Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hermes

Hermes миється в бані

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Доброго ранку всім! Цікаво як там Galynka St? я ввечері якось так перейнялась що заснути немогла, згадую себе в такій ситуації коли є надія і панічний страх що щось буде нетак. Надіюсь що все буде ок.

• Подобається Подобається x 6
  2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Galynka St - тримайся, не падай духом, вір в те, що твій малючок залишиться з тобою, і головне - молися Богу, думаю все буде добре, тримайся!!!!

• Подобається Подобається x 8
  3. maybe baby

maybe baby Member

Привіт дівчатка!Я тут нова!З чоловіком стараємося завагітніти вже пів року але поки безуспішно. Нас ніби нічого не турбує. Думаєте варто вже піти до лікаря на консултацію.Може порадите якогос доброго.

• Подобається Подобається x 5
  4. Януся

Януся Well-Known Member

maybe baby, 6 місяців це невеликий термін для планування, але якщо дуже сильно хвилюєтесь пройдіть обстеження разом з коханим. Ви здаєте всі мазки та аналіз крові на рівень гормонів, також стежите за овуляцією, а чоловік здає спермограму. І звичайно просто любіть один одного і пробуйте не зациклюватись на одній думці про лялю і воно обов"язково до вас прийде. Успіхів!

• Подобається Подобається x 4
  5. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Головне не переживайте. В мене така сильна кровотеча була на 2-му тижні затримки, що вже ніхто не вірив, що можна зберегти вагітність. Але все обійшлося. Обов"ЯЗКОВО сходіть до толкового спеціаліста на УЗД

• Подобається Подобається x 9
  6. Galynka St

Galynka St Well-Known Member

Виділень стало ще більше. Поїхала сьогодні в лікарню. Лікар оглянув сказав, що на такому терміні вагітність ще не відчутно, і тому зберігати ще нічого не потрібно: якщо підуть місячні - то підуть, не підуть - через тиждень на УЗД (зараз теж там нічого не побачать). Але все схоже на початок місячних - ниє живіт, виділення... Хоча, звичайно, надія завжди залишається. В наступні дні буду робити ще тести і сподіватись на краще.

• Подобається Подобається x 17
  7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Головне не впадати у відчай....вірте, що все станеться якнайкраще...будьте сильною!

• Подобається Подобається x 10
  8. Женічка

Женічка Well-Known Member

я протягом двох тижнів чекала так місячних, живіт нив постійно, без перестанку, мазались чорні виділення, досить багато.
    але я "лягла", пролежала м"яко кажучи тижнів півтора, приймала якісь таблетки, але то було не у нас, назви не пам"ятаю. і просто лежала пупцем догори. відпочивайте, не бігайте нікуди.
    тест показує слабку лінію (і у мене була дуже слабенька лінія), у вас затримка більше тижня, щось не розумію слова лікаря "зберігати ще нічого не потрібно" ??? як це так??? вагітність або є,або її нема.
    залізьте під одіялко,попийте тепленько чайку і вірте в найкраще.

• Подобається Подобається x 18
  9. Єва

Єва Well-Known Member

Дуже рада за Hermes :) В мене ті самі проблеми, що були у неї, тому відразу себе настроїла, що можливо, буде непросто. Сьогодні йду на УЗД, подивитись, чи є якісь позитивні зміни після трьох місяців гормонів. Hermes, з ваших слів я зрозуміла, що ви декілька циклів приймали гормональні таблетки, які, крім регулювання циклу, є одночасно гормональними контрацептивами. Тому і пояснюється відсутність овуляції під час їх прийому. В цей час яйники "відпочивали", а після відміни таблеток, у вас відбулась нормальна овуляція і такий хороший результат, з чим вас і вітаю:connie:

Шкода, що після вихідних друга новина не дуже втішна. Galynka St, молимось, щоб все було у вас добре!

• Подобається Подобається x 11
  10. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Галинко може дитинка просто прикріплюється, мазанина буває тоді коли менструація мала би бути, якшо нічого не болить то це вони вважають нормальним. Тримайтесь!!!!!

• Подобається Подобається x 7
  11. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Galynka St тримайтесь!!!!!!!!!!! Все буде добре!Думайте тільки про хороше, і про те що дитинка буде з вами!!!!! Відпочивайте багато! і всі погані думки з голови геть!!!

• Подобається Подобається x 9
  12. kristina

kristina Well-Known Member

Єва тримаєм за вас кулаки на узи, надіємось що гормони дали позитивний ефект !!

Muchacha , як там справи, ти вже взнала що було причиною не вагітнення, шось вже робите щоб її усунути ?

Вітаю Hermes з довгоочікуваною вагітністю, ростіть здорові !
    Вітаю Galynky St. надіємось що у вас вже все в нормі !!

13. Єва

Єва Well-Known Member

Дякую за підтримку. В мене не все ідеально, але лікарка сказала, що можна більше не застерігатись. Овуляції в цьому циклі ще не було. ДФ 15 мм, тому є всі шанси, що вона все-таки відбудеться природнім шляхом.

• Подобається Подобається x 10
  14. Christi

Christi Well-Known Member

Єва тримаємо за тебе кулаки!!!!! Старайтеся на повну силу)))))) На коли там в тебе прогнози припадають?

15. kristina

kristina Well-Known Member

Дівчата, а скільки в грамах, треба приймати фолієву кислоту в день, для профілактики, яка доза? в тих мг/добу
    я купила 5 мг- то то напевно забагато ?

• Подобається Подобається x 2
  16. Мар"яночка

якшо не помиляюсь то саме стільки виписують вагітним. І мені здається шо зара пити фолієву кислоту, тим хто не вагітний може і не треба стільки зара фруктів є з фолієвою ислотою

• Подобається Подобається x 6
  17. Kasia

Kasia Well-Known Member

писали всюди 0,8 плануючим ніби. так що навряд чи в тих 5 мг розділити зможете..

• Подобається Подобається x 3
  18. Єва

Єва Well-Known Member

Не знаю, сказали прийти на УЗД через тиждень. Надіюсь, до того часу ДФ підросте.

• Подобається Подобається x 1
  19. Mariana

Mariana Well-Known Member

Мені лікарка радила пити Фоліо або Тіфоль, або ж саму кислоту 4 мг. Фоліо трохи дешевше за Тіфоль.
    В кожному з цих препаратів є ще допоміжні препарати.
    Цитую:
    Препарат Фолио содержит 400 мкг фолиевой кислоты и 200 мкг йода. препарат удобен тем, содержит 2 микроэлемента, поэтому не требуется дополнительного приема препаратов йода. Доза фолиевой кислоты в этом препарате профилактическая, то есть покрывает потребности организма матери и плода только при отсутствии дефицита фолиевой кислоты и при отсутствии факторов, повышающих потребность в этом витамине.
    Фолиевая кислота (витамин В9) – это жизненно важный витамин. Он участвует в процессах обмена веществ, в том числе в синтезе ДНК, отвечает за формирование клеток крови, необходим для формирования иммунитета, улучшает работу желудочно-кишечного тракта. Особенно важен витамин для беременных женщин, потому что он участвует в формировании нервной трубки плода, предупреждая пороки его развития. Кроме того, фолиевая кислота играет важную роль в формировании плаценты.
    Дефицит фолиевой кислоты не всегда проявляется видимыми симптомами. Но при этом исследования показали, что дефицит витамина В9 наблюдается у 20-100% населения, в зависимости от региона. Это один из самых часто встречающихся дефицитов витаминов. При этом даже при отсутствии каких-либо клинических проявлений повышается риск инфарктов и инсультов, снижается иммунитет.
    Посилання http://www.u-mama.ru/read/article.php?id=3351

• Подобається Подобається x 1
  20. Мар"яночка

якшо не помиляюсь Фоліо це біологчно активна добавка http://www.piluli.ru/product/Folio вобшем я шось її боялась купляти, а біда в тому шо їх вплив на організм людини ше не докінця визначений. Та й в багатьох аптеках я її навіть не могла знайти

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.