Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Лілю, не сумуйте... от побачите... це просто ще не ваша пора...

• Подобається Подобається x 14
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Лілю, пам"ятаєш мою реакцію на вагітність невістки....гони це відчуття від себе, рятуйся в Дарчикові і в Романові...я так робила....все пройшло...я радію за них і є спокійною у відношенні своєї віри, що скоро ми знову обнімемо маленьку сьопу....

3. Coffe13

Ах якби воно так легко було... і все ж ви праві... треба жити не болем а надією.

• Подобається Подобається x 8
  4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

легко -нелегко, але правильно...мені було аж якнелегко, але іншого виходу не було: або по-тихому сходити з розуму, думаючи про втрату двох своїх дітей, або тішитися, що в Любчика нарешті буде кузен/кузена...

• Подобається Подобається x 12
  5. Coffe13

Дівчата, бажаю вам спокою в душі... і все поступово налагодиться... обобвязково!

• Подобається Подобається x 6
  6. Hermes

Hermes миється в бані

Проблеми були в низькому гормональному фоні через полікистоз. Цикл був дуже розмитий від 30 до 60 днів. Стимулювали різними гормональними таблетками - Жанін, Ярина - три місяці таблетки, два перерва. Ще робили тести на овуляцію і пробували вагітніти, але з овуляцією також були проблеми. А потім через три місяці після прийому останнього циклу гормонів - я отримала дві полосочки.
    Скільки часу планували - в загальному пройшло 1р 8 міс.

• Подобається Подобається x 9
  7. Galynka St

Galynka St Well-Known Member

Ну от, зарано я зраділа... Сьогодні почились коричневі виділення. Знову нічого не вийшло... Тест далі показує слабку лінію... Я в розпачі... Що порадите (лікарка у відпустці, немає до кого звернутись)? Може попити "дуфастон"? Хоча вже навряд чи щось допоможе :sad:((

8. Hermes

Hermes миється в бані

А який у Вас тиждень затримки (який день циклу?)?

• Подобається Подобається x 2
  9. Galynka St

Затримка 7 днів

• Подобається Подобається x 3
  10. Hermes

Hermes миється в бані

Я як лежала на збереженні, туди привозили жінок у яких починало мазатись, їх кололи, але там терміни були більші. Пити без лікаря нічого неможна, це однозначно, навіть Дуфастон. Але можливо варто поїхати в чергову гінекологію, можливо там щось точніше скажуть. Хоча на такому ранньому терміні навіть УЗД не покаже. В мене в перший тиждень затримки тест нічого не показав, показав аж на третій. Не чекайте з відпустки свого гінеколога а проконсультуйтесь з іншим.Тримайтесь, коричневі виділення це ще не місячка!

• Подобається Подобається x 8
  11. Galynka St

Дякую Hermes за підтримку!

12. Ірена

Ірена Well-Known Member

Галинко, скорше за все - це загроза переривання... в мене таке було. їдьте по швидкій в гінекологію - там вам допоможуть. мені кололи щодвігодини но-шпу і папаверин і призначили по 4 таблетки на день "утрожестану" + постільний режим цілий місць. але це допомогло:girl_smile:
    тримайтеся:girl_smile:

• Подобається Подобається x 11
  13. Leila

Leila Well-Known Member

В лікарню терміново! треба їхати лежати і колоти дицинон або етамзілат натрію в мене так 2 вагітності було спочатку і до толкового лікаря однозначно

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

о, точно! Лейла підгадала - і "дицинон" кололи...

• Подобається Подобається x 5
  15. Galynka St

Дякую дівчата. Додзвонилась до своєї лікарки, сказала пити дицинон 3 рази і вітамін Е (400 МГ), у вівторок на УЗД.Ще за вашої порадою буду пити но-шпу. Сумніваюсь, що це допоможе, бо схожа ситуація була при першій вагітності і закінчилась викиднем. У лікарні у нас лікарі не толкові, їхати туди немає сенсу. Там ніхто за тебе не переживає, навіть якщо заплатиш. Тим більше вагітність ще не підтверджена на УЗД.

• Подобається Подобається x 18
  16. Ірена

Ірена Well-Known Member

може ще би хтось вас вколов: той -таки дицинон, но-шпу чи папаверин? шкоди від того не буде.
    в мене теж одна вагітність за таких умов закінчилась викиднем. а ця - ні. і вона теж не була підтверджена на УЗД...
    а ще - моліться. уявляйте собі на місці матки джерело світла.
    я вірю, що все буде добре.

• Подобається Подобається x 13
  17. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Galynka St, тримайтесь...в мене аж мороз по шкірі....згадала собі таку ж ситуацію....Будем надіятись - все буду добре, не потрібно зразу ж налаштовуватись на погане. Я б на вашому місці їхала в лікарню, нечекаючи вівторка і вашої лікарки. В даній ситуації сидіти і чекати не варто, тим більше, що плачевний приклад попередньої вагітності...Старайтесь не хвилюватись, з божою поміччю все буде добре.

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

Galynka St, тримайтесь, ляжте,не думайте про погане, розслабтесь, поговоріть з маленьким :)
    у мене таке було на 6 тижні, мазалось так,що нов коментс,і болі були постійні, я навіть не уявляла,що вагітна.
    не хвилюйтесь, все буде добре, лежіть і думайте про щось хороше.

• Подобається Подобається x 13
  19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Як мені хочеться, щоб в Галинки все було добре, незважаючи на мазанину вірю, що дитину збережуть.Моя подруга до 4 місяця мала кровянисті виділення, але все таки виносила і народила хлопчика.

20. Leila

Leila Well-Known Member

Дицинон краще колоти. а не пити в таблетках при загрозі викидня. якщо є болі то папаверин і платифілін коліть, но-шпу поки не варто ще, вітамін Е не зашкодиь але мало що поможе, головне лежати треба тільки в туалет вставати і пляцком лежати.

Статус теми:
Закрита.