нас справи.

• Подобається Подобається x 18
  16. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Мда... ще один "добрий" відгук про Черепаніна. І все одно більшість лікарів рекомендують само його.
    Ми також на нього дуже надіялись свого часу. Схема лікування була та ж сама, хоча проблеми трошки інші (напевно всім поголовно одне й то саме виписує), а коли прийшли з новими реузльтатами аналізів, де нічого не змінилось після лікування, він сказав, що в нас все добре і мені треба робити стимулювання з якихось радощів...

• Подобається Подобається x 11
  17. Stern

Stern Well-Known Member

Я після цього всього надіюся тільки на Бога, як і багато-хто з вас... Дуже шкода, але наші лікарі не мають цілі лікувати, а переслідують трохи іншу мету. Принаймні, останнім часом. Звичайно, є винятки, але поки що вони мені особисто не попадалися...

• Подобається Подобається x 11
  18. Єва

Єва Well-Known Member

Хтось щось знає, як там справи в Galynka_St?

• Подобається Подобається x 7
  19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

- мені лікарка сказала саме стільки пити, сказала, що більше не можна і не потрібно:)

• Подобається Подобається x 9
  20. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Хто знає де пропала наша Галичанка????? і як справи у Galynka_St?

• Подобається Подобається x 10
Thread Status:
Not open for further replies.